Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Kasieńko:)
Przyszłam sie przywitać i nadrobić zaległośći
Wspólna fota psiaków jest rewelacyjna co spoglądam to nie moge powstrzymać sie ze śmiechu:evil_lol:...Duś jest królem tej foty :lol:
A zdjecia Fidlaka są słodkie on ma takie cudne te oczta:loveu:
Pozdrawiamy

Posted

PositiveThought napisał(a):

miętko siem głaska, niee? :loveu:

oj, uściskałabym nochalka :loveu:

mientko mientko....

wyściskałam go za Cię, fajnie było :loveu:

tigrunia napisał(a):

Dobry dzień :loveu:
Pobudke wszystkim dziś robie :razz:

Cze :loveu:
Ja juz od 6.00 nie śpię...

Posted

Fidlak też szaleje. Od jakiegos czasu nie chodzę na spacery razem z nim i Łukaszkiem tylko osobno, za bardzo wyrywa mi sie i zbiera do ucieczek abym mogła przypilnować ich obu ;)
A Łukaszek niestety teraz w takim wieku że oczy trza mieć wkoło d*** a do tego nie słucha sie i nie regauje na nic co sie do niego mówi :shake:

Ostatnio jak schodizłam z Fidlem na spacer to ktoś otworzył drzwi z klatki zanim zdążyłam zejsć na dół i skubaniec wyleciał mi na dwór - na podwórko do sąsiada bo tam 2 suki są! Wleciał do budy jednej z nich i ani myślał wyjść, musieliśmy podstawić mu drugą suke aby chociaż łeb wystawił bym mogła go złapać :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
Fidlak też szaleje. Od jakiegos czasu nie chodzę na spacery razem z nim i Łukaszkiem tylko osobno, za bardzo wyrywa mi sie i zbiera do ucieczek abym mogła przypilnować ich obu ;)
A Łukaszek niestety teraz w takim wieku że oczy trza mieć wkoło d*** a do tego nie słucha sie i nie regauje na nic co sie do niego mówi :shake:

Ostatnio jak schodizłam z Fidlem na spacer to ktoś otworzył drzwi z klatki zanim zdążyłam zejsć na dół i skubaniec wyleciał mi na dwór - na podwórko do sąsiada bo tam 2 suki są! Wleciał do budy jednej z nich i ani myślał wyjść, musieliśmy podstawić mu drugą suke aby chociaż łeb wystawił bym mogła go złapać :evil_lol:

Przemyślana strategia:diabloti:fajnie musiało to wyglądać:p
ja ostatnio byłam u mojej przyjaciółki, a tam Aris york lat 15 ledwo ze swojej skóry sprzed kominka do mnie wstał, ale jak go wyniosłam na podwórko to dostał takiego wigoru i pod bramkę zwiał-suka sąsiadów ma cieczkę:mad:musieli mu siatkę na kraty nałożyć, bo schudł bardzo i się nauczył przeciskać, a że i głuchy i ledwo widzi, to go cos jeszcze potrąci:shake:

Posted

Hihi, stary, ślepy i głuchy ale jurny :p
Fidlak tez taki będzie - on taki gieroj jest i zadnej nie przepuści. Wszystkie mu sie podobają :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
Hihi, stary, ślepy i głuchy ale jarny :p
Fidlak tez taki będzie - on taki gieroj jest i zadnej nie przepuści. Wszystkie mu sie podobają :evil_lol:

dokładnie tak:evil_lol:

Posted

Fidlak w takim cieczkowym okresie co rusz gwałci mniejsze i młodsze psy!!!
Nie wspomnę o suczkach - kazda dla niego piękna, za każdą by poszedł.
Apetyt na szczęście ma ale w domu cały czas stoi koło drzwi i "śpiewa" :p

Posted

Atka widzę, ze twarda jestes i na pewno dasz radę!
My będziemy w kazdym bądź razie kciuki za to trzymać! ;)

Chorwacja :loveu:
Na ile jedziecie?

Posted

no to faktycznie tak jakoś nie ten teges...
też wolałabym pojechać na wycieczkę, opłacić wszystko i nie martwic sie niczym tylko odpoczywać i korzystać ze wszystkiego co fajne i przyjemne :cool1:

Posted

No waśnie Atka - jedź i sprawdź co i jak tam .. jak faktycznie w tej samej cenie wyjdzie to chromole i tyż samolotem lece. Ale fajnie byłoby wynająć sobie jakiś domek przy plaży :loveu:

Posted

że też takie palanty jeszcze chodzą po ziemi :shake:

Atka ale Ty zawczasu nie smutaj, bądź dobrej myśli że wyjazd będzie udany i będzie całkiem fajnie :calus: