Kasia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Fidlak jest bardzo kochany, to taka poczciwa wierna morda moja :loveu: Jak czegos chce to potrafi zrobić takie maślane oczy, że nie sposób mu odmówić ;) A jak sie wtulać potrafi....:loveu: Quote
Aga76 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Dzień dobry Kasiu :loveu: pozdrawiam piątkowo :loveu: Atka! Ty się wytłumacz ino migiem! Coś ty Dusiakowi zrobiła? :roflt: Pegaza napisał(a): wiec sie przyznac kto ma takie szelki granatowe w kosteczki? Kapryśka PositiveThought napisał(a):ogony od Agi! z animali? yes i yes Quote
Kasia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Aguś widzę że uśmiech zagościł na Twej twarzy :evil_lol: Quote
Aga76 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Kasia']Aguś widzę że uśmiech zagościł na Twej twarzy :evil_lol: :megagrin: o rany, na początku myślałam, że to jakiś grzywacz chiński jest Quote
Pegaza Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Cze udalo mi sie dzis wejsc chyba cudem...:roll: od jutra wybywam na Skoczów będe leniuchowac...:lol: Quote
Aga76 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Pegaza napisał(a):na tydzien jade bez m-a:cool3: O żesz, ale się laba szykuje :razz: Quote
Kasia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Ale masz super!!! Ino Ty, Nikola i piesy...? Czy piesy też zostaja w chałupie? Quote
Pegaza Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 jade na dzialke moich rodzicow razem bedzie piesow 6 :evil_lol: Quote
Aga76 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 PositiveThought napisał(a): no bo fryz jest na grzywacza :cool3: aaa - to wiele tłumaczy :cool1: Quote
Kasia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 ale ogólnie rzecz biorąc Dusiak wyszedł rewelacyjnie :evil_lol: A te jego łapiny to już w ogóle!!!! :evil_lol: Quote
Pegaza Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 dobra ja lece posprzatac chalupe jak sie uda wejsc to wejde potem..a jak nie to miłego przyszlego tygodnia pappa:loveu: Quote
Pegaza Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 mam nadzieje bo bez pogody to są nudy..ksiązki zabieram ze sobą jak co.. dobra lece pa Quote
Pegaza Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 mam chwile wolnego bo sie wyrobilam ino mi zostalo troszku prasowania i powycierac podłogi i juz..M-a sie spozni.. wiec korzystam..:p a tu widze cisza Kasia pilnie pracuje.. Quote
koregra Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 madziasto4 napisał(a):Zara :diabloti: No dobra, takie coś mi wyszło :evil_lol: http://images32.fotosik.pl/329/7e7ccbec0ff4deb9.jpg A tu se siedzą wszystkie ze swoimi butlami, oprócz Jess i Oskarita :p http://images31.fotosik.pl/336/a113ac1eaee02ce5.jpg Rewelacja :multi: Naczekałam się ale jest Czy ja mogę te fotki sobie wywołać (pytam właścicieli piesków i wykonawczyni fotki) Super pamiątka Jeszcze imionka dodać można :loveu: Quote
tigrunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ja się zgadzam :eviltong: Czy ktoś wie jak się robi mus jabłkowy ???? Taki na jabłecznik. Bo zrobiłam wczoraj kompot no i teraz oddzieliłam te jabłka od kompotu i się zastanawiam czy z tego można mus zrobić ?? :roll: Quote
Kasia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Też sie zgadzam :lol: Co do musu to nie wiem, ja nie kuchenna jestem :p Quote
Anusia & Alutka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='madziasto4']Zara :diabloti: No dobra, takie coś mi wyszło :evil_lol: A tu se siedzą wszystkie ze swoimi butlami, oprócz Jess i Oskarita :p łiiiiiiiiiiiiihihihihihi oj kwi kwi:roflt: łiiiiiiiiiiiihihihihi :roflt: oj nie moge! biedny Dus! Quote
AmiX Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Hej :) Jaki romantyczny przystojniak:loveu::loveu::loveu: http://img261.imageshack.us/img261/8610/tnimg3481er8.jpg Quote
tigrunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Dobry dzień Kasiu :loveu: Jak tam ? Jakieś plany na weekend ? Wycieczki , cuś ? :razz: Quote
Recommended Posts