Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aa zapomnial napisac ze bylam u mej "córki":loveu:
boziu ona jest mniejsza od Livki a Livka jest mniejsza od Pipi...
moje cudo:loveu: wymizialam ją wygolilam..:evil_lol:maszynką...nawet dzis sie dziewczyny razem pobawily...Kasia moge linka wstawic? dobra bez pytania..
aa i malej wszystkie zebole wypadly obylo sie bez narkozy a ja czekam na dwa kły od Livki ktore siedza...jeszcze..

najpierw bylo tak czyli dominacja Livki..nad Alis
Livka w srodku..
http://images24.fotosik.pl/257/e889e7c59ae9a581med.jpg

Posted

Bry Kasiu Pracująca

Dario Ewo w poście ma być 5 fotek, a nie tak - wrzuciłaś jedną, smaka zrobiłaś i się ulotniłaś! Oj wstydź się, wstydź!

Posted

Ooooo przepraszam bardzo .. wypraszam sobie !! :obrazic: Siedze właśnie w ciasnym, małym pomieszczeniu w którym pełno pootwieranych okien ale zdechnąć i tak idzie .. klimy dać nie chcą, wiatrak nie spełnia zadania bo tylko papiery fruwają i jak tu życ ?? :placz:

Posted

Ja też Madźka i zaraz se będę robiła żarełko - mam pomiodora i ser feta z oliwkami. Zrobie se sałatkę taką :loveu:

Sorry 2Be, zapomniałam że Ty od 5.00 już walczysz :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):

Ja jesio nic nie jadłam .. może bułka maślana ? Już pewnie nie będzie :-(

A co tam śniadaniowego macie jeszcze o tej porze?

Posted

Aga76 napisał(a):
A co tam śniadaniowego macie jeszcze o tej porze?

Śniadaniowego właśnie nie za bardzo :shake: Same słodkości :loveu: Zaraz obok jest taki mały sklepik spożywczy a w drugą stronę (jakieś 30m) mamy AS Market :multi: Czekam aż przyjdzie zamówieniowy co by biura pustego nie zostawić i ide do Asa totka wysłać :razz:

Posted

Cze dziewczyny:p

wiecej fotek nie bedzie bo kolezanka nie robi fajnych fotek:shake: nie nadaja sie do ogladania niestety..a zreszta galeryjka jest Fidlaka:roll:

ja jestem po sniadaniu byly buly z salami:p

a ide sprzatac i gotowac golabki:p

reszcie zycze przyjemnej pracy...:eviltong:

jak sie stad ulotnie to znaczy ze wygralam:lol: wiec mnie nie szukajcie:eviltong:

Posted

Pegaza napisał(a):

jak sie stad ulotnie to znaczy ze wygralam:lol: wiec mnie nie szukajcie:eviltong:

No wiesz :roll: żeby tak nawiać bez słowa hihihi

Gołąbki znów pewnie z jakiegoś ptaka hihihi

Posted

Kasia napisał(a):
D-E, ta wygrana mi przypadnie!!! Wiedziałam że bedzie kumulacja i czekałam specjalnie :p
Juz widzę co zrobie i kupie, ach....

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihihi

Posted

A właśnie , że nie - to ja wydałam 32 zł i wygrana należy sie mi ! O ! :diabloti:
Ja dziś z kumplem gadałam co zrobimy z wygraną bo jemu też byłam wysłać kupony to pierwsze co mi przyszło do głowy to kupno 20 Yorków :evil_lol:

Posted

Ja to kupiłabym chałupę z wielkim placem i dawałabym tymczasy psiakom z działu PWP :lol:
mam nadzieję że kiedyś będę miała taką możliwość...

Posted

[quote name='tigrunia']Ja dziś z kumplem gadałam co zrobimy z wygraną bo jemu też byłam wysłać kupony to pierwsze co mi przyszło do głowy to kupno 20 Yorków :evil_lol:

hihihi

[quote name='Kasia']Przeciez ja chyba zawału potrójnego conajmniej dostałabym gdybym tak wygrała te 35 baniek :shake:

Kasiu, dasz radę - jakoś wydasz wygraną kasę

Posted

[quote name='Kasia']Ja to kupiłabym chałupę z wielkim placem i dawałabym tymczasy psiakom z działu PWP :lol:
mam nadzieję że kiedyś będę miała taką możliwość...
Też dobry pomysł Kasiu :loveu:
[quote name='Aga76'] hihihi

Kasiu, dasz radę - jakoś wydasz wygraną kasę
:evil_lol:

Hahaha .. dobre - Aguś podejrzewasz , ze Kasia miałaby problem z wydaniem kasy ?? :evil_lol:

Posted

Problemy z wydaniem kasy? NIGDY!
Ja zawsze wiem jak i na co wydać :evil_lol: Nawet TZ twierdzi, że ja ile bym miała tyle bym wydała w tym samym czasie.