Kasia Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Cze D-E:p Z takimi sie juz urodził :eviltong: Quote
Pegaza Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 aa zapomnial napisac ze bylam u mej "córki":loveu: boziu ona jest mniejsza od Livki a Livka jest mniejsza od Pipi... moje cudo:loveu: wymizialam ją wygolilam..:evil_lol:maszynką...nawet dzis sie dziewczyny razem pobawily...Kasia moge linka wstawic? dobra bez pytania.. aa i malej wszystkie zebole wypadly obylo sie bez narkozy a ja czekam na dwa kły od Livki ktore siedza...jeszcze.. najpierw bylo tak czyli dominacja Livki..nad Alis Livka w srodku.. http://images24.fotosik.pl/257/e889e7c59ae9a581med.jpg Quote
Aga76 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Bry Kasiu Pracująca Dario Ewo w poście ma być 5 fotek, a nie tak - wrzuciłaś jedną, smaka zrobiłaś i się ulotniłaś! Oj wstydź się, wstydź! Quote
Kasia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Hihi, my dwie pracujące a reszta to obiboki wakacyjne i urlopowe :evil_lol: Quote
tigrunia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ooooo przepraszam bardzo .. wypraszam sobie !! :obrazic: Siedze właśnie w ciasnym, małym pomieszczeniu w którym pełno pootwieranych okien ale zdechnąć i tak idzie .. klimy dać nie chcą, wiatrak nie spełnia zadania bo tylko papiery fruwają i jak tu życ ?? :placz: Quote
Aga76 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Kasia napisał(a):Hihi, my dwie pracujące a reszta to obiboki wakacyjne i urlopowe :evil_lol: O my dzielne !!! Quote
madziasto4 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Witam kobiety pracujące :laugh2_2: Głodna jestem... Quote
Kasia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Ja też Madźka i zaraz se będę robiła żarełko - mam pomiodora i ser feta z oliwkami. Zrobie se sałatkę taką :loveu: Sorry 2Be, zapomniałam że Ty od 5.00 już walczysz :evil_lol: Quote
tigrunia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Od 4:40 Kasiu :razz: Ja jesio nic nie jadłam .. może bułka maślana ? Już pewnie nie będzie :-( Quote
Aga76 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 tigrunia napisał(a): Ja jesio nic nie jadłam .. może bułka maślana ? Już pewnie nie będzie :-( A co tam śniadaniowego macie jeszcze o tej porze? Quote
tigrunia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Aga76 napisał(a):A co tam śniadaniowego macie jeszcze o tej porze? Śniadaniowego właśnie nie za bardzo :shake: Same słodkości :loveu: Zaraz obok jest taki mały sklepik spożywczy a w drugą stronę (jakieś 30m) mamy AS Market :multi: Czekam aż przyjdzie zamówieniowy co by biura pustego nie zostawić i ide do Asa totka wysłać :razz: Quote
tigrunia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Właśnie z Martą obliczyłyśmy , że jak 22 mln ludzi wyśle totka na 35 mln zł to po 1,59 mln na łebka przypada - mogliby po równo podzielić, co nie ? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Cze dziewczyny:p wiecej fotek nie bedzie bo kolezanka nie robi fajnych fotek:shake: nie nadaja sie do ogladania niestety..a zreszta galeryjka jest Fidlaka:roll: ja jestem po sniadaniu byly buly z salami:p a ide sprzatac i gotowac golabki:p reszcie zycze przyjemnej pracy...:eviltong: jak sie stad ulotnie to znaczy ze wygralam:lol: wiec mnie nie szukajcie:eviltong: Quote
Aga76 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Pegaza napisał(a): jak sie stad ulotnie to znaczy ze wygralam:lol: wiec mnie nie szukajcie:eviltong: No wiesz :roll: żeby tak nawiać bez słowa hihihi Gołąbki znów pewnie z jakiegoś ptaka hihihi Quote
Kasia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 D-E, ta wygrana mi przypadnie!!! Wiedziałam że bedzie kumulacja i czekałam specjalnie :p Juz widzę co zrobie i kupie, ach.... Quote
Aga76 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Kasia napisał(a):D-E, ta wygrana mi przypadnie!!! Wiedziałam że bedzie kumulacja i czekałam specjalnie :p Juz widzę co zrobie i kupie, ach.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihihi Quote
tigrunia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 A właśnie , że nie - to ja wydałam 32 zł i wygrana należy sie mi ! O ! :diabloti: Ja dziś z kumplem gadałam co zrobimy z wygraną bo jemu też byłam wysłać kupony to pierwsze co mi przyszło do głowy to kupno 20 Yorków :evil_lol: Quote
Kasia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Przeciez ja chyba zawału potrójnego conajmniej dostałabym gdybym tak wygrała te 35 baniek :shake: Quote
Kasia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Ja to kupiłabym chałupę z wielkim placem i dawałabym tymczasy psiakom z działu PWP :lol: mam nadzieję że kiedyś będę miała taką możliwość... Quote
Aga76 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='tigrunia']Ja dziś z kumplem gadałam co zrobimy z wygraną bo jemu też byłam wysłać kupony to pierwsze co mi przyszło do głowy to kupno 20 Yorków :evil_lol: hihihi [quote name='Kasia']Przeciez ja chyba zawału potrójnego conajmniej dostałabym gdybym tak wygrała te 35 baniek :shake: Kasiu, dasz radę - jakoś wydasz wygraną kasę Quote
tigrunia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Kasia']Ja to kupiłabym chałupę z wielkim placem i dawałabym tymczasy psiakom z działu PWP :lol: mam nadzieję że kiedyś będę miała taką możliwość... Też dobry pomysł Kasiu :loveu: [quote name='Aga76'] hihihi Kasiu, dasz radę - jakoś wydasz wygraną kasę :evil_lol: Hahaha .. dobre - Aguś podejrzewasz , ze Kasia miałaby problem z wydaniem kasy ?? :evil_lol: Quote
Kasia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Problemy z wydaniem kasy? NIGDY! Ja zawsze wiem jak i na co wydać :evil_lol: Nawet TZ twierdzi, że ja ile bym miała tyle bym wydała w tym samym czasie. Quote
tigrunia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ojj nie - z wydaniem nigdy problemów nie ma :evil_lol: Quote
Recommended Posts