Pegaza Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 czyli dajesz jej aviomarin? czy cos innego i ile jej tego dajesz? kurde a ja mysle ze z tego wyrosnie...:roll: Quote
tigrunia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ja daje coculine czy jakoś tak :roll: Jedną tabletke wieczorem i jedną rano. Po południu ostatni posiłek, potem tabletka, spanko, tabletka rano i jedziemy. Jessi bardzo lubi te tabletki :loveu: Rozdrabniam jej a ona zlizuje :loveu: Quote
koregra Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Kasia napisał(a):Do wczoraj było ciepło i słonecznie, dzis jest pogorszenie ale tylko do środy bo od czwartku u nas być ponad 30 stopni :loveu: Już planujemy na sobotę i niedzielę jechać nad jezioro nyskie :lol: O Kasia będzie u mnie:multi: Quote
Kasia Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 koregra napisał(a): O Kasia będzie u mnie:multi: Będzie jak będzie pogoda :lol: Też planujecie przyjść? Quote
koregra Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 No no kto wie- przeleze całe jeziorko chyba i będe szukać Fidelka :p Quote
Kasia Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 koregra napisał(a): No no kto wie- przeleze całe jeziorko chyba i będe szukać Fidelka :p Wyślij mi na PW numer telefonu to wyślę Ci smsa jak będziemy jechać, ok? :lol: Quote
Kasia Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Dostałam i zapisałam. dzienki :lol: Na pewno napiszę jak będziemy jechać. Fajnie by było sie spotkać i porównać psiaki...:lol: Quote
madziasto4 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Łihihi Fidlak i Corinka... Taki duży, taki mały...:turn-l: Quote
tigrunia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 A mój coś mówił, że do Świnouścia by kciał jechać na jakieś 3-4 dni także Atko szykujjj się ... nadjeżdżam :diabloti: Quote
tigrunia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 PositiveThought napisał(a):ale że przez Szczecin czy co? :evil_lol: zreszta coś mi się wydaje, że my się będziemy na wystawach spotykac za jakiś czas... (; Noo na pewno przez Szczecin Atka, na pewno :loveu: A co ? Już się nowy członek rodziny szykuje?/ Kiedy u was zawita ?? :razz: Quote
tigrunia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ojj no wiesz Ty Atka co .. :placz: Powiedziałabyś coś ... :-( Quote
Kasia Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Atka nie bądź ćwinia i zdejmij kłódkę z buzi :evil_lol: Quote
Moniś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Czesc Kasiu, jak tam zdrówko, bo ostatnio gdzieś wyczytałam,że Fidelek się pochorował:-( Pozdrawiamy i zdrówka życzymy:Dog_run: Quote
Kasia Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 PositiveThought napisał(a): Fidel taki smutnawy pychol ma... :loveu: :calus: Cze Atka :lol: Moze o dlatego, że biedaczek cały czas musi sie chować i uciekać przed Łukaszkiem...;) Te zdjecia to też robione w jego kryjówce czyli pod łóżkiem. Moniś napisał(a): Czesc Kasiu, jak tam zdrówko, bo ostatnio gdzieś wyczytałam,że Fidelek się pochorował:-( Cze Moniczko :lol: Już jest dobrze, wyszliśmy z tego. Teraz myślę jak mu wystrzyc głowę, tak trochę ino ale coś muszę zrobić z tymi jego włosami bo mu na oczy idą i do pyska włażą... Quote
Kasia Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Takie poskręcane jakieś :evil_lol: Na kucorek za krótkie włosy... Chyba też z brodą muszę cos zrobić, za długa jest. Quote
tigrunia Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Łihihi jaki piękny Fidel :loveu: Brwi faktycznie ma wystrzałowe :evil_lol: Quote
koregra Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 PositiveThought napisał(a):cze Kasia :grins: to ja już foty proszę :razz: ale fajnie, Fidlak i Corinka... :megagrin: madziasto4 napisał(a):Łihihi Fidlak i Corinka... Taki duży, taki mały...:turn-l: Ja wam dam się śmiać :mad: Quote
Kasia Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Co czujĄ - bija sie o niego non stop :evil_lol: Jeszcze o Krecika tez sie szarpią... Quote
Aga76 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Kasia napisał(a):Co czujĄ? - bija sie o niego non stop :evil_lol: Uuuu lalala - zielone na topie :megagrin: Quote
Aga76 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Kasia napisał(a):No, wieje miętą...:p :mdleje:to się porobiło... Quote
Recommended Posts