Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też miałam deski w całym domu ale w kuchni zerwaliśmy i teraz są kafelki a w sypialni polożyliśmy panele...mój Adam uwielbia deski a ja średnio:roll:szybko sie niszczą przy psach i jeszcze do tego Adam:shake:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tigrunia napisał(a):

Dobry Fidlasta :loveu:
Jak tam ? Juz po urlopie?

Cze....
Jeszcze na urlopie - cały tydzień jeszcze :lol: I jeszcze 2 we wrześniu!!!

Posted

O łał :-o Ale masz super.. mi może jesio z tydzień dadzą pod koniec sierpnia/początek września. No i tylko tydzień jesio zostanie. Moze zimą w góry?:razz:Albo do Paryża:loveu:

Posted

AmiX napisał(a):

Moje damy też lubią podróże :) Całą droge w góry zatrzymujemy sie tylko 2 razy :)

tigrunia napisał(a):

Fidlasty lubi wycieczki ?? Jessi bardzo chętnie wskakuje do samochodu , ale po poł godziny jazdy wymiotuje :(

Fidlasty uwielbia jazdę samochodem. Sam wskakuje do auta, namawiać go nie trzeba ale zawsze ładuje sie prosto do okna - trza mu otworzyć, on opiera sie przednimi łapkami i wystawia pysek na wiatr :lol: I tak najlepiej całą drogę by jechał!

PositiveThought napisał(a):

Fidlaś wietrzy sie :evil_lol: może mu duszno w aucie było, czy co, nieświeżo :evil_lol:

on tak zawsze? taki zawiany? :loveu:

Raczej duszno...niestety brak klimy daje swoje.

Zawsze. :lol:

Posted

Kasia, fajnie masz :loveu:

tylko pogoda chyba taka sobie?

Do wczoraj było ciepło i słonecznie, dzis jest pogorszenie ale tylko do środy bo od czwartku u nas być ponad 30 stopni :loveu:
Już planujemy na sobotę i niedzielę jechać nad jezioro nyskie :lol:

Posted

oo jak fajnie :razz: tak z noclegiem?

No właśnie nie wiemy. Raczej na cały dzień, wieczorem powrót i na drugi dzień znów od rana. Tylko ze to dość kawałek jest, prawie 70 km w jedną stronę...

Posted

z Fidlakiem? :loveu:

a jak Łukaszek i podróże samochodem? lubi? :razz:
chociaż po takim dniu pełnym wrażen pewnie w aucie śpiocha...

tak, z Fidlakiem.

I On i Fidlak lubią jazdę samochodem. Zresztą chyba nie ma dziecka, które nie lubi jazdy autem...:roll:
I fakt, w aucie więcej śpi niż normalnie...

Mam takiego znajomego, który to każdego wieczoru wsadza dziecko do auta, robi kilka okrążeń po osiedlu by Mały zasnął bo inaczej dzieciak do później nocy im rozrabia i nie myśli o spaniu :lol:

Posted

Kasia napisał(a):
Zabierz mnie ze sobą :p

Chętnie :cool3:

Paryż jest brudny!!!

Na pewno nigdzie nie jest brudniej niz w Egipcie :shake: Poza tym chcę jechać zimą wiec jeśli będzie brudno to będzie to przykryte warstwą śniegu :evil_lol:

Posted

Byłam w Paryżu kilka lat temu ale nie przpominam sobie syfu....może za mało czasu tam spędziłam bo tylko dwa dni w drodze do Hiszpanii:) ale było w super! Najlepiej wspominam wieże Eiffla:loveu: i Disneyland :mdrmed:

A zapomniałam dodać że w Paryżu okradli nam auto....

Posted

AmiX napisał(a):
Byłam w Paryżu kilka lat temu ale nie przpominam sobie syfu....może za mało czasu tam spędziłam bo tylko dwa dni w drodze do Hiszpanii:) ale było w super! Najlepiej wspominam wieże Eiffla:loveu: i Disneyland :mdrmed:

A zapomniałam dodać że w Paryżu okradli nam auto....

No myślę, że do Disneylandu się nie wybierzemy, bo za zimno .. pojedziemy kiedyś latem. Chciałam wybrać się tylko na 3 dni max.

Jak to ukradli auto :-o Czym dojechaliście do Hiszpanii ?

Posted

tigrunia napisał(a):
Heh .. faktiko :evil_lol:
No to co ukradli z tego auta w takim bądź razie :eviltong: ?

Dzięki bogu torby wzieliśmy do hotelu :) ale mój plecak ze sporymi oszczednosciami i aparatem na zęby zawineli:lol: jakieś tam drobne ojca,koszulke....ogólnie nic wartościowego ale potem jechalismy do hiszpanii bez tylnej małej szyby....
Byli głodni bo jedzenie też znikneło.....

Posted

Cześć Kasieńko :loveu:
Fidlaczek podróżnik....superaśne te foty:loveu:...Matrix też uwielbia jazde samochodem i tak jak Fidlak byle by mu szybe otworzyć i już głowa na zewnatrz :)

Posted

Cze Kasia:loveu:
fajne te fotki objazdowe ale moich raczej tak nie wystawiam zaraz by sie zapalenie jakie przyplatalo...
Pipi i mloda lubia jazde autem tyle ze mloda lubi se zygnac pare razy.. zalezy od godzin spedzonych w aucie ale mysle ze jak wiecej pojezdzi znaczy czesciej to w koncu przestanie..mam nadzieje..

Posted

No nie wiem D-E czy tak przestanie :shake: Jess jeździ bardzo często w krótkie trasy, w dłuższe nie aż tak często ale też. Żyga z 2-3 razy jak np. robimy 200 km. Czasem potrafi żygnąć jak jedziemy tylko na działkę (jakieś 15 km). Podaję jej tabletki na chorobę lokomocyjną i jest spokój. Myślę, ze to samo nie przejdzie :shake: