Kasia Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Amix na pewno będzie cudownie :loveu: Czekamy oczywiście na relacje fotkową! My za bardzo nie wypoczeliśmy bo Mały nam na to nie pozwolił, zresztą mielismy przez Niego ograniczone możliwości bo nawet za bardzo pochodzić nie mogliśmy ale naprawdę było fajnie :lol: Quote
AmiX Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Widac po fotkach że było supar :) a wasz synek pewnie najlepiej będzie wspominał ZOO :) Quote
Kasia Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 W tym Zoo to bardziej Go interesowali Panowie, którzy cos tam remontowali i Ci którzy takimi wózkami wozili żarełko dla zwierzaków niż same zwierzęta :evil_lol: Quote
tigrunia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Kasia napisał(a):W tym Zoo to bardziej Go interesowali Panowie, którzy cos tam remontowali i Ci którzy takimi wózkami wozili żarełko dla zwierzaków niż same zwierzęta :evil_lol: Hihi .. moze budowlańcem zostanie w przyszlości ? :evil_lol: Quote
Magda Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 PositiveThought napisał(a): cze Kasia :grins: fajnie, no, co ja będę gadać No nie? Najlepiej prezentował się mały podróżnik:loveu: W tym kapelusiku wygląda bosko! Tylko schrupać! Co z jajcami? Kuracja pomaga? Kasia zrobiła jak hollywoodzka gwiazda - zrobiła zamieszanie zawieszając galerię, żeby przyciągnąć tłumy:diabloti: hihi Quote
tigrunia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 PositiveThought napisał(a):oj tak, tak, malarzem przystojnym :evil_lol: i będzie chodził do takich Atków :razz: Atka - toć ty za stara dla niego :shake: Mama mu na pewno nie pozwoli spotykać się z Tobą :evil_lol: Cze Kasieńko! Są jesio jakieś fotki?? :loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Cześć Kasieńko:) Fajniusi mieliście urlopik...uwielbiam Karpacz i swego czasu czesto tam bywałam Mały turysta najfajniejszy buziaki dla dzielnego Łukaszka :loveu: I tulasy dla bidulka Fidlaczka :loveu: Quote
madziasto4 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Cześć :hand: Jak tam Fidlak i jego klejnoty?? Quote
Kasia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Wrócilismy do domu. Musieliśmy udać sie z Małym do lekarza, złapał stan zapalny, marudził, bolało go... Fidlak też już z nami. Polepsza mu sie, jajka wyglądają lepiej i opuchlizna schodzi. Kołnierz już niepotrzebny bo psikam mu takim aerozolem czego on nie liże bo jest to ohydne :cool1: Quote
Kasia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Zdjęcia dziesiejsze jak odbieraliśmy Fidlaka z działki od mojej mamy... Quote
Kasia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 I mały Turysta w boskim kapeluszu :loveu: Quote
Magda Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Hej! To dużo nowości u Was. Mały się hartuje:evil_lol: http://img175.imageshack.us/img175/5283/tnimg3287gm0.jpg Aaaa!!!! Miodzio! Życzymy zdrówka!:loveu: Quote
Kasia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Magda napisał(a): Hej! To dużo nowości u Was. Mały się hartuje:evil_lol: Akurat takie hartowania to ja nie chcę. To nic przyjemnego gdy robisz siku i płaczesz z bólu :shake: Quote
Magda Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Kasia napisał(a):Akurat takie hartowania to ja nie chcę. To nic przyjemnego gdy robisz siku i płaczesz z bólu :shake: ojej... to nic dobrego. Współczuje Wam. Na urlopie złapał? Quote
Kasia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Magda napisał(a): ojej... to nic dobrego. Współczuje Wam. Na urlopie złapał? To nie przeziębienie. Juz przed wyjazdem byliśmy u lekarza, niby zostało zaleczone ale znów sie wznowiło... Podejrzewam, że wpływ mógł mieć prysznic w którym go kąpałam, moze sam sobie brudnymi paluszkami cos tam zrobił jak latał na golasa po pokoju... Najwazniejsze aby go nie bolało!!! Quote
Kasia Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Atka, biedne nie biedne zawsze dają radę! Dziś jest juz lepiej - i z jednym i z drugim. Z Fidlakiem praktycznie jest już dobrze :lol: Quote
Pegaza Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 :p Cze Kasia oj to Lukaszkowi zdrowka zycze a jak Fidlak Was przywital cieszyl sie bardzo? Kasia czy ciemne brazowe kafelki i ciemne brazowe mebelki kuchenne nie beda ciemne? kurde mam dylemat bo ciemne nie widac ze brudne.. a jak wybiore jasne z polyskiem to kazda lapka psow bedzie widoczna i kazdy paproch.. Quote
Kasia Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Ja mam jasne meble (fronty) i ciemne kafelki i jest OK. Moja mama ma ciemne meble i ciemne kafelki na podłodze ale jasne między meblami i jasne ściany i też jest OK :lol: To rzecz gustu. Niestety jednak na ciemnych kafelkach też widać brud, widać ślady psa, jego resztki jedzenia czy kapiąca mu z pyska woda...Choć na pewno mniej niż na jasnych (Ciotka moja ma jasne kafelki i po kilka razy dziennie ściera bo co chwilę cos widać...:roll:) Quote
tigrunia Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Wiecie co? To zalezy od kafelki .. Bo moja mama np. ma jaśniutkie kafelki taki ciemniejszy beż w sumie, chropowate troche i nic na nich nie widać a mają kota - żadnych włosów czy brudu. Ale kafelki kosztowały bardzo bardzo bardzo dużo pieniędzy :roll: Quote
Pegaza Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 wiecie co niby tego jest pelno w sklepach ale jak sie chce cos kupic to jak na zlosc nic mi sie nie podoba wiec mam juz niby wybrane jasne z polyskiem takie jak "nasza" Sara ma w salonie chyba...lub ciemne tylko czy za ciemno nie bedzie eh.. Quote
Kasia Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 PositiveThought napisał(a): za to na tych jaśniejszych KAŻDY paproszek, masakra... Nawet bardziej niż na ciemnych... Dobry niedzielne, słoneczne i leniwe :loveu: Idę zaraz na kawę do sąsiadki bo juz dzwoniła za mną :morning: Quote
Pegaza Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Cze Kasia przedobiednie:p Ty na kawe ja na obiad...:p Quote
tigrunia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Hehe ..wiecie co? Przemyslałam sprawe i już wiem na czym nie widać brudu !! Na deskach!!!! Ja mam dechy prawie w całym domu i ni sladu nigdy i po niczym (no chyba,ze sie kawa wyleje :cool1:) Nawet w kuchni mam dechy, które postanowiłam wycyklinować bo były wyłożone linoleum więc się tego badziewia pozbyłam, wycyklinowałam i jest ślicznieee i mogę sprzątać raz na rok :megagrin: Quote
Pegaza Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Czyli co proponujesz zeby dechy dac heheh nie no ja chce kafelki...:p Quote
tigrunia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Deski są o wiele droższe. No i w sumie mówią, zeby do kuchni nie dawać :roll: Ale ja mam i jestem zadowolona :loveu: Quote
Recommended Posts