Kasia Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 [CENTER]Na czas bliżej nieokreślony zawieszam Fidlakową galeryję. Nie będę na razie jej zamykać bo być może jeszcze kiedyś wrócimy... Dziękujemy wszystkim znajomym, którzy odwiedzali nas i byli z nami przez ten cały wspaniały czas. :loveu: Mam nadzieję, że nie zapomnicie nas...[/CENTER] Oczywiście na dogo będę bywać jednak najwięcej w dziale PWP... Quote
tigrunia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Kasiu jak to ? Co się stało ? :-( Nie zabieraj nam Fidlaka :placz: Quote
koregra Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Oj oj oj. Jak to:placz:. Co jak co ale to była galeryjka do której po wejściu na dogo zaglądałam na samym początku. Fidelkowe, Łukaszkowe i Kasiaczkowe foteczki będzie tego brak :-( Mam nadzieję że wrócicie Pozdrawiam gorąco Quote
Kasia_zg Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Kasieńko...napewno bedzie tu pusto i smutno bez Was... bedziemy za Wami bardzo tesknić :-(ale wierzymy że wrócicie!! :loveu:Tulasy dla Was mocne:calus: Quote
Aga76 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Zasmarkałam się :cry::cry::cry: Nie zgadzam się, protestuję !!! Tak być nie może !!! Buu... Quote
tigrunia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Do wszystkich zajrzała a tu się nie pokazała :placz: Quote
Magda Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Kasia blefuje!:eviltong: Ma lenia i tyle. Ja powiem tylko, że wspólne zdjęcia są super:loveu: BE ma sporo racji w tym co napisała. Teraz już wiem dlaczego z niektórymi wychodzę fatalnie:diabloti: Quote
Aga76 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='PositiveThought']nos mi cieknie. Atka, teraz to ja już nie wiem czyja ta kałuża? hihihi Dobra, do odważnych świat należy: Quote
Sara_i_Aris Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Kasiu :-( Będzie mi brakowało zdjęć Fidelka i Łukaszka :-( Mam nadzieję, że jeszcze wrócisz zanim ja odejdę... Quote
Aga76 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='PositiveThought']Aguś, to ja się pobawię w Słoneczny Patrol! Dobra :evil_lol: Pamelo hihihi Quote
ewa2909 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Duzo zdrowka dla fidelka,oby sie okazalo ze to nic powaznego. Quote
Aga76 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Kasiu, jak się czuje Fidlak? Że też musiało mu się coś przyplątac i to tuż przed waszym wyjazdem. Quote
madziasto4 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Co to się z Fidlakiem dzieje? Kurka, nic nie wiem normalnie co tu się dzieje, przez ten pobyt na działce. I w ogóle jak to tak, zawieszać galeryjkę ;( Quote
Sara_i_Aris Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='PositiveThought']Saruś, Ty tez? :( przez LO? Nie, nie przez LO. Po prostu... nie ma takiej atmosfery jak kiedyś. Co się stało Fidelkowi? Quote
Pegaza Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Cze Kasia Fidelkowo:loveu: ja wrocilam Ty jedziesz.. wpadne pozniej bo mnie z neta wyganiaja... Quote
Pegaza Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 heheh wpadne od czasu do czasu kwiatki podlac:p Quote
Kasia Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 ewa2909 napisał(a): Duzo zdrowka dla fidelka,oby sie okazalo ze to nic powaznego. Dziękujemy i witamy :loveu: Aga76 napisał(a): Kasiu, jak się czuje Fidlak? madziasto4 napisał(a): Co to się z Fidlakiem dzieje? Kurka, nic nie wiem normalnie co tu się dzieje, przez ten pobyt na działce. Sara_i_Aris napisał(a): Co się stało Fidelkowi? Fidlak ma jakis stan zapalny na/w jajkach...całe opuchnięte, co chwilę to gryzie i wylizuje czym nie poprawia sobie tylko bardziej szkodzi. Dostał zastrzyki, mam mu robić okłady, smarowac maścią i psikać jakimś tam aerozolem. Nie moze chodzic po żadnych trawach więc spacerujemy po chodnikach to znaczy moja mama spaceruje bo my wróciliśmy właśnie z Karpacza i jesteśmy teraz w okolicach Krynicy u rodziny. W piątek wracamy do domku. Zaraz wkleje kilka fotek z Karpacza i Szklarskiej Poręby. Pegaza napisał(a): ja wrocilam Ty jedziesz.. wpadne pozniej bo mnie z neta wyganiaja... My właśnie w trakcie...;) Quote
Kasia Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Widok z naszego okna na Karpacz... Łukaszek pomaga w rozpakowaniu I prostuje włosy :cool1: Quote
Kasia Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Droga do Świątyni Wang... Krótki odpoczynek I sama Światynia Quote
Kasia Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Wielkie prośby i groźby aby zjadł chociaż kilka frytek :p Główna ulica w Karpaczu Quote
Kasia Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Szklarska Poręba. Droga do Wodospadu... I Wodospad Quote
Kasia Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Wodospad... I mój mały Turysta Piechór - wszędzie sam, bez niczyjej pomocy :loveu: Quote
madziasto4 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Ale fajnie macie :loveu: W Karpaczu i okolicach byłam 8 lat temu, fajnie sobie przyponieć :loveu: Quote
Kasia Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 madziasto4 napisał(a): Ale fajnie macie :loveu: W Karpaczu i okolicach byłam 8 lat temu, fajnie sobie przyponieć :loveu: To piękne okolice ale następnym razem bez Łukaszka bo niestety nie pochodziliśmy za bardzo po szlakach a marzyła nam się Śnieżka...;) Quote
Recommended Posts