Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='koregra']
A te zbiorowe butelkowe kiedy bydzie ?[/QUOTE]

[quote name='Kasia']

Madźka miała je zrobić :mad:[/QUOTE]

[quote name='koregra']No właśnie miała zrobić i co:mad:[/QUOTE]
Jezu na śmierć zapomniałam :splat: W tym tygodniu się zabiorę za to :grins:

Hihi ale się Fidlak przykleił do TZ :lol:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Kasiu.

Madziu, a mniej więcej na kiedy się wyrobisz? Ja już chciałabym to zobaczyć (i pamiętaj, Aris jest trochę wyższy od Masterka) :lol:[/QUOTE]
Nie wiem na kiedy, bo teraz jestem zaaferowana jazdami elką- dzisiaj miałam pierwszą jazdę :loveu:
Ale postaram się w tym tygodniu :p

Posted

Cześć Kasieńko :)
A u mnie pogoda jakas taka popitolona odrana upał w południe nadchodzą churki i jest chłodnawo a po południu znowu upał i taka duchota do wieczora pogoda świruje ;)
Pozdrawiamy:loveu:

Posted

[quote name='PositiveThought']Kasia a Ty w prazy jesteś?

biedne jesteście, że pracować musicie :lol:

Jeśli chodzi Ci o mnie Beatko to owszem siedze w pracy, jak mam chwile miedzy zabiegami czy masażami to wtedy moge tu sobie do Was zajżeć.
I na Ciebie kiedyś przyjdzie pora że do pracy Cie zagonią ;)

Posted

Tak Atka, siedzę w pracy niestety...Urlop mam dopiero od 14 lipca - 2 tydnie i drugie 2 tydnie we wrześniu :lol:

Kasiasta a gdzie Ty pracujesz i co robisz?

Posted

[quote name='Kasia']Kasiasta a gdzie Ty pracujesz i co robisz?

Ja dopiero we wrześniu urlopik i pod znakiem zapytania....
Kasieńko ja jestem Fizykoterapeutką pracuje w przychodzi rehabilitacyjnej zajmuje sie dorosłymi i dziećmi :p

Posted

Hej Kasiu!
Dzisiaj mam ochotę posiedzieć na FB:loveu: Poszperam sobie i zobaczę co tam u Was.

Wybieracie się gdzieś na urlop?

Fidelek duży chłop. Czy on przytył czy mi się wydaje?:razz:

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Wybieracie się gdzieś na urlop?

Fidelek duży chłop. Czy on przytył czy mi się wydaje?:razz:

Do Karpacza planujemy jechać :lol:

Przytył i to bardzo - 2 kilo w ciagu 2 miesięcy. Nie wiem od czego bo wcale więcej nie je. :roll:

Posted

To super!:loveu:

oj gdyby Mikiemu udało się przytyć to byłabym w siódmym niebie. Niestety nie ma jak, bo jeździmy na rowerowe wycieczki. Toż to maszyna nie pies! W ogóle się nie męczy dziad jeden:cool1:

Posted

Kasia napisał(a):
Niektórzy niestety muszą jeszcze pracować...
A po pracy to nie mam chęci na rower tylko na liganie na działeczce ;)

Oj:eviltong:

Niedługo koniec. A działeczka daleko?

Posted

Na działeczkę mamy 10 minut spacerkiem :lol: Bliziutko.

Tylko że ostatnio coś po pracy chmurzy się i nie mam za bardzo jak sie poopalac...

Posted

U nas też pada.. dzisiaj to mi nawet łóżko zalało:cool1: Obudziłam się o 8, bo było bardzo gorąco w pokoju (jak jest ciepło na dworze to można na poddaszu jajko znieść), więc otworzyłam okno dachowe. Po 10 zaczęło lać, a ja się obudziłam kiedy miałam mokre nogi:evil_lol: Teraz wszystko się suszy.

Nasza działka jest w opłakanym stanie... jeszcze nikt tam nie pojechał od miesiąca:lol: Trawa pewnie na wysokości domku.

Posted

Halo Halo Cze Kasiu !! :loveu:
Co to .. jesio nie ma butelkowych fot ???? :crazyeye: Jak to ???? :crazyeye: Madźka :mad:
Jak tak o urlopach gadacie ... ja dopiero co wróciłam a już mi sie nad nasze morze chce. W sobote do Kątów Rybackich chyba pojade :p Ale jest taki problem ze w sobote prace koncze o 14 a na niedziele na 14 tyz ide no i trochu mało czasu :cool1:

Posted

Cześć Kasiu.

Zagoń Fidelka do ruchu, niech spali te swoje 2 kg :lol: Z chęcią bym się dołączyła, ale gdyby Aris miał tyle schudnąć, to nic by z niego nie zostało :lol: On uwielbia spacery, bieganie i wszlkiego rodzaju ruch. Zabawy na dworzu raczej nie, więc nie wiem co mam zrobić z frisbee...