Sara_i_Aris Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Cześć Kasiu. Już więcej się dzieje na Yorkach niż tutaj :roll: Fidlasty był u fryzjera? Quote
Kasia Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] Fidlasty był u fryzjera? [/QUOTE] Pod koniec maja :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Naprawdę? :-? I jeszcze nie zarósł? To chyba nie są stare zdjęcia... Quote
Kasia Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Zdjęcia są teraźniejsze a Fidlak był dość wygolony i dopiero teraz widać jak odrastają mu włoski :lol: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='koregra'] A te zbiorowe butelkowe kiedy bydzie ?[/QUOTE] [quote name='Kasia'] Madźka miała je zrobić :mad:[/QUOTE] [quote name='koregra']No właśnie miała zrobić i co:mad:[/QUOTE] Jezu na śmierć zapomniałam :splat: W tym tygodniu się zabiorę za to :grins: Hihi ale się Fidlak przykleił do TZ :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Cześć Kasiu. Madziu, a mniej więcej na kiedy się wyrobisz? Ja już chciałabym to zobaczyć (i pamiętaj, Aris jest trochę wyższy od Masterka) :lol: Quote
madziasto4 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Kasiu. Madziu, a mniej więcej na kiedy się wyrobisz? Ja już chciałabym to zobaczyć (i pamiętaj, Aris jest trochę wyższy od Masterka) :lol:[/QUOTE] Nie wiem na kiedy, bo teraz jestem zaaferowana jazdami elką- dzisiaj miałam pierwszą jazdę :loveu: Ale postaram się w tym tygodniu :p Quote
madziasto4 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='PositiveThought'] Madźka, ile ofiar w ludziach? :evil_lol:[/QUOTE] Bałdzo śmieszne :cool1: Quote
Kasia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Madźka s****ki biegunki nie dostałaś? :p U nas zaś gorkie dni przyszły...Duchota straszna. Quote
Kasia_zg Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Cześć Kasieńko :) A u mnie pogoda jakas taka popitolona odrana upał w południe nadchodzą churki i jest chłodnawo a po południu znowu upał i taka duchota do wieczora pogoda świruje ;) Pozdrawiamy:loveu: Quote
Kasia_zg Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='PositiveThought']Kasia a Ty w prazy jesteś? biedne jesteście, że pracować musicie :lol: Jeśli chodzi Ci o mnie Beatko to owszem siedze w pracy, jak mam chwile miedzy zabiegami czy masażami to wtedy moge tu sobie do Was zajżeć. I na Ciebie kiedyś przyjdzie pora że do pracy Cie zagonią ;) Quote
Kasia Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Tak Atka, siedzę w pracy niestety...Urlop mam dopiero od 14 lipca - 2 tydnie i drugie 2 tydnie we wrześniu :lol: Kasiasta a gdzie Ty pracujesz i co robisz? Quote
Kasia_zg Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Kasia']Kasiasta a gdzie Ty pracujesz i co robisz? Ja dopiero we wrześniu urlopik i pod znakiem zapytania.... Kasieńko ja jestem Fizykoterapeutką pracuje w przychodzi rehabilitacyjnej zajmuje sie dorosłymi i dziećmi :p Quote
Magda Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Hej Kasiu! Dzisiaj mam ochotę posiedzieć na FB:loveu: Poszperam sobie i zobaczę co tam u Was. Wybieracie się gdzieś na urlop? Fidelek duży chłop. Czy on przytył czy mi się wydaje?:razz: Quote
Kasia Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Magda_Miki napisał(a): Wybieracie się gdzieś na urlop? Fidelek duży chłop. Czy on przytył czy mi się wydaje?:razz: Do Karpacza planujemy jechać :lol: Przytył i to bardzo - 2 kilo w ciagu 2 miesięcy. Nie wiem od czego bo wcale więcej nie je. :roll: Quote
Magda Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 To super!:loveu: oj gdyby Mikiemu udało się przytyć to byłabym w siódmym niebie. Niestety nie ma jak, bo jeździmy na rowerowe wycieczki. Toż to maszyna nie pies! W ogóle się nie męczy dziad jeden:cool1: Quote
Kasia Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 A Fidlasty to leniuch taki jest :lol: Cały dzień mógłby ligać tylko...ewentualnie małe spokojne spacerki w przerwach. Quote
Magda Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 To już na rower! Łukaszka pod pachę, Fidelka na smycz i do lasu:loveu: Taka piękna pogoda. Quote
Kasia Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Niektórzy niestety muszą jeszcze pracować... A po pracy to nie mam chęci na rower tylko na liganie na działeczce ;) Quote
Magda Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Kasia napisał(a):Niektórzy niestety muszą jeszcze pracować... A po pracy to nie mam chęci na rower tylko na liganie na działeczce ;) Oj:eviltong: Niedługo koniec. A działeczka daleko? Quote
Kasia Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Na działeczkę mamy 10 minut spacerkiem :lol: Bliziutko. Tylko że ostatnio coś po pracy chmurzy się i nie mam za bardzo jak sie poopalac... Quote
Magda Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 U nas też pada.. dzisiaj to mi nawet łóżko zalało:cool1: Obudziłam się o 8, bo było bardzo gorąco w pokoju (jak jest ciepło na dworze to można na poddaszu jajko znieść), więc otworzyłam okno dachowe. Po 10 zaczęło lać, a ja się obudziłam kiedy miałam mokre nogi:evil_lol: Teraz wszystko się suszy. Nasza działka jest w opłakanym stanie... jeszcze nikt tam nie pojechał od miesiąca:lol: Trawa pewnie na wysokości domku. Quote
tigrunia Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Halo Halo Cze Kasiu !! :loveu: Co to .. jesio nie ma butelkowych fot ???? :crazyeye: Jak to ???? :crazyeye: Madźka :mad: Jak tak o urlopach gadacie ... ja dopiero co wróciłam a już mi sie nad nasze morze chce. W sobote do Kątów Rybackich chyba pojade :p Ale jest taki problem ze w sobote prace koncze o 14 a na niedziele na 14 tyz ide no i trochu mało czasu :cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Cześć Kasiu. Zagoń Fidelka do ruchu, niech spali te swoje 2 kg :lol: Z chęcią bym się dołączyła, ale gdyby Aris miał tyle schudnąć, to nic by z niego nie zostało :lol: On uwielbia spacery, bieganie i wszlkiego rodzaju ruch. Zabawy na dworzu raczej nie, więc nie wiem co mam zrobić z frisbee... Quote
Recommended Posts