madziasto4 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ale fajne wspólne foty :loveu: A ten jeden yoras, ten jaśniejszy, to podobny trochę do Fidlaka :grins: Quote
Kasia Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 madziasto4 napisał(a): Ale fajne wspólne foty :loveu: A ten jeden yoras, ten jaśniejszy, to podobny trochę do Fidlaka :grins: dzięki :loveu: no, ona jest wielkością podobna do Fidlaka ino włos ma trochę brzydszy i rzadszy i oklapnięte uszy :p Quote
madziasto4 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 One to łoba mają uchole klapnięte widzę :hmmmm: Quote
tigrunia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Nowe łokulars Kasiu ?? Fajne :loveu: I nawet troche do moich podobne :multi: Dobry dzień :loveu: Quote
Kasia Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 No nowe, siora pomagała mi wybrać bo ja to sama nie umiałam sie zdecydować...:cool1: Dobry wszem i obec :loveu: Quote
Pegaza Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Hej jaka laseczka w tych okularach..:p wlasnie widze ze Fidlak ma nowych kolegow:p i jeden taki w kolorkach jakie lubie:loveu: musze isc okna myc poki slonce nie swieci.. wpadne pozniej mam nadzieje ze dzis zalatwie te fotki.. i jakies namiary na niego.. Quote
Kasia Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Jak załatwisz namiary to podaj je Amikat. Napisz do Niej PW. Quote
Pegaza Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Kasiu są dobre wiesci :pmam nadzieje ze prawdziwe:roll: pies pojedzie do jej matki jednak go zabierze:multi: sumienie ruszylo.. Wystarczy ze napisalam ze wątek zamykam i to wystarczy? Quote
Kasia Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Pegaza napisał(a): Kasiu są dobre wiesci :pmam nadzieje ze prawdziwe:roll: pies pojedzie do jej matki jednak go zabierze:multi: sumienie ruszylo.. Wystarczy ze napisalam ze wątek zamykam i to wystarczy? Oby miał dobrze na tej wsi.... Napisz w tytule, że DO ZAMKNIĘCIA. Quote
tigrunia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Dobry dzień Kasieńko :multi: Jest słonko?? U mnie jest ale lekko chłodno .. tak jak wczoraj :roll: Quote
Pegaza Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Kasia napisał(a):Oby miał dobrze na tej wsi.... Napisz w tytule, że DO ZAMKNIĘCIA. Cze wszystkim:loveu: widze ze tytul zmieniony wiec nic nie dodaje.. ide na targ kupic se cosik:multi: bo mam zle dni.. wiec na poprawe humoru..:eviltong: wpadne popoludniu na galeryjki.. Quote
madziasto4 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Cześc Fidlaki, zmykam zaraz i będę później, ale z doskoku, bo mecze będą :cool1: Quote
Kasia Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 No, teraz oglądam tak piąte przez dziesiąte ale potem to już nie odejdę od szklanego ekranu :p Quote
madziasto4 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ja żem cały oglądała z małą przerwą tylko. Quote
tigrunia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ja czasu nie miała :p Siem pakowała ... leceee jutro :multi: Fruuuuuuuu :multi: Jesio kłodki do walizek musze kupić jutro :cool1: I do pracy leze :cool1: Ale ok 9-10 zamierzam zbiec :evil_lol: Noo .. to żegnam się Kasiu .. :placz: Ojj co ja zrobie bez tej DGM w tym Egipcie :placz: Quote
Kasia Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Betarycze to sie przyjemnie urlopuj i obfoć wszystko i wszystkich i siebie :loveu: Quote
tigrunia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Dzięki Kasiu :loveu: Tylko ja Ci po co na tych fotkach ?? :roll: Szkoda,ze Jessi pod piramidą nie będę mogła sfotografować :placz: Quote
Kasia Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Jak to po co? Aby pooglądać :loveu: Lubię oglądać zdjecia na których są znajome ludziki... Quote
Kasia Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Pegaza napisał(a): wszyscy gdzies jadą...:roll: ja nie...:placz: a pojechałabym z chęcią dzieś. Quote
Kasia_zg Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Cześć Kasieńko:loveu: Ja też bym se z chęcią gdzieś pojechała...ale na urlop moge liczyć dopiero w sierpniu i to w końcówce....straszne... A jutro ide na weselicho...a butków jeszcze nie mam...po pracy smigam na zakupy bedzie katastrofa jak nic nie kupie;) Quote
Recommended Posts