tigrunia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 A tu znowu o truskawkach :loveu: Ja dziś pieke placek ale z wiśniami :loveu: Ciekawe czy wyjdzie :roll: Quote
tigrunia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Atka nie strasz .. :placz: Przecież nie wszyscy strajkują :placz: Muszą przecie paczki wysyłać :placz: Quote
magda z. Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 tigrunia napisał(a):Atka nie strasz .. :placz: Przecież nie wszyscy strajkują :placz: Muszą przecie paczki wysyłać :placz: u mnie przyjmuja i dochodzą do adresatów-wysyłałam do ludzi z dogo i z allegro, w poprzednim tygodniu i juz mam wieści że doszły:) Quote
Kasia Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Strajkują tylko w kilku większych miastach, między innymi w Bydgoszczy...:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='madziasto4']Ja se mam japonki Inblu i fajowe są :cool1: dawno juz mowilam gamoniu ze mam takie same hyhy [quote name='Pegaza']Cze Kasia :p przyniosłam cos dobrego:cool3: smacznego:lol: mam nadzieje ze fotka nie będzie za duza jak co to ja zrzuce... 14 zeta?? :crazyeye: [quote name='Kasia']Strajkują tylko w kilku większych miastach, między innymi w Bydgoszczy...:cool1: :roflt: cze Kasia :loveu: Quote
Kasia Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Cze Anuś :loveu: Jak Ci sie tam wiedzie? Jest dobrze...? Quote
tigrunia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Kasia napisał(a):Strajkują tylko w kilku większych miastach, między innymi w Bydgoszczy...:cool1: Czadersko :mdleje: Ale paczka jakoś do mnie doszła .. na mojej poczcie chyba nie strajkują :shake: Tylko słyszałam jak sie z babą kłóciły, że gazet im nie przywieźli :roll: Quote
Kasia Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 tigrunia napisał(a): Tylko słyszałam jak sie z babą kłóciły, że gazet im nie przywieźli :roll: Haha, to normalka na każdym urzędzie :evil_lol: Quote
tigrunia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ehh... Ciasto pieke :loveu: Sie cieszyłam,ze tak ladnie rośnie ale coś mi sie wydaje,ze jednak nie wyjdzie :roll: Z góry spieczone a środek surowy :angryy: Quote
tigrunia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Czyżby znów nowe szeleczki?? :loveu: Przystojniacha :loveu: Quote
Kasia Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Nowe, w kolorze czarnym :lol: To tak na zmianę mamy... Bydgoskie takie, wiesz? :cool3: Quote
tigrunia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Ano wiem, wiem :cool3: Chyba sie jutro wybiore na giełde..Musze przemyśleć czy coś stamtąd jesio mi sie przyda w Egipcie :roll: Quote
tigrunia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Oooo .. Łukaszek ma Tubisia :multi: Widzę wyrko Fidlakowe już przejęte na dobre :evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Tubisia ma Łukaszek...i Fidlak też :evil_lol: Mają go oboje! Posłanie służy za kącik zabawowy, czasami za miejsce lądowania Łukaszka gdy zabierze Fidlakowi przysmaka a ten go goni...jest to również miejsce gromadzenia różnych gadżetów Łukaszkowych oraz miejsce gdzie robi garaż dla swoich autek :p Quote
tigrunia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Fajnie ma Łukaszek :loveu: Co on by zrobił bez tego Fidlakowego wyrka :shake: Quote
madziasto4 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Cze Fidlaki :loveu: Ale się Fidlaczysko wytarzało na murawie :cool1: Toro mi się wytarzał w krowim placku na łące około godziny 20. I miał przymusową kąpiel w jeziorze :cool1: Quote
Pegaza Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Cze Kasia:p kupcie Łukaszkowi konika bo on cos ostatnio co fotka to kogos ujezdza:evil_lol: http://img253.imageshack.us/img253/8109/tnimg2482gh8.jpg Quote
Kasia Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='magda z.'] świetne foty:loveu::loveu::loveu: dzięki Madziu :loveu: [quote name='Pegaza'] kupcie Łukaszkowi konika bo on cos ostatnio co fotka to kogos ujezdza:evil_lol: http://img253.imageshack.us/img253/8109/tnimg2482gh8.jpg Ja myślałam, że wszystkie dzieci to przechodzą...? :cool1::evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Cześć Kasieńko :) Ojoj minka Fidlaczka mówi sama za siebie...ależ on ma cierpliwości do Łukaszka;) http://img253.imageshack.us/img253/8...img2482gh8.jpg:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts