Sara_i_Aris Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Cześć Kasiu. Daga, a ta butelka jest wielkości Żywca Zdrój? Bo inaczej Madzia będzie miała problem... Kasiu, ja też mam wąskie stopy i buty, które mi się podobają, spadają mi z nóg :placz: Do tego mam małą stopę i nawet czasami rozmiar 36 jest dla mnie za duży :oops: Quote
Kasia Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Cze Daguś :loveu: Zdjecie dobrze wstawiłaś bo właśnie tu wstawialiśmy.... Cze Sarka :loveu: Ja też mam z tym problem - więszość wkładanych półbutów bez wiązania i innego zapinania są dla mnie za szerokie... Madźka kiedy kończysz zbiorcze zestawienie butelkowców? Quote
madziasto4 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 A Kaprysia i Fionka będą? Bo tak czekam na cały komplet piesów. Jak nie będzie ich, to niebawem zrobię zestawienie, ale najpierw muszę posprzątać chałupę trochę, lodówę przywożą dzisiaj, miejsce muszę zrobić. Quote
Pegaza Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 ooo tez widze ze lodowka nowa będzie a Anusiak mnie ostrzegal przed taką ze jak sie zapomni cos wziasc z lodowki to szlaban trza poczekac i niestety taką mam.. ale slysze ze nasz automat tez chyba do wymiany bydzie... klapek moj mnie dzis obciera przy palcu piachu mi nalecialo stopa spocona no i masz:angryy:kurna no Daga my tez pozdrawiamy:loveu: Kasia juz niedlugo i koniec szychty bydzie:p Quote
tigrunia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Halo Halo :multi: Ja mam przerypane w tym tyg :angryy: na 10-18 i całe słonko mnie ominie :placz: Ale w przyszły piątek już sruuuuuu do Egiptuuuuu :multi::multi: :loveu: Quote
Kasia Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Madźka, z tego co zrozumiałam Agę to Jej niuńki nie biorą w tej akcji udziału. 2B ale masz fajowo :loveu: Quote
Kasia Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Atka takie wycieczki są najlepsze a najbardziej te ostatnie właśnie! A jeszcze lepiej się je wspomina po kilku czy kilkunastu latach...:loveu: Zrób dużo fotek bo tylko to potem zostaje... Quote
Pegaza Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Cze Kasia :p przyniosłam cos dobrego:cool3: smacznego:lol: mam nadzieje ze fotka nie będzie za duza jak co to ja zrzuce... Quote
madziasto4 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Truskawy pycha :loveu: Teraz robimy sobie koktajle często :loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 u mnie tez sie chlodzi od wczoraj:p ja juz zaliczylam pucharek truskawek z bita smietaną, cukrem i smietaną uu cos czuje ze znow przybiore...:lol: Quote
Kasia Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Ja juz też mam truskawy na działce :loveu: PYCHOTA!!!! A jakie słodziutkie są :loveu: Quote
tigrunia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 U mnie w cukierni już od 2-ch tygodni truskawki zamawiają świeże :loveu: I of corse kilo wziełam do domku i od razu wciągnełam :evil_lol: Dario-Ewo kiedy tą fotke robiłas ? To 14 zł to za kobiałke ? I tak sporo :shake: U nas na rynkach już po 5 zł imają takie sliczneee i smaczneeee :loveu: Cze Fidlasta :multi: Co ty robisz w work skoro strajk ?? :roll: Quote
Kasia Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Ja nie strajkuję ;) Jak więszkość zresztą... Quote
tigrunia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Aaaaa... no chyba, że tak :cool3: Czemu cukiernie nie strajkują ? Ja bym se chętnie postrajkowała :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Truskaweczki mniamniusie ostatnio TZ przywiózł od siebie tak mnie wciagneły że mało co zostawiłam rodzicom na spróbowanie Cześc Kasieńko:lol: Quote
Pegaza Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Cze Kasia :loveu: Be ja tej foty nie robiłam wyszukalam na necie:grin: Quote
Kasia Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Cze wszystkim :loveu: U nas dzis fajnie było, troszkę chłodniej bez słonka i z lekkim wiaterkiem :lol: o wiele przyjemniej! Quote
madziasto4 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 U nas by mogło popadać trochę (w nocy najlepiej :eviltong:), bo sucho jak diabli :cool1: Quote
tigrunia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Dobry dzień :multi: Co takie pustki :-o Gorko to nawet pisać sie nie chce :p Kasia nie wiesz do kiedy strajkują ? Bo wysłałam wczoraj paczkę priorytetem a ponoć może nie dojść zbyt szybko :placz: Quote
Kasia Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 2B nie wiem do kiedy mają strajkowac, pewnie do skutku aż coś wystrajkują :p A pustki są bo przyszło lato, urlopy, za niedługo wyjazdy...po co siedzieć przy kompie jak mozna na powietrzu fajnie spędzić czas :lol: Quote
tigrunia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Kurcze .. do mnie szybko doszła paczka .. mam nadzieje, ze spowrotem też nie będzie problemów bo sie załamie :placz: Quote
Pegaza Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Hej Kasia:p a czemu to swojego banerku nie widzisz? dzis w planie mam sprzątanie... ale narazie ide se zrobic deserek..truskawek:facelick: Quote
Recommended Posts