Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cze all :loveu:

Gorko dziś u nas...a ja klaputków nie mam. Mam znaczy sie z tamtego roku ale jakos juz mi sie nie podobają :cool1: i nie pasuja juz mi.

Posted

Kasia napisał(a):
Cze all :loveu:

Gorko dziś u nas...a ja klaputków nie mam. Mam znaczy sie z tamtego roku ale jakos juz mi sie nie podobają :cool1: i nie pasuja juz mi.

Kasia ja na biede to se kupilam takie zdrowotne wiesz z Diversa
ino są jakos ciezkie na tej nodze i ciezko mi sie w nich kroki stawia:roll: a tez bym chciala jakies takie leciutkie zgrabne.. jutro targ musze co obacze..:cool1:

Posted

Ja właśnie mam takie zgrabne Lasockiego i szukam teraz takich bardziej sportowych ale delikatnych...takich co i do spodenek załozę i do dżinsów i do pracy też będę mogła w nich iść ;)

Posted

madziasto4 napisał(a):

Ja se mam japonki Inblu i fajowe są :cool1:

Lubię Fidlaka golasa :loveu:

Pokaż je! :cool1:
A jak potliwość girów w nich?

Ja też :loveu:

Posted

Ja też ostatnio łaziłam po sklepach i szukałam jakis klaputków ale nic fajnego nie znalazłam a jak już znalazłam to ceny z kosmosu
Ooo tak serduszka kurakowe są mniamniusie Matuś tez je uwielbia.
Cześć Kasieńko :)
Nagusek Fidelek jast superaśny:loveu:

Posted

Te z Inblu podobają mi się. Mniej więcej czegoś takiego szukam :lol:
Jak będe w Sobotę w Opolu to przejdę sie do ich sklepu.

Te od 2B też fajowe :loveu: ino nie w tym kolorze bo nie miałabym do czego ich założyć...Coś mało mam zielonych rzeczy :cool1:

Posted

Ja właśnie se zieloną kiecke kupiłam (tzn. białą w zielone groszki) i specjalnie do niej te buty :loveu: Mam fajną zieloną bluzke co sie bedzie do kiecki nadawać i do białych rybaczek tyż no i już są 2 zestawy :evil_lol:
mają też czarne te japonki i żółte o ile dobrze pamiętam :roll:

Posted

[quote name='tigrunia']A ja se jednak na allegro kupiłam :p O takie : http://www.allegro.pl/item372960949_zielone_japonki_z_materialowym_paskiem_rozm_37.html :loveu:

Bardzo fajne, ale mi też nie będą pasować kolorystycznie:lol: Chociaż...

[quote name='madziasto4']Ja mam 3 różne pary z Inblu, znaczy tego samego fasonu, tyle, że kolory różne i sposób "wykończenia" :p

Maniaczka! Kiedyś też robiłam podobnie. Jak coś mi się podobało i pasowało to kupowałam w innych kolorach, ale żeby lekko się od siebie różniły:eviltong:

Dzisiaj japonki przejdą test. Gorąco się zrobiło, że w adidasach się rozpuszczam. uff...

Hej Kasiu!