Kasia Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Musimy się zapytać czy będą ich zdjęcia. Bo jeśli dziewczyny nie chcą stanąć koło butelki to na siłę tego nie zrobią, prawda? Quote
Magda Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Poka, poka:multi: Ciekawe jak wyszło. Kiedyś Daga zrobiła taką tapetę z mordkami naszych yorasów. Też fajna:loveu: Kasiu wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy!!:Cool!: DE również! Quote
madziasto4 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Kasia napisał(a):Musimy się zapytać czy będą ich zdjęcia. Bo jeśli dziewczyny nie chcą stanąć koło butelki to na siłę tego nie zrobią, prawda? Może się uda z butelką w większej odległości od dziewczyn, ale w jednym poziomie. W każdym razie czekam. Quote
Kasia_zg Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Cze Kasieńko :) Golasek golasek :multi:słodziak z niego nieziemski:loveu: Storczyk bzidal żeby nie zauroczyć a teraz moge powiedzieć że sliczny:lol: Dziewczyny a Niuniek Agi z butelkami nie bedzie?? Też sie boją?? Quote
Pegaza Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Cze Kasia:p słuchajcie byłam wczoraj w odwiedzinach u znajomych(rodzina mojej rodziny)i oglądałam ich nietypowy domek.. jedyny u nas taki.. ii wiecie co na parapecie stał storczyk :lol:ten kwiat mnie wczoraj przesladowal:eviltong: hahah jedyny kwiatek w ich domu storczyk:lol: dzieki Władka:calus: Madzia jakies problemy to zrobim nowe bo i tak obiecalam Kasi golaskowe:p idem sprzątac bo wczoraj zem sie obijala i dzis juz musze... Quote
madziasto4 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Daria no możesz zrobić dodatkowe z butlą jak to nie problem, a niekoniecznie, bardziej Corinka mi problem sprwia. Fidlaki jesteście? Jezuuu ale pustki... Quote
Kasia Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Jesteśmy. Ale jakos tak nic się nie chce... Quote
koregra Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 madziasto4 napisał(a):Daria no możesz zrobić dodatkowe z butlą jak to nie problem, a niekoniecznie, bardziej Corinka mi problem sprwia. Fidlaki jesteście? Jezuuu ale pustki... Dlaczego :-( ??? Quote
madziasto4 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 koregra napisał(a):Dlaczego :-( ??? Nie becz :evil_lol: Bo mi wystaje poza dolną linię. Już wszytsko rozumiesz?? :evil_lol: Spoko, wszystko będzie grać :thumbs: Tylko na te sieroty dwie czekam, Alę i Jessi, no i na niuńki Agi. :cool1: Quote
Kasia Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 A Aga czasem nie mówiła, że nie wchodzi w to? :roll: Madźka pośpiesz te 2 :-x Quote
koregra Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 No ja myślę że będzie git. A to jakoś konkretna kolejność będzie?? Quote
madziasto4 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Kasia napisał(a):A Aga czasem nie mówiła, że nie wchodzi w to? :roll: Madźka pośpiesz te 2 :-x Odpowiedziała jakoś wymijająco :diabloti: koregra napisał(a):No ja myślę że będzie git. A to jakoś konkretna kolejność będzie?? W końcowym efekcie planuję od największego do najmniejszego. Na razie mam je tak jak leci, tyle, że zmniejszone do w miarę faktycznych rozmiarów względem siebie. Quote
Kasia Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 A już nie mogę się doczekać tej polewki na widok Fidlaka na tym "zestawieniu" :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='madziasto4']W końcowym efekcie planuję od największego do najmniejszego. Na razie mam je tak jak leci, tyle, że zmniejszone do w miarę faktycznych rozmiarów względem siebie. Efekt końcowy zapowiada sie interesujaco ;) Coraz bardziej jestem ciekawa Quote
tigrunia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Przyszłam ze zdjęciosami :multi: Madzka mów w razie co czy cuś poprawić czy jest git :razz: TADAM : A to jedno bez-butelkowe ale tam obok pierwotnie miała stać butelka Quote
madziasto4 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 O woooow, 2B dała tyle zdjęc jak za siebie, za Alkę i za niuńki :evil_lol: 2B fotki są super, pasują mi :grins: Quote
tigrunia Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 madziasto4 napisał(a):O woooow, 2B dała tyle zdjęc jak za siebie, za Alkę i za niuńki :evil_lol: 2B fotki są super, pasują mi :grins: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Anusia & Alutka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 http://img292.imageshack.us/img292/9728/tnimg2294wp3.jpg iiiiiii jak mu musi byc wygodnie :loveu: cze Kasia :loveu: [quote name='Magda_Miki']Hej! Myślałam, że będę ostatnia, ale jeszcze Anusiak jakiś taki opóźniony:eviltong: Wklejam M butelkowca wypraszam se, gloopia Ty! [quote name='Kasia']Musimy się zapytać czy będą ich zdjęcia. Bo jeśli dziewczyny nie chcą stanąć koło butelki to na siłę tego nie zrobią, prawda? moich chiba niet... Quote
Kasia_zg Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Ojej udało sie zrobić fotke Jessi i jak pieknie panienka zapozowała :lol: Środeczkowy Doberek Kasieńko :loveu: Wimiziać prosze Fidelka:lol: Quote
Recommended Posts