Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej!
Myślałam, że będę ostatnia, ale jeszcze Anusiak jakiś taki opóźniony:eviltong: Wklejam M butelkowca

Kasiu Fidlasty w pościeli boski:loveu: Ten pychol cud miód

Całusy dla małej Livci!

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie maiałam neta przez weekend. Niby dzis rano mają naprawiać ale zobaczymy jak wrócę z pracy czy cos będzie.
Ja naprawią to wstawie gołego Fidlastego :loveu:

Posted

hahahah biedna ale dala rade
ten internet nas uzaleznia normalny narkotyk:lol: Kasia do specjalisty trza bydzie isc...ja bede 3 tygodnie bez tego i nie wiem jak to bedzie..:roll:ciezko zapewne..

Posted

Wytrzymałam jakoś bo nie byłam sama ino z Tomkiem. Na szczęście zdążyliśmy zgrać kilka filmów na płytę więc było co oglądać :lol:
No i troche eurowizji obejrzałam, i finał tańca tyż!

Ale to prawda, internet uzależnia jak cholera!!!

Posted

przez tego neta woda na zupe by mi sie wygotowała przed chwilą, dobrze ze miesa nie wrzucilam :roll:jeszcze wlasnie zamierzalam to zrobic i patrze..a tu wody prawie niet..:-o
posty przeskakują...

Posted

Zrobiłam porównanie butelkowe na próbę, nie zmieściła mi się Pipi, więc muszę poszerzyć obraz, nie wiem co z Corinką zrobić, bo butelka jest sporo z tyłu i trudno mi ją ustawić tak, żeby wielkość względem innych psiaków była w miarę realna. No i jeszcze czekam na Jessi i Alę.