Sara_i_Aris Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Cześć Kasiu. Anusia, a nie da rady postawić Alkę na chwilę przy butelce i cyknąć fotkę? Ja zanim Arisowi zrobiłam odpowiednie, to się trochę namęczyłam. Kasia od Matusia na pewno też. Kombinuj, w końcu się uda. Quote
Kasia Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 :roflt::roflt::roflt: Atka nie wiem czemu ale tak na mnie podziałało to zdjęcie! Jest rewelacyjne :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Mamy już: :lol: Fidlaka Ariska Masterka i Torcia Corinkę Pipi Matrixa Siusiaka Quote
Pegaza Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Halo Kasia:p Atka Dusiek wygląda rewelka:loveu: normalnie jakby nie on:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Kasia napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Atka nie wiem czemu ale tak na mnie podziałało to zdjęcie! Jest rewelacyjne :evil_lol: Na mie tak samo :roflt: Jak grzywacz chinolski wyglada :loveu: cze Kasia butelkowa :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 cze everybody :loveu: trochę bez butelkowych fotek... Quote
Pegaza Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Halo Kasia:p jaki fajny fotelik:p moim tez by sie taki podobal.. a ja moją dzis wygoliłam na łysolka i znowu ciemnieje na grzbiecie.. Quote
Kasia Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Fotelik Łukasz, stałym bywalcem jest jednak Fidlak :p My jutro golimy na łysolaka. Zastanawiałam sie na jego głową - zostawić na kucorka czy nie? Ale zdecydowałam ze golimy wszystko! :loveu: Quote
Pegaza Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 miałas te same mysli co ja bo mnie juz ten kok wkurza Pipi często gubi gumki i wygląda rozczochrana.. ale narazie zostawiłam.... Quote
Kasia_zg Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Cze Kasieńko:) Zdjecie Dusiaka jest powalajace przyznam że chwile sie zastanawiałam co ta za psiak :roflt: A Fidlak na fotelu wyglada jak bonzo:evil_lol: Golutki Fidlak bedzie superr:Cool!: Quote
Kasia Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Fidlak golutki! Jeszcze go nie widziałam ale słyszałam, że wygląda jak parówka, nie ta cienka tylko z tych grubych....:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='PositiveThought']Dusiak do kabaretu :cool1: razem z Pancia :evil_lol: [quote name='Pegaza']miałas te same mysli co ja bo mnie juz ten kok wkurza Pipi często gubi gumki i wygląda rozczochrana.. ale narazie zostawiłam.... tyz o tym mysle. znaczy jak pojade to pewnie Alke opitolą wedlug wlasnego uznania. a najbardziej to sie tato nie moze doczekac :cool1: http://img132.imageshack.us/img132/3092/tnimg2272wt1.jpg :roflt: centralnie jak Fidel Castro, taki dyktator w swym fotelisku :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Cze Anka :loveu: Cóż poradzić...ma sie swoje nawyki i tyle. Siłą trza go ściągać zawsze z tych jego różnych miejscówek :cool1: Quote
Pegaza Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Cze Kasia:p temu to dobrze w takim wygodnym łóżeczku spi:p wczoraj golenie Pipi, dzis kąpiel Livki, lubie je takie pachnące:loveu: mmm ciągle je miziam..:roll: ciagle.. Quote
Sara_i_Aris Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Cześć Kasiu. Pokażesz zdjęcia ogolonego Fidelka? Aris chyba niedługo będzie jedynym ostrzyżonym yorkiem z kitką (o ile już nie jest :lol:). I nie zamierzamy się jej pozbywać. Mi nie przeszkadza, Ariskowi też nie. Quote
Kasia_zg Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Ale wygodnicki z tego Fidlaka a te jego minki :evil_lol:boskie :loveu: Kasieńko poka nam gołego Fidlaczka poka:modla:;) Quote
Pegaza Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Halo dziewczyny wczoraj Livi mi się rozchorowała nie wiem czy jakis paskudny wirus w powietrzu nie ma(Soma i Pipi rowniez to mieli ale mniejsze objawy) nagle zaczęła wymiotywac i biegunke miec, słabła szybko i się wychładzała.. i do weta po pomoc dobrze ze mam taką fajną wetke że mozna o kazdej porze dnia dzwonic.. na szczęscie dzis dochodzi pomału do siebie.. jakos pustawo na dogo czyzby mieliscie problemy z wejsciem? zycze miłego popoludnia:p Quote
Recommended Posts