Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Kasiu.

Anusia, a nie da rady postawić Alkę na chwilę przy butelce i cyknąć fotkę? Ja zanim Arisowi zrobiłam odpowiednie, to się trochę namęczyłam. Kasia od Matusia na pewno też. Kombinuj, w końcu się uda.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia napisał(a):
:roflt::roflt::roflt:
Atka nie wiem czemu ale tak na mnie podziałało to zdjęcie! Jest rewelacyjne :evil_lol:

Na mie tak samo :roflt:
Jak grzywacz chinolski wyglada :loveu:

cze Kasia butelkowa :evil_lol:

Posted

Fotelik Łukasz, stałym bywalcem jest jednak Fidlak :p
My jutro golimy na łysolaka. Zastanawiałam sie na jego głową - zostawić na kucorka czy nie? Ale zdecydowałam ze golimy wszystko! :loveu:

Posted

Cze Kasieńko:)
Zdjecie Dusiaka jest powalajace przyznam że chwile sie zastanawiałam co ta za psiak :roflt:
A Fidlak na fotelu wyglada jak bonzo:evil_lol:
Golutki Fidlak bedzie superr:Cool!:

Posted

[quote name='PositiveThought']Dusiak do kabaretu :cool1:

razem z Pancia :evil_lol:

[quote name='Pegaza']miałas te same mysli co ja bo mnie juz ten kok wkurza Pipi często gubi gumki i wygląda rozczochrana..
ale narazie zostawiłam....

tyz o tym mysle.
znaczy jak pojade to pewnie Alke opitolą wedlug wlasnego uznania. a najbardziej to sie tato nie moze doczekac :cool1:

http://img132.imageshack.us/img132/3092/tnimg2272wt1.jpg :roflt: centralnie jak Fidel Castro, taki dyktator w swym fotelisku :evil_lol:

Posted

Cze Kasia:p
temu to dobrze w takim wygodnym łóżeczku spi:p
wczoraj golenie Pipi, dzis kąpiel Livki, lubie je takie pachnące:loveu: mmm ciągle je miziam..:roll: ciagle..

Posted

Cześć Kasiu.

Pokażesz zdjęcia ogolonego Fidelka?

Aris chyba niedługo będzie jedynym ostrzyżonym yorkiem z kitką (o ile już nie jest :lol:). I nie zamierzamy się jej pozbywać. Mi nie przeszkadza, Ariskowi też nie.

Posted

Halo dziewczyny
wczoraj Livi mi się rozchorowała nie wiem czy jakis paskudny wirus w powietrzu nie ma(Soma i Pipi rowniez to mieli ale mniejsze objawy) nagle zaczęła wymiotywac i biegunke miec, słabła szybko i się wychładzała.. i do weta po pomoc dobrze ze mam taką fajną wetke że mozna o kazdej porze dnia dzwonic.. na szczęscie dzis dochodzi pomału do siebie..

jakos pustawo na dogo czyzby mieliscie problemy z wejsciem?

zycze miłego popoludnia:p