Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Halo:loveu:
alescie wymyslili z tą niegazowaną ja nie lubie wody niegazowanej jesli juz to smakowe, ja moge zrobic ale przy innej butelce..
zmierz mi cm tą zywiecką to będe wiedziec czy ta moja się nada..

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia napisał(a):
No to 4 foty-piesy juz mamy :lol:
Reszta nie ociagać sie tylko wklejać!!!

Madźka Ty zrobisz takie zestawienie potem na jednej fotce?

Tak zamierzam :grins: Mam nadzieję, że mi się uda :p

Pegaza napisał(a):
Halo:loveu:
alescie wymyslili z tą niegazowaną ja nie lubie wody niegazowanej jesli juz to smakowe, ja moge zrobic ale przy innej butelce..
zmierz mi cm tą zywiecką to będe wiedziec czy ta moja się nada..

Proszę nie marudzić i kupić w takim razie Żywca smakowego. :cool1:
Żywiec ma około 32cm.

Posted

Witajcie :)
Jejciu fajniuse te focie, teraz widać róznice w psiakach. A Corinka jaka maleńka :loveu:
Dziewczyny dopiero dziś o tym przeczytałam nie mam pod reką wody takowej kupie jutro i jutro wstawie Matrixa (o ile mi usiedzi:) )

Posted

Słuchajta - jest problem z Jessi :shake: Taki sam jak z Alką :shake: Ale właśnie podpatrzyłam pomysła Kamilki i postawie ją z butlą na pralce :loveu: albo gdzies na stoliku jakim :evil_lol: Jutro bo wody jeszcze nie mam :shake:

Posted

tigrunia napisał(a):
Słuchajta - jest problem z Jessi :shake: Taki sam jak z Alką :shake: Ale właśnie podpatrzyłam pomysła Kamilki i postawie ją z butlą na pralce :loveu: albo gdzies na stoliku jakim :evil_lol: Jutro bo wody jeszcze nie mam :shake:

No tak, to jest myśl, nie będzie próbować uciekać, bo rypnie na dół z pralki :evil_lol:

Posted

Cześć Kasiu.

Jejku, jaka Pipi maleńka :-o Ja zawsze byłam przekonana, że ona wielkości Torka, a tu się okazuje, że mniejsza nawet od Cori :-o Jej dzieci też będą takie maleńkie? Zostały obydwie? Ja nie w temacie, ale widziałam na n-k, że Pipi ma szczeniaczki.

Kasiu, oj buu :-( Moich zdjęć też nie widzisz?

Posted

Sara hm moze na wielkosc jest malutka ale wagowo wcale nie bo Pipi po malych przytyla:roll:

a male noo sie zastanawiam czy nie będą mniejsze od Pipi to takie karaluchy male będą:roll:
jedna zostaje:loveu:, druga u kolezanki bliziutko nas mieszka..jestesmy w kontakcie więc ją widze jak rosnie...:loveu:

Posted

Cześć Kasieńko :)
My wczoraj odkrylismy że najwiekszym wrogiem Matusia jest butelka z wodą, nic nie pomagało nawet gotowany kurczak sadzałam go on piszczał, skamlał i uciekał. Butelka jest zła i okrutna i musiała stać dalej ;)
Dwa wkleje tu a reszte u siebie zeby Kasi nie zaśmiecać galerii może z tych paru coś tam wybierzecie. Przepraszam że nie są rewelacyjne ale on bał sie panicznie tej butelki a tym bardziej ze zostawał z nią sam na sam

Posted

Najlepiej to Fidlak wygląda przy tej butelce :evil_lol:

Pipi maluśka faktycznie :crazyeye: Tyż byłam pewna,że większa.

Ja mam póki co storczykowe foty, butelke i parówke .. zaraz pokombinuje :roll:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):

Biedne pieski :roflt:

Ty nie chichraj tylko kombinuj jak ustawić Alkę koło butelki i cyknąć fotkę :cool1:

tigrunia napisał(a):

Najlepiej to Fidlak wygląda przy tej butelce :evil_lol:

Wiedziałam, że tak będzie. Że będzie polew z niego :evil_lol:

Zrobiłaś Jessi fotkę???