Pegaza Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Halo:loveu: alescie wymyslili z tą niegazowaną ja nie lubie wody niegazowanej jesli juz to smakowe, ja moge zrobic ale przy innej butelce.. zmierz mi cm tą zywiecką to będe wiedziec czy ta moja się nada.. Quote
Pegaza Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 oki ide zobaczyc.. ale nie predzej niz jutro bo dzis wykamana jestem mam nadzieje ze uda mi sie jutro tu wejsc bo mam z tym problemy..:mad: Quote
madziasto4 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Kasia napisał(a):No to 4 foty-piesy juz mamy :lol: Reszta nie ociagać sie tylko wklejać!!! Madźka Ty zrobisz takie zestawienie potem na jednej fotce? Tak zamierzam :grins: Mam nadzieję, że mi się uda :p Pegaza napisał(a):Halo:loveu: alescie wymyslili z tą niegazowaną ja nie lubie wody niegazowanej jesli juz to smakowe, ja moge zrobic ale przy innej butelce.. zmierz mi cm tą zywiecką to będe wiedziec czy ta moja się nada.. Proszę nie marudzić i kupić w takim razie Żywca smakowego. :cool1: Żywiec ma około 32cm. Quote
Kasia_zg Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Witajcie :) Jejciu fajniuse te focie, teraz widać róznice w psiakach. A Corinka jaka maleńka :loveu: Dziewczyny dopiero dziś o tym przeczytałam nie mam pod reką wody takowej kupie jutro i jutro wstawie Matrixa (o ile mi usiedzi:) ) Quote
Kasia Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Spoko, poczekamy do jutra bo i tak jak na razie jeszcze nie wszyscy wstawili :lol: Mamy już: Fidlaka Ariska Masterka i Torcia Corinkę Quote
Sara_i_Aris Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Madziu, Masterek chyba mniejszy :lol: Potwierdzenie, że mój pies to olbrzym: http://img514.imageshack.us/img514/5095/img1149fd3.jpg Jest nawet większy od Fidlastego :-o :evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Słuchajta - jest problem z Jessi :shake: Taki sam jak z Alką :shake: Ale właśnie podpatrzyłam pomysła Kamilki i postawie ją z butlą na pralce :loveu: albo gdzies na stoliku jakim :evil_lol: Jutro bo wody jeszcze nie mam :shake: Quote
Pegaza Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 ja mam fotki zrobione ale jurajską mierzylam ją i ma bez kapsla 32 cm wiec wgrywam fotke i zara pokaze Quote
madziasto4 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 tigrunia napisał(a):Słuchajta - jest problem z Jessi :shake: Taki sam jak z Alką :shake: Ale właśnie podpatrzyłam pomysła Kamilki i postawie ją z butlą na pralce :loveu: albo gdzies na stoliku jakim :evil_lol: Jutro bo wody jeszcze nie mam :shake: No tak, to jest myśl, nie będzie próbować uciekać, bo rypnie na dół z pralki :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 tylko Pipi taka nieuczesana :oops: fotka robiona blisko http://images28.fotosik.pl/216/63ab5934f33f423bmed.jpg http://images34.fotosik.pl/258/5050a1ede5d9591cmed.jpg http://images31.fotosik.pl/258/398c760aadf32b46med.jpg jesli koniecznie chcecie tą zywiecką to kupie.. ale ja moge zrobic fotki jurajskiej ile ma cm zeby nie bylo ze oszukuje:eviltong: bez nakrętki ma 32 cm Quote
Pegaza Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Halo Kasia Fidelkowa:p gdzie reszta noo ja sem jest to zas Was nie ma... Quote
Sara_i_Aris Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Cześć Kasiu. Jejku, jaka Pipi maleńka :-o Ja zawsze byłam przekonana, że ona wielkości Torka, a tu się okazuje, że mniejsza nawet od Cori :-o Jej dzieci też będą takie maleńkie? Zostały obydwie? Ja nie w temacie, ale widziałam na n-k, że Pipi ma szczeniaczki. Kasiu, oj buu :-( Moich zdjęć też nie widzisz? Quote
Kasia Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Żadnych z imageshacka nie widzę. Jakąś blokadę nam w pracy chyba zrobili bo z fotosika widzę... W domu se najwyżej obejrzę :lol: Quote
Pegaza Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Sara hm moze na wielkosc jest malutka ale wagowo wcale nie bo Pipi po malych przytyla:roll: a male noo sie zastanawiam czy nie będą mniejsze od Pipi to takie karaluchy male będą:roll: jedna zostaje:loveu:, druga u kolezanki bliziutko nas mieszka..jestesmy w kontakcie więc ją widze jak rosnie...:loveu: Quote
Kasia_zg Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Cześć Kasieńko :) My wczoraj odkrylismy że najwiekszym wrogiem Matusia jest butelka z wodą, nic nie pomagało nawet gotowany kurczak sadzałam go on piszczał, skamlał i uciekał. Butelka jest zła i okrutna i musiała stać dalej ;) Dwa wkleje tu a reszte u siebie zeby Kasi nie zaśmiecać galerii może z tych paru coś tam wybierzecie. Przepraszam że nie są rewelacyjne ale on bał sie panicznie tej butelki a tym bardziej ze zostawał z nią sam na sam Quote
Kasia Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Mamy już: :lol: Fidlaka Ariska Masterka i Torcia Corinkę Pipi Matrixa Quote
Anusia & Alutka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Biedne pieski :roflt: Cayli Alicja sama nie jezd :multi: Pipka rzeczywiscie malutka, myslalam ze wieksza jezd. cze siskim. :loveu: Quote
tigrunia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Najlepiej to Fidlak wygląda przy tej butelce :evil_lol: Pipi maluśka faktycznie :crazyeye: Tyż byłam pewna,że większa. Ja mam póki co storczykowe foty, butelke i parówke .. zaraz pokombinuje :roll: Quote
Pegaza Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 malusia ale grubiusia:cool3: w sobote musze ją przystrzyc tam i owdzie:roll:bo zarosla szybko.. Quote
Kasia Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Biedne pieski :roflt: Ty nie chichraj tylko kombinuj jak ustawić Alkę koło butelki i cyknąć fotkę :cool1: tigrunia napisał(a): Najlepiej to Fidlak wygląda przy tej butelce :evil_lol: Wiedziałam, że tak będzie. Że będzie polew z niego :evil_lol: Zrobiłaś Jessi fotkę??? Quote
Recommended Posts