madziasto4 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Aga76 napisał(a):Fajne te butelkowe foty Dobry Kasiu. Czy niuńki się piszą na butelkową sesyję? Quote
Kasia Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 madziasto4 napisał(a): Czy niuńki się piszą na butelkową sesyję? Muszą! Jak syscy to syscy! :loveu: Quote
Aga76 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 madziasto4 napisał(a):Czy niuńki się piszą na butelkową sesyję? nie wiem 10 x zorro Quote
madziasto4 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Aga76 napisał(a):nie wiem 10 x zorro Oj jak to tak nie wiedzieć? Quote
Aga76 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 madziasto4 napisał(a):Oj jak to tak nie wiedzieć? Też nie wiem jak to tak. hihihi Quote
Magda Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Dobra! To Żywiec niegazowany z 1m:p Gdzie wklejamy zdjęcia? U Kasi? Quote
tigrunia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Proponuje TYŻ dać do "waga i wrost Yorka" :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 tigrunia napisał(a):Proponuje TYŻ dać do "waga i wrost Yorka" :razz: To po kiego. Po to butelka zeby porownac nie? Doopa z foty bedzie, nic nie dziala, nie usiedzi i dyga sie butelki :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 PositiveThought napisał(a):no :grins: ja jak Masterka zobaczyłam to bylam troszkę zaskoczona, szczerze powiem :evil_lol: :placz::placz::placz: czy ktoś pamiętał o nas? Hyhy nie było po Tobie wcale widać, żeś zaskoczona była. No pewno, że pamiętał każdy, przecie wyraźnie się mówi, żeby KAŻDY zrobił sesyję butelkową nie? Podania nie będziem przecie pisać do każdego z osobna :cool1: Quote
Pegaza Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Cze Kasia i reszta:p nie ma mnie na dogo z przyczyn technicznych widze strone białą lub odwróconą mam tego dosyc :angryy:Władka zrob cos bo nie wytrzymam i rusze po cieżką bron:mad: Quote
Kasia Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Czyli co, syskim pasuje niegazowany żywiec :lol: Ino bez Alki nie może być! Ania nic nie pomoże? Żaden przysmaczek? D-E też zrobi fotkę, co nie? I Sara Ariskowi też? I Kasia Matrixowi też? Reszta wie. :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Cześć Kasiu. O Dadze zapomniałaś, ale ona chyba dogo opuściła :hmmmm: Ja zrobię Ariskowi trochę później, jak się mną nacieszy i będzie chciał pozować. Quote
Anusia & Alutka Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Kasia napisał(a): Ino bez Alki nie może być! Ania nic nie pomoże? Żaden przysmaczek? No za cholere sie nie da no. Nie siadzie kolo butelki i koniec :cool1: Quote
Kasia Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): No za cholere sie nie da no. Nie siadzie kolo butelki i koniec :cool1: To postaw butelkę tam gdzie Alka siedzi. No chyba że ona na sam widok ucieka... Ja jeszcze fotki nie mam ale z Fidlakiem to nie problem. On usiądzie wszędzie gdzie poczuje sera żółtego :p Teraz szykuje sie na komunie chrześniaka. To do wieczora. Quote
Anusia & Alutka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Kasia napisał(a):To postaw butelkę tam gdzie Alka siedzi. No chyba że ona na sam widok ucieka... Wlasnie tak robi. Siedzi s na oknie, ja stawiam butelke a ona zwiewa. Ale pamietam ze od malenkosci sie butelek bala :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 No dobra, my już zdjęcie mamy. Czekamy na resztę :lol: Quote
koregra Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 madziasto4 napisał(a):Jeszcze Corinka musi być. Ja z chęcią foteczkę zrobie ale wody takowej nie mam. Jakaś jest teraz w domu ale nie zywiec to nie wiem czy ja moge z inna wodą. Quote
madziasto4 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No za cholere sie nie da no. Nie siadzie kolo butelki i koniec :cool1: To weź zrób samą Alkę siedzącą, a później z tej samej odległości butelkę. A ja wytnę i skleję na jednej focie Alkę z butelką. Tylko i butla i Ala muszą być z tej samej odleglości robione. koregra napisał(a):Ja z chęcią foteczkę zrobie ale wody takowej nie mam. Jakaś jest teraz w domu ale nie zywiec to nie wiem czy ja moge z inna wodą. Ja też jeszcze nie mam, jutro pójdę kupić i wieczorem dam fotę. Sorki za opóźnienie. Niech już będzie ta sama woda, żeby się butelka nawet minimalnie nie różniła wielkością. No i w ogóle jeszcze nam Kapryśka z Fionką potrzebne, Mikuliński, Siusiak, Aris, Matuś, na Oskarka pewnie nie ma co liczyć, a szkoda, Pipi od D-E, Jessi 2B, kto tam jeszcze. Chyba wszyscy. No gdzie te foty? Quote
tigrunia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ja dziś zrobię tylko wode kupie bo sie w sobote skończyła i mi ktoś butelke zgniótł i wyrzucił :angryy: Dobry w wasz (nie wiadomo czemu:roll:) ulubiony poniedziałek :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Cześć Kasiu. To u ciebie trzeba wstawiać zdjęcia? Ja już Ariskowi zrobiłam, wodę specjalnie kupiłam :lol: Taki mały to mój piesio wcale nie jest :loveu: Mniejsi będą Master, Cori i... Jessinka. Ktoś jeszcze? Odleglość jest jaka jest, bo Aris butelek się boi. Pokazuje, że jest wyższy :lol: Quote
madziasto4 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 tigrunia napisał(a):Ja dziś zrobię tylko wode kupie bo sie w sobote skończyła i mi ktoś butelke zgniótł i wyrzucił :angryy: Dobry w wasz (nie wiadomo czemu:roll:) ulubiony poniedziałek :loveu: Hyhy to leć kupuj. Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Kasiu. To u ciebie trzeba wstawiać zdjęcia? Ja już Ariskowi zrobiłam, wodę specjalnie kupiłam :lol: Taki mały to mój piesio wcale nie jest :loveu: Mniejsi będą Master, Cori i... Jessinka. Ktoś jeszcze? Odleglość jest jaka jest, bo Aris butelek się boi. Anusia, Alka z takiej bezpiecznej odległości jak Aris też nie usiądzie? Sarka, Master z Arisem tej samej wielkości chyba, na to wygląda :lol: Quote
Kasia Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 No to 4 foty-piesy juz mamy :lol: Reszta nie ociagać sie tylko wklejać!!! Madźka Ty zrobisz takie zestawienie potem na jednej fotce? Quote
Recommended Posts