Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maly sprzatacz :loveu:
Swietny jest :loveu:

Fidlaczysko super :loveu:

Alka tak nie usiedzi :shake:

madziasto4 napisał(a):
Haha a Fidlaczysko jakie zdziwione, ze musi przy Tonicu siedzieć :evil_lol:

Tez bym zdziwiona byla.
Jeszcze jak by gin byl do tego to co innego ale tak...

Posted

Dobry pomysł z tymi zdjęciami. Musimy się umówić co do jednego rodzaju butelki i każdy wstawi taką fotkę. Można będzie sobie porównać wielkość naszych yorasów:razz:

Ja wolę Żywiec Zdrój

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Dobry pomysł z tymi zdjęciami. Musimy się umówić co do jednego rodzaju butelki i każdy wstawi taką fotkę. Można będzie sobie porównać wielkość naszych yorasów:razz:

Ja wolę Żywiec Zdrój

A potem można w programie graficznym sklecić taki obrazek z powycinanymi yorasami w szeregu jeden obok drugiego w takiej rzeczywistej do siebie nawzajem wielkości :grins: Dzięki zdjęciom z taką samą butelką :grins:

Ja piję Nałęczowiankę, Primaverę pierwszy raz kupiłam z braku tej pierwszej, ale nawet dobra :hmmmm:

Posted

To ja z Jessi się dopisuje :razz: To jaka woda ?? Mam w domu żywca .. gaz i nie-gaz :razz:

Cze Fidlasta :multi: Coś chyba tu wczoraj pisać chciałam, ale mnie wywalało co rusz z interneta i w końcu nie napisałam. Ide str. wcześniej, może mi sie przypomni :diabloti:

Posted

madziasto4 napisał(a):
A potem można w programie graficznym sklecić taki obrazek z powycinanymi yorasami w szeregu jeden obok drugiego w takiej rzeczywistej do siebie nawzajem wielkości :grins: Dzięki zdjęciom z taką samą butelką :grins:

Ja piję Nałęczowiankę, Primaverę pierwszy raz kupiłam z braku tej pierwszej, ale nawet dobra :hmmmm:

Ino trza by robic z jednej odleglosci zeby wycinac i porownywac.

Ja tyz jestem za zywcem bo akurat mam w domu taka butelke :multi:
Normalnie to pijem familijna.

Cze Kasia :loveu:

Posted

Dobra, to umówmy sie na Żywca.
Ino że ja dopiero w niedzielę mogę porobić fotki bo przez weekend nie będę miała dostępu do kompa.

Pasi niedziela wieczór? Dadzą radę syscy porobić fotki?
I z jakiej odległości robimy?

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):

Normalnie to pijem familijna.

Ja kupuje Krople Beskidu. Gazowaną.
A z cytrynowych :loveu: uwielbiam Dekadę z Biedronki.

Posted

Kasia napisał(a):
Ja kupuje Krople Beskidu. Gazowaną.
A z cytrynowych :loveu: uwielbiam Dekadę z Biedronki.

Ja niegazowana pijem.
A z cytrynowych to czasem zywca ale sie nie moge pozbyc mysli ze pije same konserwanty :cool1:

Posted

Ino trza by robic z jednej odleglosci zeby wycinac i porownywac.

Miałam pisać właśnie o umownej odległości, ale pomyślałam, że chyba jest możliwe dopasowanie do tych samych rozmiarów butelki na fotce już w programie graficznym- poprzez zmniejszenie fotek z butelkami większymi, czyli z bliższej odległości zrobionymi. Kumacie? Ale może lepiej faktycznie z umownej odległości.

Mie nie bedzie, to postaram sie wczesniej zrobic i najwyzej gamoniowi wysle do wstawienia.

Dobla, wstawiem.

Proponuje niegazowanke.

Popieram.

A odnośni odległości, to ja tę moją fotę robiłam z odległości około 70cm (licząc odległość od aparatu do chłopaków).