Kasia_zg Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Mokre ciałko Fidlaczkowe...:loveu: Cze Kasieńko:p Quote
Magda Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):ATka to moze wcale nie byl sen, ino lezalas natrzaskana jak Wladka nie przymierzajac... Ćwinia! Miałaś nie mówić!:placz: Hej Kasiu i Fidelku! Stęskniłam się za Łukaszkiem i jego pysiem:loveu: Quote
Kasia Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Magda_Miki napisał(a): Hej Kasiu i Fidelku! Stęskniłam się za Łukaszkiem i jego pysiem:loveu: Takie może być...? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Widzisz Fidlak, nie chciałeś posłanka, to teraz śpią w nim zabawki Łukaszka :eviltong: Kasiu, te Fidlakowe szelki to najmniejszy rozmiar, taki jak moich chłopaków, czy drugi rozmiar w kolejności? Quote
Magda Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Kasia napisał(a):Takie może być...? :evil_lol: http://img379.imageshack.us/img379/59/tndsc01071iv1.jpg Buahahahaha no pewnie! Co to się teraz porobiło... takie dzieci do pracy zaciągać:shake: Nie był chyba zadowolony/ albo skoncentrowany Quote
Kasia Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 madziasto4 napisał(a): Widzisz Fidlak, nie chciałeś posłanka, to teraz śpią w nim zabawki Łukaszka :eviltong: Kasiu, te Fidlakowe szelki to najmniejszy rozmiar, taki jak moich chłopaków, czy drugi rozmiar w kolejności? A Łukaszek razem z nimi :p To jest rozmiar na 50-55 cm. Więc pewnie dużo większe niz te Wasze. Magda_Miki napisał(a): Buahahahaha no pewnie! Co to się teraz porobiło... takie dzieci do pracy zaciągać:shake: Nie był chyba zadowolony/ albo skoncentrowany Sam sie za to zabrał. Ja mu zabierałam ale On NIE! Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Kasia napisał(a):A Łukaszek razem z nimi :p To jest rozmiar na 50-55 cm. Więc pewnie dużo większe niz te Wasze. Bo wcale taśma nie wygląda na zdjęciach na szerszą od naszej :lol: Zresztą, fotki nie oddają wielkości, Fidlak też na niedużego wygląda :lol: Quote
Kasia Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Zmierzyłam. Taśma ma 1,5 cm. Nie jest szeroka, tamte wcześniejsze szelki miały ponad 2 cm. A co do wielkosci Fidla - to prawda, zdjecia tego nie oddają. On jest naprawdę wielki :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Kasia napisał(a):Zmierzyłam. Taśma ma 1,5 cm. Nie jest szeroka, tamte wcześniejsze szelki miały ponad 2 cm. A co do wielkosci Fidla - to prawda, zdjecia tego nie oddają. On jest naprawdę wielki :loveu: A z kolei Masterek na większości fotek nie wygląda na mikrusa :lol: Hihi chyba, żeby zrobić fotki przy umownym obiekcie, powiedzmy przy butelce wody mineralnej, 1,5 litrowej, to już by była bardziej widoczna wielkość nie? :lol: Quote
Kasia Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Zrób fotkę przy butelce. Ja też zrobie i porównamy.:lol: Quote
Kasia Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Ja juz mam. Daj znać jak Ty będziesz mieć to wkleimy razem. Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Dobra, to wołam Mastera, bo Tora już mam w pokoju. Zaraz dam znać jak zrobię. Quote
Kasia Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 No :evil_lol: Teraz widać!!! Wielkiego mam psa. Wielkiego ale kochanego :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Haha a Fidlaczysko jakie zdziwione, ze musi przy Tonicu siedzieć :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Bo on już spał mi w nogach. Nagle zryw: FIDLASTY DAWAJ DO POZOWANIA! Oczywiście ser zółty w rynce był :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ja chłopaków też zerwałam z łóżka :evil_lol: Idę na spacerek z nimi, zaraz będę. Quote
Recommended Posts