Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasiu dziękuję :calus: Zdjęcia specjalnie dla mnie [bo się zaburacze i co będzie :oops:]
Fidlak :loveu: Na huśtawce wyląda uroczo [boszzzz ależ ja mam słownictwo :lol:]
Ojj szkoda że i Łukaszek się tam gdzieś w kadrze nie zmieścił :evil_lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

Kasiu dziękuję :calus: Zdjęcia specjalnie dla mnie [bo się zaburacze i co będzie :oops:]
Fidlak :loveu: Na huśtawce wyląda uroczo [boszzzz ależ ja mam słownictwo :lol:]
Ojj szkoda że i Łukaszek się tam gdzieś w kadrze nie zmieścił :evil_lol:

Łukaszek będzie jutro, teraz już śpika ;) i dzięki Bogu :evil_lol:

Posted

[quote name='fidelek2']Sylwia, jak tak lubisz oglądać moje zdjęcia to masz dzisiaj jeszcze dwa - Fidlak na huśtawce :evil_lol::evil_lol: Skoro Łukaszek może to czemu nie On, prawda? :p:p

a ja to może nie lubię ,co?:cool3: dla mnie żadnych fotek:placz:

i tak pooglądałam te dla Figi , zabójczą minę ma Fidlak na 2 focie :evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):

i tak pooglądałam te dla Figi , zabójczą minę ma Fidlak na 2 focie :evil_lol:

Alu, bo on tu obrażony wielce jest :evil_lol: nie dość że Pańcia najpierw go wykąpała, nie pozwoliła wytarzać sie w nowo ubranej pościeli to potem jeszcze posadziła w czymś takim i kazała pozować :p:p

Posted

fidelek2 napisał(a):
Łukaszek będzie jutro, teraz już śpika ;) i dzięki Bogu :evil_lol:
A jak śpika to budzić nie można :loveu: Ojj pewnie musi przepięknie teraz taki nynający wyglądać :loveu:

Jutro? :multi:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Hahah patrzcie jaka mamusia :diabloti: Dał Ci synuś w kość dzisiaj, czy co :evil_lol: :eviltong:

Madziu, nie tyle w kość co po prostu on jast bardzo absorbujący i trzeba mu poświęcać cały swój czas, jest bardzo żywy i wszędzie go pełno ;) dlatego jak już pójdzie śpikać to dopiero wtedy mam czas dla siebie i mogę np. posiedzieć przy kompie :p

Posted

fidelek2 napisał(a):
Madziu, nie tyle w kość co po prostu on jast bardzo absorbujący i trzeba mu poświęcać cały swój czas, jest bardzo żywy i wszędzie go pełno ;) dlatego jak już pójdzie śpikać to dopiero wtedy mam czas dla siebie i mogę np. posiedzieć przy kompie :p

Wiem, wiem ;)

Posted

Miały być dziś fotki mojego Łukaszka :placz: Tzn wczoraj :lol:

Ale poczekam do jutra, jak bedę dłużej czekać to szczęście z zobaczenia tego pysiaka będzie większa :evil_lol:

A i Fidlaczka masz też koniecznie nam tu pokazać :loveu:

Posted

Dzień dobry :calus:

Merry
:santagri: Christmas, :santagri: Christmas :santagri: Merry, :santagri:
były :santagri: sobie :santagri: renifery. :santagri:
Miały :santagri: bardzo :santagri: smieszne :santagri: minki, :santagri: bo :santagri: urwały :santagri: się :santagri: z :santagri: choinki. :santagri:
Spadły :santagri: w :santagri: ciepły :santagri: kąt. :santagri:
Życzę Wam WESOŁYCH ŚWIĄT !!!:tree1:

Posted

Cześc Kasiu ;) I ja przyłaczam się do życzonek i życzę Ci i Twoim najbliższym wszyskiego co najpiękniejsze :loveu: Niech te święta będą niezapomniane i wyjątkowe, niech wasz dom wypełnią szczekanie ukochanego czworonoga i pierwsze słówka Łukaszka :loveu:
A właśnie... Lubi Łukaszek rozmawiać?? Bo ja mam kuzyneczkę w mniej wiecej jego wieku i plotkara z niej przeogromna... Potrafi mamlać bez końca w tym swoim dziwnym języku :loveu:

Posted

Madziu, jak Fidlak widzi na horyzoncie Łukaszka to zwiewa gdzie się da :evil_lol::evil_lol: Mały daje mu nieźle popalić, tak więc odda mu nawet zabawkę byle jak najdalej od Łukaszka ;)

Guffi, ślicznie dziękujemy za życzenia :loveu:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Madziu, jak Fidlak widzi na horyzoncie Łukaszka to zwiewa gdzie się da :evil_lol::evil_lol: Mały daje mu nieźle popalić, tak więc odda mu nawet zabawkę byle jak najdalej od Łukaszka ;)

Hihi.....musi to komicznie wygladac:loveu: