Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 madziasto4 napisał(a):Ojej za co Cię zlali? nie wiem, ale zlali dosc, siniaki mialam... :-( Quote
tigrunia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Jeny a mi sie przypomniało, ze mi sie Kasia sniła :crazyeye: Ale to było przedwczoraj i już nie pamiętam za bardzo o co chodziło :shake: Coś , że u niej w pracy byłam :-o Cze Kasia tak w ogóle :multi: Quote
tigrunia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Kasia napisał(a): 2B szkoda że nie pamiętasz tego snu...;) Wczoraj pamiętałam i chciałam ci opowiedzieć, ale później zapomniałam o tym no a dziś już w ogóle nie pamiętam .. tylko, że byłam u Cie w pracy i ty za okienkiem siedziałaś :razz: Quote
Kasia Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): oj hihi chiba fryzjerka niezbyt ucieszona bedzie... Ucieszyła sie bo myślała, że juz gdzieś indziej poszlismy tak długo sie nie odzywaliśmy.... ;) od początku stycznia gdzieś. No ale pewnie swoje zaś usłyszę jak będę go odbierać od Niej :p 2B szkoda że nie pamiętasz tego snu...;) Cze syskim :loveu: Quote
Pegaza Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Cze Kasia:loveu: do Anusi:obrazic:o moich zapomniala pff Quote
Pegaza Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 tigrunia napisał(a):O Corince zapomniałaś :cool1: :obrazic: 10 znakow Quote
Kasia Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 tigrunia napisał(a): Wczoraj pamiętałam i chciałam ci opowiedzieć, ale później zapomniałam o tym no a dziś już w ogóle nie pamiętam .. tylko, że byłam u Cie w pracy i ty za okienkiem siedziałaś :razz: Jakiś nieprawdziwy ten sen był bo ja niestety za okienkiem nie siedzę :razz: Cze D-E :loveu: Quote
Aga76 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Pegaza napisał(a): do Anusi:obrazic:o moich zapomniala pff ... Pegaza napisał(a)::obrazic: 10 znakow ... ale piękny foch :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Bry Kasiu :) Uwielbiam ten brzuszek Fidlastego zaroślaczka te jego pozy są nieziemskie. Mati to tylko w nocy jak spiusia to tez kołami do góry ...ja to bym chyba Fidelka zameczyła mizianiem jak bym go tylko miała w zasiegu reki:loveu: Quote
tigrunia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Pegaza napisał(a)::obrazic: 10 znakow Upssss :oops: :oops: Kasia napisał(a):Jakiś nieprawdziwy ten sen był bo ja niestety za okienkiem nie siedzę :razz: Wiem, że nie siedzisz, ale w moim śnie siedziałaś! :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Kasia:loveu: do Anusi:obrazic:o moich zapomniala pff bo Was tera wiecej ni mo niz jestescie! Tera komunia? http://img396.imageshack.us/img396/5539/tn1td7.jpg bjudas bjudas :turn-l: :loveu: Quote
Kasia Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Tera komunia? http://img396.imageshack.us/img396/5539/tn1td7.jpg bjudas bjudas :turn-l: :loveu: Też tera idę na komunię. Do chrześniaka TZta... No, woda była czarna :cool1: [quote name='tigrunia'] Fajne kafelki Kasiu :loveu: Dzienki :lol: Quote
madziasto4 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 http://img107.imageshack.us/img107/4166/tnobraz005hw8.jpg Jaka morda przystojna :loveu: Niczym ten płot przystojny :evil_lol: [quote name='PositiveThought'] ja to kiedyś miałam sen, że leżałam pod klatką, a wszystkie nasze psiaki z dgm mnie lizały po mordzie :loveu: to było wtedy, jak tu nie zaglądałam, pewnie mnie wołałyście telepatycznie :roflt: Quote
Anusia & Alutka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 PositiveThought napisał(a):Fidlaczek czyścioszek :loveu: ja to kiedyś miałam sen, że leżałam pod klatką, a wszystkie nasze psiaki z dgm mnie lizały po mordzie :loveu: to było wtedy, jak tu nie zaglądałam, pewnie mnie wołałyście telepatycznie Kasia napisał(a):Po klatką schodową leżałaś? :cool1: ATka to moze wcale nie byl sen, ino lezalas natrzaskana jak Wladka nie przymierzajac... Cze Kasia :loveu: Quote
Aga76 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Dzień doberek Kasiu :loveu: [quote name='PositiveThought'] ja to kiedyś miałam sen, że leżałam pod klatką, a wszystkie nasze psiaki z dgm mnie lizały po mordzie :loveu: to było wtedy, jak tu nie zaglądałam, pewnie mnie wołałyście telepatycznie :roll: [quote name='Anusia & Alutka']ATka to moze wcale nie byl sen, ino lezalas natrzaskana jak Wladka nie przymierzajac... Quote
tigrunia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Nie było mnie tu jeszcze dziś ?? :hmmmm: Cuda, cuda... Więc dzień bry :loveu: Quote
Recommended Posts