Kasia Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 siki menskie są zawsze, nawet jak już nic nie leci :cool1: jasny jest bardzo i coraz bardziej chyb a jaśnieje...tak mi sie wydaje :roll: Quote
Kasia Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 jak mu podwozie umyłam to jeszcze jaśniejszy sie zrobił :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Mnie się też takie blondasy jak Fidlak albo Miki podobają :loveu: Chciałam se takiego jasnego mieć, a tu czarny jak smoła Torek mi się trafił :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 madziasto4 napisał(a): Chciałam se takiego jasnego mieć, a tu czarny jak smoła Torek mi się trafił :evil_lol: Takiego jak Torcio to jeszcze nigdzie ani u nikogo nie widziałam :loveu: a jasnych jest coraz to więcej... Quote
tigrunia Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Hey Kasiu :multi: Fotki Fidlakowe rewelacja :loveu: Wpadłam zapytać jak tam z tym krakwetem ? Wygrała ta Pni ?Na co w tym m-cu głosujemy ?? Quote
Kasia Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Nie wygrała, niestety. A kto startuje w tym miesiacu to jeszcze nie wiadomo. Przekonamy sie 16...;) Cze tak w ogóle:loveu: Quote
Kasia_zg Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Witaj Kasieńko :) Do pysia Fidlaczkowi w tych szeleczkach...faktycznie on jest coraz jaśniejszy a jak już zarosło mu sie:loveu: Quote
Kasia Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='Kasia_zg']Witaj Kasieńko :) Do pysia Fidlaczkowi w tych szeleczkach...faktycznie on jest coraz jaśniejszy a jak już zarosło mu sie:loveu: Hej Kasieńko :loveu: Jaśnieje, to fakt. Wczoraj mi się to też rzuciło w oczy :lol: Już od soboty zamierzam dzwonić do Fidlakowej fryzjerki i za każdym razem cos mnie powstrzymuje...jakaś niewidzialna siła :p On tak fajnie wygląda zarośnięty ale ten syf i kurz jaki przynosi to mnie do pasji doprowadza!!! [quote name='PositiveThought'] cześć Kasiu :grins: jak poniedziałek? :lol: Cze :loveu: Poniedziałek był gorki. I leniwy...nawet w pracy nic nie robiłam, no oprócz tego że z koleżanką po mieście trochę polatałyśmy :p Quote
madziasto4 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Moja morda zarośnięta!! :loveu: Ale bym go wyściskała na czeciej fotce!! :loveu: Quote
Kasia Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 No i nie wiem czy go ciąć czy zostawiać...gorko mu moze być, co nie? Quote
madziasto4 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Tnij go. Jest coraz cieplej, a jak będzie golas, to zawsze trochę chłodniej. Quote
tigrunia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 No to ja miziam po brzuszku z 4 fotki :loveu: Została jeszcze 2 .. kto bierze ?? :evil_lol: Dobry Fidlakowa :multi: Quote
Kasia Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Cze 2B :loveu: Dzisiaj dzwonie do babki i sie umawiam na ścięcie. Quote
tigrunia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ojj .. biedna babka :shake: A co z tą kastracją ? Tniecie jaja ?? :cool1: Quote
Kasia Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Jacha, jak tylko Tomek zjedzie z tego kursu. Quote
Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 madziasto4 napisał(a):Moja morda zarośnięta!! :loveu: Sie ogol gamoniu! Kasia napisał(a): Dzisiaj dzwonie do babki i sie umawiam na ścięcie. A przyjmnie go z jajami? :evil_lol: Cze :loveu: Ale juz zarosl Fidlaczek-zaroslaczek. Ala w tamtym roku po scieciu byla jak Mikus a tera to taki bardziej Masterczyslaw. łazanki dzisiaj robie! Ej! Se uswiadomilam ze ino ja Aga i 2B mamy dziewczynki! Quote
Kasia Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Nie wiem czy przyjmie, zapytam jak zadzwonię. On taki fajny zarosnięty jest :loveu: szkoda mi troszkę go golic... Quote
Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 tigrunia napisał(a):O Corince zapomniałaś :cool1: No. Ale ona taka malutka ze mi umknelo :evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Ej! Se uswiadomilam ze ino ja Aga i 2B mamy dziewczynki! O Corince zapomniałaś :cool1: Quote
Magda Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Hej! Fidelek szybko zarasta. Jeszcze niedawno był takim golasem:loveu: Zetnij go. Co się będzie chłopak męczył w te upały, a Ty odpoczniesz od brudu. Też zauważyłam, że Fidel wyjaśniał... może to od słońca? Ja też zawsze jestem jaśniejsza w lato:lol: Quote
Kasia Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Fidlak na strzyżenie umówiony na piątek tego długiego weekendu :lol: Czyli jeszcze troszkę pochodzi zarosnięty :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 PositiveThought napisał(a):trza się nacieszyć jego męskością :loveu: oj hihi chiba fryzjerka niezbyt ucieszona bedzie... ej, przypomnialam se. Sen mialam straszny, ze mnie pobili... Quote
Recommended Posts