madziasto4 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Teraz to już zjadłam, ale mam w zamrażarce resztę. Tiramisu. Lubisz? Quote
Anusia & Alutka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='madziasto4']Goopia, w czasie burzy się telewizji nie ogląda! Goopia przeciez musialam zobaczyc co sie wydarzy!! [quote name='PositiveThought']z powodu nocnych (i nie tylko) fantazji :p Ja Cie to az tak?? Siusiak ma zmazy :cool1: [quote name='madziasto4']Siusiak ty ćwinio. Lody se jem, chceta? Madzka Ty cwinio, w takim kontekscie gadac :roll: Quote
Sara_i_Aris Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Cześć Kasiu. Odkąd Aris nie ma większych pluszaków, to mam z nim spokój :megagrin: On tylko na nie tak reagował. Quote
madziasto4 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 PositiveThought napisał(a):no troszke :grins: Ty mnie namawiasz do grzechu. Jak tylko troszkę lubisz to nie dam. Bo to moje ulubione :cool1: Anusia & Alutka napisał(a):Goopia przeciez musialam zobaczyc co sie wydarzy!! Madzka Ty cwinio, w takim kontekscie gadac :roll: Ja wiem co się wydarzy jak się tv nie wyłącza. Piorun pierdyknie i Ci się telewizor sfajczy :turn-l: Cze Fidlaki, co słychać? Quote
Kasia Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Cze :loveu: Siedzę i zastanawiam sie na co mam ochotę - otworzyć se piwo czy poskubać słonecznik czy moze jakieś czipsy... Quote
madziasto4 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Kasia napisał(a):Cze :loveu: Siedzę i zastanawiam sie na co mam ochotę - otworzyć se piwo czy poskubać słonecznik czy moze jakieś czipsy... Otwórz piwo, poskub słonecznik i zagryź czipsami...:cool1: Quote
Kasia Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 madziasto4 napisał(a): Otwórz piwo, poskub słonecznik i zagryź czipsami...:cool1: No własnie ciężko może być... Jak otworzę piwo i wezmę słonecznik to zapomnę o piwie i sie rozgazuje. Znowuż czipsy bez piwa nie bardzo bo mam te bardzo ostre i chyba jednak smaku na nie nie mam... Zostaje samo piwo... a do tego kromka ze smalcem i ogóras :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Kasia napisał(a): Zostaje samo piwo... a do tego kromka ze smalcem i ogóras :loveu: Chyba po to samo pójdę :grins: Quote
Kasia Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Idź bo samemu to kiepsko sie pije... Madźka dzie syscy som??? Quote
madziasto4 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Anusia wleźć chiba znowu nie może, a reszta nie wim gdzie :niewiem: Quote
Kasia Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 To powiedz Anusi aby zresetowała se kompa i spróbowała jeszcze raz. Mi sie tak udaje bo tez co chwilę nie potrafie wleźć... Quote
Sara_i_Aris Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 No przecież jeszcze jestem ja! Zapomniałyście o mnie? :-( Staram się bywać na dogo częściej. Quote
Kasia Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Saruś przed chwilą Cię nie widziałam jeszcze....jak pisałam u Cię to też Cie nie było. Super ze jesteś teraz :loveu: Quote
Kasia Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Jeśli ktoś chciałby wspomóc to będziemy bardzo wdzięczni: http://www.allegro.pl/item362062243_..._o_pomoc_.html Wątek psa na dogo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110871&page=9 Quote
Sara_i_Aris Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 :placz::placz::placz: Płakać mi się chce. Dlaczego ludzie są tacy okrutni? Niestety nie mam konta na allegro, nie wiem, dlaczego nie chcą mi przysłać potwierdzenia, ale jutro zarejestruję się od nowa. Quote
Kasia Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Ja wiem, że nie każdy ma konto na allegro dlatego może prześlijcie link aukcji znajomym? Quote
tigrunia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Nio tak Kasiu.. wszystko ładnie , pięknie tylko czemu nr konta nie podałaś ?????????? Dzie kaske wysłać, he ?? Quote
Kasia Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 tigrunia napisał(a): Nio tak Kasiu.. wszystko ładnie , pięknie tylko czemu nr konta nie podałaś ?????????? Dzie kaske wysłać, he ?? Numer konta jest podany w aukcji, na samym dole ;) Dzięki 2B :loveu: Quote
tigrunia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Kasia napisał(a):Numer konta jest podany w aukcji, na samym dole ;) Dzięki 2B :loveu: Ojj ślepa ja ... Tak sobie myśle, że kurcze jutro giełdy pewnie nie będzie :placz: Zakaz handlu je ... :placz: Quote
Kasia Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Czemu zakaz? TZ miał iść jutro kupić Fidlakowi drugie szelki... Quote
tigrunia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Kasia napisał(a):Czemu zakaz? TZ miał iść jutro kupić Fidlakowi drugie szelki... Jutro święto jakie je .. ustawowo dzień wolny od pracy no i zakaz handlu :placz: Tyz chciałam jutro iść po smyczke i obróżkę :placz: Quote
tigrunia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Tak sobie teraz myśle .. może jednak cos tam otwarte będzie :roll: Bo pracować mogą właściciele firmy bądź jeśli kogoś na umowe o dzieło zatrudnią .. człowiek zawsze coś wymyśli na te głupie przepisy :cool3: Quote
Kasia Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 dzienki. pijmy... EDIT: same? zaś posucha... Quote
Recommended Posts