Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madziasto4 napisał(a):

O kurde felek, Fidlak ma Torkowe szele!

Lubię gry karciane :loveu:

Czekałam aż zauważysz. I zauważyłaś :loveu:
Te szelki są super. Wszędzie takich szukałam, nawet na allegro. Dopiero na giełdzie w Bydgoszczy TZ kupił.
Chidziło mi o takie bo smycz zapina sie o dwa metalowe kółeczka czego Fidlasty na pewno juz nie zerwie. :lol:

Ja też!!!

Posted

Kasia napisał(a):
Te szelki są super. Wszędzie takich szukałam, nawet na allegro. Dopiero na giełdzie w Bydgoszczy TZ kupił.
Chidziło mi o takie bo smycz zapina sie o dwa metalowe kółeczka czego Fidlasty na pewno juz nie zerwie. :lol:

Kurde Kasia przydaje sie ten Twój tz w Bydgoszczy!! :multi:
Szukam dla Jessi smyczy z obróżką no i całą Bydgoszcz przeleciałam a zapomniałam, że na giełdzie mają takie fajne duzzeeee stoisko ze smyczami :loveu: Oby do niedzieli ... :cool3:
Swoją drogą - do tej giełdy mam 5 minut piechotką :loveu:

Chmurzy sie właśnie w Bydzi :shake: Co to bedzie.. :placz:
Ma madrina w Zakopcu jest i tam pono burza :-o

Posted

tigrunia napisał(a):

Kurde Kasia przydaje sie ten Twój tz w Bydgoszczy!! :multi:
Szukam dla Jessi smyczy z obróżką no i całą Bydgoszcz przeleciałam a zapomniałam, że na giełdzie mają takie fajne duzzeeee stoisko ze smyczami :loveu: Oby do niedzieli ... :cool3:

Ten facet tam to sam producent tych psowych gadżetów :lol:
Ma ich tam ponoc masę i w bardzo atrakcyjnych cenach. Za te szelki TZ dał 11 zł.

Posted

Kasia napisał(a):
Ten facet tam to sam producent tych psowych gadżetów :lol:
Ma ich tam ponoc masę i w bardzo atrakcyjnych cenach. Za te szelki TZ dał 11 zł.

Nigdy u niego jeszcze nic nie kupiłam, ale zawsze jak jestem na giełde to ide w tamte rejony popodziwiać szczeniorki :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):

Ja też!!!

No, one fajowe są, nie ma jak się z nich zerwać, bo nie dość, że ten pstrykacz-klamerka mocno trzyma, to jeszcze 2 metalowe kółeczka.
Chłopaki od zawsze mają te szelki :grins:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Chcialam powiedziec ze u nas tez byla bardzo burza w ten dzien w ktorym M jak Milosc se leci czyli albo pn albo wt nie pamietam...
Pamietam w pn bylo to.
Az mi gasl serial co chwil kilka...

Cze Fidlaki :loveu:

Goopia, w czasie burzy się telewizji nie ogląda!

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']

Cze Fidlaki :loveu:

Cze :loveu:

[quote name='Sara_i_Aris']
Cześć Kasiu.

Rozumiem, że Fidlastemu nie grozi już zerwanie szelek...
Aris ma takie same: czerwone i niebieskie, fajne są.

Cze :loveu:

Teraz już nie!!!! Nie ma bata aby to zerwał!

[quote name='madziasto4']
No, one fajowe są, nie ma jak się z nich zerwać, bo nie dość, że ten pstrykacz-klamerka mocno trzyma, to jeszcze 2 metalowe kółeczka.
Chłopaki od zawsze mają te szelki :grins:

Też mi sie podobają. Powiedziałam TZtowi aby kupił jeszcze jedne ino w inszym kolorze.

Posted

madziasto4 napisał(a):

Jeszcze czorne są albo oliwkowo-zielone. No i Masterkowe niebieskie. Chyba, że u Was większy wybór kojojów.

U nas takich nie ma. W Bydgoszczy je kupił TZ.
Były jeszcze czarne, niebieskie i szare.

Posted

Kasia napisał(a):

Też mi sie podobają. Powiedziałam TZtowi aby kupił jeszcze jedne ino w inszym kolorze.

Jeszcze czorne są albo oliwkowo-zielone. No i Masterkowe niebieskie. Chyba, że u Was większy wybór kojojów.