Kasia Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 PositiveThought napisał(a): ciekawe, gdzie sypia Kasia? :hmmmm: ciekawe.... TZ na balkonie a ja? :cool3: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Jezuuuuuuuuuuu ale drętwo na dogo jakoś tak :evil_lol: Coś dobrego wszamał Fidlak? :cool1: Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 No, druty straszne... Wszamał przysmaczka se :lol: Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 PositiveThought napisał(a): u Jessi imprezka... ja tam się nie znam na tych rodowodowych tematach i klimatach.... Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 PositiveThought napisał(a): roczek świętujemy, gryll jest :cool1: "a on nie za duży, proszę pani?" za roczek to i my wypijemy... a nie w sam raz... Quote
tigrunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 madziasto4 napisał(a):Jezuuuuuuuuuuu ale drętwo na dogo jakoś tak :evil_lol: Coś dobrego wszamał Fidlak? :cool1: Ja Ci dam drętwo .. do Jessi marsz :evil_lol: PositiveThought napisał(a):no to trza rozkręcić towarzystwo. u Jessi imprezka... Ja jurde nie moge coś nadążyć .. mam takie zaległości na dogo , ze dzieś za godzinke moze już bede aktiv :evil_lol: Włacha!! Kasia napisał(a):ja tam się nie znam na tych rodowodowych tematach i klimatach.... To sie Kasieńko nie trzeba znać .. rodowodowy czy nie - każdy ma urodzinki .. a roczek ma sie raz w życiu :loveu::loveu: Moje maleństwo kochane .. a taka kluska była jak ją przywiozłam .. :p PositiveThought napisał(a):roczek świętujemy, gryll jest :cool1: "a on nie za duży, proszę pani?" Jo .. grill był, popita tyz.. teraz torcik :multi: PositiveThought napisał(a):"nie, bo koleżanka kolegi siostry szwagra ma yorke miniaturke... i ja wiem jak one wyglądają" Eeee.. Atka .. nie ma zadnych miniaturek !!!! Sa mniejsze i wieksze i tyle :roll: Tak jak i ludzie Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 tigrunia napisał(a): To sie Kasieńko nie trzeba znać .. rodowodowy czy nie - każdy ma urodzinki .. a roczek ma sie raz w życiu :loveu::loveu: Moje maleństwo kochane .. a taka kluska była jak ją przywiozłam .. :p Nie wiedziałam jak to pisałam, że to urodzinki Jessinki :lol: Myślałam, że o wystawach gadacie i świętujecie.... Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 (chyba) czy na pewno? :evil_lol: No i bądź tu mądrym i pisz wiersze. Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 tigrunia napisał(a):a roczek ma sie raz w życiu :loveu::loveu: 1,5 roczku też, i 2 latka, i 2 latka i 3 miechy- to wszystko raz w życiu się ma :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 PositiveThought napisał(a): Kasiu, no raczej na pewno :evil_lol: ale Ty nie dyskutujesz, nie? No, gitarowo. Nie bo z co niektórymi ni ma synsu...Po co se nerwy psuć? Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 madziasto4 napisał(a): 1,5 roczku też, i 2 latka, i 2 latka i 3 miechy- to wszystko raz w życiu się ma :evil_lol: Sysko ma sie ino raz w życiu: pierwszego pryszcza ma sie raz w życiu, pierwszy okres ma sie raz w życiu, nawet pierwszego guza ma się raz w życiu. Sysko co pierwsze ma sie raz w życiu bo to nie to samo co drugi raz w życiu :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 I ostatnie 5 minut w pracy z torebka na ramieniu i ręką na klamce :evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Kasia napisał(a):Nie wiedziałam jak to pisałam, że to urodzinki Jessinki :lol: Myślałam, że o wystawach gadacie i świętujecie.... Dobra ... wybaczam :loveu: PositiveThought napisał(a):doskonale sobie sprawe zdaje z tego. chodzi tu tylko o takie cudowne dialogi między przechodniami a mną i (chyba) Kasią... tylko że ja czasem wdaje się w niepotrzebne dyskusje, zamiast, jako mądrzejsza, ustąpić :p No właśnie .. te ludzie też mnie wnerwiają :angryy: Jakie kurde miniaturki ?? :crazyeye: Bo ten ma mniejszego a tamten większego .. no i co ?? Mnie się kiedyś zapytał facet (taki dziadzia) czy ten York to jest z tych dłuższych czy krótszych :crazyeye: madziasto4 napisał(a):1,5 roczku też, i 2 latka, i 2 latka i 3 miechy- to wszystko raz w życiu się ma :evil_lol: A tam gadasz .... Kasia napisał(a):Sysko ma sie ino raz w życiu: pierwszego pryszcza ma sie raz w życiu, pierwszy okres ma sie raz w życiu, nawet pierwszego guza ma się raz w życiu. Sysko co pierwsze ma sie raz w życiu bo to nie to samo co drugi raz w życiu :evil_lol: Właśnei .. a to jest PIERWSZY roczek Jessi..już następego PIERWSZEGO nie będzie :shake: Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Ostanie sekundy gdy wiem, że od jutra wolne mam :loveu: I pierwsze po zamknięciu drzwi za sobą :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 madziasto4 napisał(a):Jezuuuuuuuuuuu ale drętwo na dogo jakoś tak :evil_lol: Bo mie nie bylo :loveu: Oooo 2B znowu daje dobre rady? Dobre rady zawsze w cenie Musze sie napic. Quote
Pegaza Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Cze Kasia:p to zdrowka zycze dla Lukaszka:loveu: zapomnialyscie o pierwszym razie znaczy zblizeniu :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Cześć Kasiu. Mnie się zawsze pytają, czy Aris to miniaturka :lol: "Nie, on tylko większy nie wyrósł". A jak już się pytają o jego wiek - bezcenne :grins: Ostatnio jakiś dziadek zatrzymał mnie na ulicy i się pyta: "Ile ten piesek ma miesięcy?" - "3 lata" - "3 lata???!!!". Aż się ludzie za nami obejrzeli :lol: Quote
madziasto4 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Bo jak psinek jest mały, a jeszcze na dodatek ostrzyżony, to ludzie go biorą za szczeniaka. Dzisiaj kobicie szczena opadła, jak odpowiedziałam, że Master za parę miesięcy skończy 5 lat. Quote
Anusia & Alutka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 madziasto4 napisał(a):Bo jak psinek jest mały, a jeszcze na dodatek ostrzyżony, to ludzie go biorą za szczeniaka. Dzisiaj kobicie szczena opadła, jak odpowiedziałam, że Master za parę miesięcy skończy 5 lat. No bo miniaturki wygladaja na takie mlodziutkie. Cze Kasia :loveu: Quote
Kasia Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Nas nigdy nie pytają o wiek tylko zawsze : Skąd macie takiego cudaka? :loveu: Z kątowni odpowiadam.... Cze ewrybady :loveu: Quote
Kasia Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 PositiveThought napisał(a): dzisiaj miałam fajny w szkole dzień, na każdej lekcji graliśmy w Makało :razz: Jak byłam panienką i przez 2 lata mieszkałam a Holandii to z koleżankami co wieczór grałyśmy w karty, między innymi i w Makało. Ach, co to były za czasy...:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Pijemy dzisiaj? http://images30.fotosik.pl/209/de0bbedffa132a38.jpg :roflt: Quote
Recommended Posts