Kasia Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 tigrunia napisał(a): Dobry w poniedziałek :multi: A co to, na działeczce gdzieś byliście ? :cool3: Cześć :lol: Nie GDZIEŚ tylko na jednej z naszych działeczek a dokładniej na działeczce dziadka :lol: Quote
Kasia Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Poprawiłam se humora nowymi wiosennymi paznokciami...;) Quote
Kasia Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Oczywiście w realu są dużo bardziej wyraźne i kolorowe :lol: Quote
madziasto4 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Fajna już pogoda nie? Niedługo zacznie się sezon majówkowo-grillowy :cool3: Od wczoraj u nas letnia temperatura, w koszulce bez rękawka chodzę :lol: Fajne pazurki, hihi a jaką Fidlak ma malutką miseczkę na wodę :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Kurde spryciarz z tego Fidlaczyska. Schlodzic sie potrafi w ziemiance a i napic ze studni, swoj chlop :evil_lol: Ja weny pazurkowej dalej nie mam. Kasia maziajki zelami czy lakierami? Quote
Kasia Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 madziasto4 napisał(a): Fajna już pogoda nie? Niedługo zacznie się sezon majówkowo-grillowy :cool3: Od wczoraj u nas letnia temperatura, w koszulce bez rękawka chodzę :lol: Fajne pazurki, hihi a jaką Fidlak ma malutką miseczkę na wodę :eviltong: Fajna fajna :lol: Miska Fidlaka w sam raz :evil_lol: Anusia & Alutka napisał(a): Ja weny pazurkowej dalej nie mam. Kasia maziajki zelami czy lakierami? Sysko żele :lol: Quote
tigrunia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Dobry Kasiu :multi: Pazurki iście rewelacyjne :loveu: Ja mam tyż kolorowe ino po całej płytce i broktowe .. żółto-pomarańczowo-zielone a na serdecznych różowe kwiotki .. moze dam fotki wieczorkiem :cool3: Madzka ja chodze tyz na letnio ino z rękawkiem (krótkim:razz:) Rano płaszcz założyć trza bo o 5 dziś było 5 stopni u nas .. brr :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 A ja nie wiem co se zrobic maaaam. Moze jakiegos pomysla na blogu znajde. Cze Kasia :loveu: Quote
tigrunia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Moja paznokieciara mi pazury skróciła :placz: Nawet sie nie pytała czy moze :placz: Ale nawet dobrze, bo teraz bede szła dopiero za 6 tyg wiec muszą wytrzymać ;) Quote
Kasia Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Wytrzymasz 6 tydni? Ja po 5 odrost miałam na pół paznokcia :shake: Quote
tigrunia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Kasia napisał(a):Wytrzymasz 6 tydni? Ja po 5 odrost miałam na pół paznokcia :shake: Teraz miałam chyba 5 tyg no moze bez 2-ch dni bo chyba w środe byłam wtedy i 3 mi odpadły :placz: Jeden w sposób tragiczny aż sie krew polała :placz: Ale to przez to,ze w ziemi ryłam i kwiaty sadziłam :angryy: Quote
Kasia Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Mi wytrzymały wszystkie ale odrost był masakryczny. No i powietrzem trochę popodchdziły od spodu. Quote
Anusia & Alutka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 tigrunia napisał(a):Ale to przez to,ze w ziemi ryłam Fidlakowi pozazdroscila chlodzacej ziemianki :turn-l: Quote
tigrunia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Kasia napisał(a):Mi wytrzymały wszystkie ale odrost był masakryczny. No i powietrzem trochę popodchdziły od spodu. Powietrzem mi nie podeszły :shake: Ale wiesz jak to jest tu sie puknie, tam sie puknie , nadpęknięty troche i zaraz łamie sie do końca :placz: A ten ostatni to był horror :crazyeye: Dobrzeze znieczulona troche byłam :diabloti: Anusia & Alutka napisał(a):Fidlakowi pozazdroscila chlodzacej ziemianki :turn-l: :oops::oops: Quote
Anusia & Alutka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 tigrunia napisał(a): Ale wiesz jak to jest tu sie puknie, tam sie puknie Jak to w zyciu 2Be, jak w zyciu... Quote
Kasia Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Jak to w zyciu 2Be, jak w zyciu... Ja to bym uważała z tym pukaniem raz tu, raz tam... Quote
tigrunia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Jak to w zyciu 2Be, jak w zyciu... [quote name='Kasia']Ja to bym uważała z tym pukaniem raz tu, raz tam... Eee.. spoko .. tak dużo to ja nie pukam :shake: :diabloti: Quote
Sara_i_Aris Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Cześć Kasiu. Paznokietki śliczne, takie kolorowe i wiosenne :loveu: Fidelek zawsze tak śmiesznie ma zawinięty język? :lol: Dziwnie się czuję, nie w temacie i nie wiem co mam pisać... Quote
Kasia Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Saruś, musisz jednak częściej z nami tu przesiadywać...:loveu: Quote
madziasto4 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] Dziwnie się czuję, nie w temacie i nie wiem co mam pisać... Sarka przybij pionę Ja tyż nie w paznokciowym temacie :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='madziasto4']Sarka przybij pionę Ja tyż nie w paznokciowym temacie :lol: :roflt: wieczor bry :loveu: Quote
Aga76 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Kasia']Ja to bym uważała z tym pukaniem raz tu, raz tam... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: poezja ojć hihihi Bry Quote
Kasia Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 PositiveThought napisał(a): wy tu mnie na razie milutko witacie, co będzie jak Anusia przyjdzie? już się boję! Ty? Jej? A gdzie!!! Anusiak nie groźny...Anusiak kochany jest :loveu: Quote
Recommended Posts