Pegaza Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 dobra ja ide bo naprawde musze te mieszkanie ogarnąć blee a Ty jeszcze w pracy czy juz w domku? Quote
Kasia_zg Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Dzień dobry Kasieńko piąteczkowo, słonecznie i weekendowo:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Kasia napisał(a): Ja też w tym roku mam komunię, to znaczy ja idę na komunię do chrześniaka :lol: I nie wiem co dać: kopertę czy prezent? Ale chyba koperty sie teraz daje, co nie? Moja siostra tyz komunie chrzesniaka ma i daje prezent. No ale to dom taki nieciekawy, ze nikt kasy nie daje tylko sie poumawiala familia nasza, ze prezenty. I tak juz bedzie rower, cyfrowka, zegarek i mp4. Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Nie mam pomysłu na prezent wiec dam kasę. ;) Najchętniej to wcale bym tam nie poszła ale nie wypada... Fidlak poszedł na służbę łikendową do Gienki czyli mojej mamy :lol: Zostałam sama z Łukaszkiem. Jutro idę mu kupić jakiś prezent na 2 urodzinki. Quote
madziasto4 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Oooo no to się impra szykuje, 2 latka już, no noooo :razz: Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Rok temu nic nie robiłam więc w tym roku chce mu cos zrobić :lol: Oby pogoda była bo chcemy też go zabrać do ZOO do Wrocławia. Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Pegaza napisał(a): no Kasia będzie torcik i dobre zarciuszko chyba poczęstujesz kolezanki nie? Jak nie jak tak! Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 no Kasia będzie torcik i dobre zarciuszko chyba poczęstujesz kolezanki nie? Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Pegaza napisał(a):no Kasia będzie torcik i dobre zarciuszko chyba poczęstujesz kolezanki nie? Ja jutro tyz mam to. Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 kuna sie nie rozdwoje tu i tam to najpierw wpadne do mamy a potem do malego Quote
Kasia Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Pegaza napisał(a): kuna sie nie rozdwoje tu i tam to najpierw wpadne do mamy a potem do malego To nie trza sie rozdwajać - mama Anusi ma dziś torcik a Łukaszek za tydzień ;) Dobry :loveu: Quote
tigrunia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Kasia napisał(a):Rok temu nic nie robiłam więc w tym roku chce mu cos zrobić :lol: Oby pogoda była bo chcemy też go zabrać do ZOO do Wrocławia. Ojj jak fajnie :loveu: Tyz bym sie do Wrocławskiego ZOO wybrać :loveu: |Póki co szykuje sie na Poznań tylko nie wiem kiedy te nowe słonie mają przyjechać :roll: Dobry w słoneczna już sobotę :multi::multi: Quote
Kasia Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Cze 2B :loveu: U nas zonka brak...Może jutro wyjdzie. Z tym ZOO wrocławskim musi nam wypalić bo sama sie napaliłam jak łysy na grzebień :evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Kasia napisał(a):Cze 2B :loveu: U nas zonka brak...Może jutro wyjdzie. Z tym ZOO wrocławskim musi nam wypalić bo sama sie napaliłam jak łysy na grzebień :evil_lol: U nas już świeci pełną parą :loveu: No moze w 90% :loveu: Lekkie chmurki są ale nie szkodliwe :lol: To tak jak ja sie na Poznańskie napaliłam .. ide czytać czy coś wiadomo z tymi słoniami :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Kasia napisał(a): Z tym ZOO wrocławskim musi nam wypalić bo sama sie napaliłam jak łysy na grzebień :evil_lol: Nooo a wiesz ze robia jakies mega akwarium za 11 melonow i ma byc ukonczone do 2011r. Tyz kce zoo, ale poki co jutro chiba ogrod japonski. Quote
Pegaza Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 To ja nie wiem jak ja czytam myslalam ze dzis to robisz... Quote
Kasia Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Kasia widze Cie! Dobry :loveu: Ooo, niemożliwe :evil_lol: Ja Cię też :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Ale mie widziec to zadna sztuka hihi, a Tys niewidoczna jest. OK ide leb myc. Quote
Kasia Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Kopał... kopał... i wykopał chłodny dołek :lol: Quote
tigrunia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Dobry w poniedziałek :multi: A co to, na działeczce gdzieś byliście ? :cool3: Quote
Recommended Posts