Anusia & Alutka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Kasia napisał(a): Łukaszek daje mu ostro popalić. Od kilku dni uporczywie i namiętnie go czesze - lata z grzebieniem i szczotą i pielęgnuje jego włos co Fidlowi sie to nie za bardzo podoba.:cool1: Suszara suszy ale spaliła mi sie prostownica kurde... Maly fryzjer :razz: W tej sytuacji moze i lepiej, ze sie spalila :evil_lol: Quote
Kasia Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Maly fryzjer :razz: W tej sytuacji moze i lepiej, ze sie spalila :evil_lol: Nie tylko - sprzątacz i pomagacz też :loveu: Wcale nie bo niezależnie od sytuacji muszę kupić nową! Nie dam rady bez! Quote
Pegaza Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Hejka Kasia i reszta:loveu: przywitam się i lece bo psy glodne czekają no i to by bylo na tyle...:cool1: Quote
Pegaza Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 nie moge mam mase zaleglosci moj dom zaczyna wyglądac okropnie:oops: ale jak bede miec chwile to wpadne... trzymajcie sie cieplo :loveu: Quote
magda z. Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Skrucha to będzie jak się cieczki skończą:evil_lol: Pozdrowionka z ciepłego i słonecznego b-ca:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 magda z. napisał(a): Pozdrowionka z ciepłego i słonecznego b-ca:loveu::loveu::loveu: Hej Madziu :loveu: U nas dzis też zonko świeci, a jutro to ma być ponoć 20 stopniów!!! Quote
magda z. Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Kasia napisał(a):Hej Madziu :loveu: U nas dzis też zonko świeci, a jutro to ma być ponoć 20 stopniów!!! Ja juz się nie mogę doczekać wyższych temperatur, a dzisiaj rozpoczęłam szprycowanie sie tabletkami na alergię, więc już wiosna w pełni:evil_lol: Quote
Kasia Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Kurcze, a na weekend majowy ma być ponoć zimno i deszczowo... Quote
Anusia & Alutka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 http://img176.imageshack.us/img176/2176/tnobraz008kc8.jpg oczyska litosciwie patrzace... Kasia kiedy sie idziesz uzupelniac? Quote
Kasia Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Kasia kiedy sie idziesz uzupelniac? W poniedziałek. Akurat będzie 5 tydni...Trzymają sie wszystkie ale odrost jest ogromny!!! Quote
madziasto4 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Fidlaczysko też już ma odrost włosków widzę :evil_lol: Już nie jest golasem :lol: Co ile czasu chodzisz z nim na opitolenie? Quote
Anusia & Alutka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Kasia napisał(a):W poniedziałek. Akurat będzie 5 tydni...Trzymają sie wszystkie ale odrost jest ogromny!!! U mnie tyz wsio wporzo, ino se nowy nablyszczacz dala, przy okazji odwiedzin u paznokciarki. :loveu: Quote
tigrunia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Kasia napisał(a):W poniedziałek. Akurat będzie 5 tydni...Trzymają sie wszystkie ale odrost jest ogromny!!! Ja tyż ide w poniedziałek :multi: Na 14.. i jak zwykle pomysła nie mam :roll: Chyba se coś kolorowego-wiosennego trzasne :loveu: Quote
Kasia Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 madziasto4 napisał(a): Fidlaczysko też już ma odrost włosków widzę :evil_lol: Już nie jest golasem :lol: Co ile czasu chodzisz z nim na opitolenie? Bylismy w styczniu i teraz chcę iść w czerwcu. Jak wytrzymam oczywiscie :cool1: Ale staramy się tak 3 razy do roku go opitalać. Nie częściej. tigrunia napisał(a): Ja tyż ide w poniedziałek :multi: Na 14.. i jak zwykle pomysła nie mam :roll: Chyba se coś kolorowego-wiosennego trzasne :loveu: Mi też pomysłubrak...też myślałam o czymś kolorowym ale jeszcze nie wiem i zapewnie na ostatnią chwilę zmienię zdanie ;) Cześć wszystkim wiosennie i słonecznie :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Bry :loveu: Ja tez pomysla nie mam wiec nie ide. Te mi sie podobaja bardzo, a jak se pomysle o pilowaniu cyrkonii to brrrrr Quote
Kasia Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Czym ta Twoja Ci piłuje? Pilnikiem czy frezarką? Quote
Anusia & Alutka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Kasia napisał(a):Czym ta Twoja Ci piłuje? Pilnikiem czy frezarką? Pylnikiem. Quote
Pegaza Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Halo all:loveu: wracając do tematu to ja sie nie namowie juz na zadne paznokcie mnie wyzelowane trzymaly sie 10 dni :mad: ja se maszynke kupilam i teraz moge ciąć kiedy mam ochote a ja zawsze mam:lol: moja Pipi będzie ciągle na łysolka ale ta druga juz nie...:loveu: dzis se zaszalalam w orsayu :eviltong: teraz tylko buty, torebka i gotowa na komunie.. ide mieszkanie posprzątac bo wczoraj nic z tego nie wyszlo pozdrawiamy slonecznie:loveu: Quote
Kasia Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 cze Dario :loveu: Ja też w tym roku mam komunię, to znaczy ja idę na komunię do chrześniaka :lol: I nie wiem co dać: kopertę czy prezent? Ale chyba koperty sie teraz daje, co nie? Quote
Pegaza Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Kasia hmm ja raczej będe miec koperty tak poprostu wyszlo ze wolą dac kase niz cos kupic bo moja "prawie" wszytsko ma... Quote
Kasia Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Pegaza napisał(a): Kasia hmm ja raczej będe miec koperty tak poprostu wyszlo ze wolą dac kase niz cos kupic bo moja "prawie" wszytsko ma... Ja też dam kopertę. Nie miałabym co kupić bo on też praktycznie wszystko ma. Quote
Pegaza Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 no i pewno bedzie git w koncu rodzice wiedza jak te kasje spozytkowac z korzyscia dla dziecka:lol: moja Soma to ma sluch przez okno uchylone uslyszala nasz samochod i wiedziala ze to pan teraz stoi i naslu****e ale pan tylko do piwnicy wchodzi i dalej w trase bo jedzie dalej....heh chyba zacznie powątpiewac w swoj sluch:evil_lol: Quote
Kasia Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Haha :lol: Fidlak też zawsze "wyczuje" nasz samochód, jak jest okno otwarte oczywiscie. Od razu ryja drze i w sekund pięć leci do drzwi i tam czeka. Quote
Recommended Posts