Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia napisał(a):

Łukaszek daje mu ostro popalić. Od kilku dni uporczywie i namiętnie go czesze - lata z grzebieniem i szczotą i pielęgnuje jego włos co Fidlowi sie to nie za bardzo podoba.:cool1:

Suszara suszy ale spaliła mi sie prostownica kurde...

Maly fryzjer :razz:

W tej sytuacji moze i lepiej, ze sie spalila :evil_lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):

Maly fryzjer :razz:

W tej sytuacji moze i lepiej, ze sie spalila :evil_lol:

Nie tylko - sprzątacz i pomagacz też :loveu:

Wcale nie bo niezależnie od sytuacji muszę kupić nową! Nie dam rady bez!

Posted

magda z. napisał(a):

Pozdrowionka z ciepłego i słonecznego b-ca:loveu::loveu::loveu:

Hej Madziu :loveu:
U nas dzis też zonko świeci, a jutro to ma być ponoć 20 stopniów!!!

Posted

Kasia napisał(a):
Hej Madziu :loveu:
U nas dzis też zonko świeci, a jutro to ma być ponoć 20 stopniów!!!

Ja juz się nie mogę doczekać wyższych temperatur, a dzisiaj rozpoczęłam szprycowanie sie tabletkami na alergię, więc już wiosna w pełni:evil_lol:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):

Kasia kiedy sie idziesz uzupelniac?

W poniedziałek. Akurat będzie 5 tydni...Trzymają sie wszystkie ale odrost jest ogromny!!!

Posted

Kasia napisał(a):
W poniedziałek. Akurat będzie 5 tydni...Trzymają sie wszystkie ale odrost jest ogromny!!!

Ja tyż ide w poniedziałek :multi: Na 14.. i jak zwykle pomysła nie mam :roll: Chyba se coś kolorowego-wiosennego trzasne :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Fidlaczysko też już ma odrost włosków widzę :evil_lol: Już nie jest golasem :lol:
Co ile czasu chodzisz z nim na opitolenie?

Bylismy w styczniu i teraz chcę iść w czerwcu. Jak wytrzymam oczywiscie :cool1:
Ale staramy się tak 3 razy do roku go opitalać. Nie częściej.

tigrunia napisał(a):

Ja tyż ide w poniedziałek :multi: Na 14.. i jak zwykle pomysła nie mam :roll: Chyba se coś kolorowego-wiosennego trzasne :loveu:

Mi też pomysłubrak...też myślałam o czymś kolorowym ale jeszcze nie wiem i zapewnie na ostatnią chwilę zmienię zdanie ;)

Cześć wszystkim wiosennie i słonecznie :loveu:

Posted

Halo all:loveu:

wracając do tematu to ja sie nie namowie juz na zadne paznokcie mnie wyzelowane trzymaly sie 10 dni :mad:

ja se maszynke kupilam i teraz moge ciąć kiedy mam ochote a ja zawsze mam:lol: moja Pipi będzie ciągle na łysolka ale ta druga juz nie...:loveu:

dzis se zaszalalam w orsayu :eviltong: teraz tylko buty, torebka i gotowa na komunie..

ide mieszkanie posprzątac bo wczoraj nic z tego nie wyszlo

pozdrawiamy slonecznie:loveu:

Posted

cze Dario :loveu:

Ja też w tym roku mam komunię, to znaczy ja idę na komunię do chrześniaka :lol: I nie wiem co dać: kopertę czy prezent? Ale chyba koperty sie teraz daje, co nie?

Posted

Pegaza napisał(a):

Kasia hmm ja raczej będe miec koperty tak poprostu wyszlo ze wolą dac kase niz cos kupic bo moja "prawie" wszytsko ma...

Ja też dam kopertę. Nie miałabym co kupić bo on też praktycznie wszystko ma.

Posted

no i pewno bedzie git w koncu rodzice wiedza jak te kasje spozytkowac z korzyscia dla dziecka:lol:

moja Soma to ma sluch przez okno uchylone uslyszala nasz samochod i wiedziala ze to pan teraz stoi i naslu****e ale pan tylko do piwnicy wchodzi i dalej w trase bo jedzie dalej....heh chyba zacznie powątpiewac w swoj sluch:evil_lol:

Posted

Haha :lol:
Fidlak też zawsze "wyczuje" nasz samochód, jak jest okno otwarte oczywiscie. Od razu ryja drze i w sekund pięć leci do drzwi i tam czeka.