tigrunia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Anusia a ty zawsze tak wcześnie wstajesz ??:-o Quote
Kasia Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Kostucha poszła z Fidlakiem na służbę do mojej mamy :evil_lol: teraz tam będzie zakopywał. W nocy obudziłam sie 2 razy - raz jak Fidlak ją memłał a drugi raz jak poczułam ją pod głową...:cool1: I cześć siskim tak w ogóle :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='tigrunia']Anusia a ty zawsze tak wcześnie wstajesz ??:-o No pewnie. A Ty nie?? [quote name='Kasia']Kostucha poszła z Fidlakiem na służbę do mojej mamy :evil_lol: teraz tam będzie zakopywał. W nocy obudziłam sie 2 razy - raz jak Fidlak ją memłał a drugi raz jak poczułam ją pod głową...:cool1: I cześć siskim tak w ogóle :loveu: Hihi kostucha na sluzbie Quote
tigrunia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No pewnie. A Ty nie?? Nio ja wstajem bo muszem :placz: Cze Fidlakowa :multi: Quote
Kasia Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): No pewnie. A Ty nie?? Ania wie co dobre. Co będzie spać i marnować życie na spanie, lepiej wstać z kurami :loveu: tigrunia napisał(a): Cze Fidlakowa :multi: Cze Beatrycze :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Kasia napisał(a):Ania wie co dobre. Co będzie spać i marnować życie na spanie, lepiej wstać z kurami :loveu: No pewnie. I Ci 2B tyz to radze, nawet w dni wolne, bo zycie przespisz i tyle Twojego bedzie. Quote
tigrunia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No pewnie. I Ci 2B tyz to radze, nawet w dni wolne, bo zycie przespisz i tyle Twojego bedzie. U mnie to nie przejdzie .. codziennie wstaje o 4 więc w weekenda chyba se moge odespać, co ?? Quote
Anusia & Alutka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 tigrunia napisał(a):U mnie to nie przejdzie .. codziennie wstaje o 4 więc w weekenda chyba se moge odespać, co ?? Strata czasu to raz, a dwa Twoj organizm wypada z rytmu wstawania rano i sie rozregulowuje wszystko i naukowo udowodnione jest ze jak znowu zaczynasz wstawac rano to jestes bardziej zmeczona niz gdybys nie odsypiala :cool1: Quote
tigrunia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Strata czasu to raz, a dwa Twoj organizm wypada z rytmu wstawania rano i sie rozregulowuje wszystko i naukowo udowodnione jest ze jak znowu zaczynasz wstawac rano to jestes bardziej zmeczona niz gdybys nie odsypiala :cool1: No nawet sama sobie to udowodniłam .. Masz racje Anusia :-( A jak chodze na 5 to śpie max po 5 godzin dziennie a jak na 10 to co najmniej 10 :crazyeye: Quote
tigrunia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Bry wieczór Fidlaki :multi: Co slychac?? kostucha zjedzona ?? Quote
Anusia & Alutka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 tigrunia napisał(a):No nawet sama sobie to udowodniłam .. Masz racje Anusia :-( A jak chodze na 5 to śpie max po 5 godzin dziennie a jak na 10 to co najmniej 10 :crazyeye: No widzisz... znowu racje mialam. morda piekna portretowa :loveu: ale posucha na dogo.... :shake: Quote
tigrunia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ano miałaś , miałaś ;) Ty no jak wchodzisz przed 24 to sie nie ziw, że posucha - wszyscy śpią :loveu: Dobry o poranku :multi: zaspałam dziś :roll: Quote
madziasto4 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ja się dziwię, że Łukaszek mu nie gwizdnął tej kości :evil_lol: Zjadł ją już sierotka? :loveu: Ja też chłopakom nie kupuję kości :lol: Ale podejrzewam, że Toro wziąłby się za nią natentychmiast :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Cześć Kasieńko :) Mardeczka kochana Fidlasta:loveu: Matrix tez by nie wiedział co ma zrobić z taką kosteczką pewnie by pilnowała i przekoptwał z miejsca w miejsce;) Quote
Kasia Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='tigrunia'] Dobry o poranku :multi: zaspałam dziś :roll: Dobry wieczorem...:multi: [quote name='madziasto4'] Ja się dziwię, że Łukaszek mu nie gwizdnął tej kości :evil_lol: Zjadł ją już sierotka? :loveu: Ja też chłopakom nie kupuję kości :lol: Ale podejrzewam, że Toro wziąłby się za nią natentychmiast :evil_lol: Łukaszek na widok kostuchy mówił: Be be be :p Nie zjadł, nosił i nosił jak wilk razy kilka aż kostucha wylądowała na podwórku...pewnie inne psy ja dopadły. ;) Bo Fidlak to właśnie taka sierota - nigdy kości mu nie dawałam to jełop nie wiedział jak sie aa to zabrać! Nie to co Torcio :evil_lol: [quote name='Kasia_zg']Cześć Kasieńko :) Mardeczka kochana Fidlasta:loveu: Matrix tez by nie wiedział co ma zrobić z taką kosteczką pewnie by pilnowała i przekoptwał z miejsca w miejsce;) Hej Kasieńko :loveu: Ja to sie normalnie zdziwiłam żeby pies nie wiedział co z kostucha zrobić? :-o Ale jak widać nie jest w tym odosobniony :lol: Quote
Kasia Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 tigrunia napisał(a): Fidlak poszedl spać :loveu: Tak. Śpi pod fotelem... Quote
tigrunia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Kasia napisał(a):Tak. Śpi pod fotelem... Jessi śpi na fotelu :loveu: Quote
Kasia Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 tigrunia napisał(a): Jessi śpi na fotelu :loveu: Filak to kundel więc jemu wygodnie i po fotelem...:p Quote
tigrunia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Kasia napisał(a):Filak to kundel więc jemu wygodnie i po fotelem...:p Eeetam gadasz .. Jessi nieraz na samych deskach śpi i tyż jej dobrze :evil_lol: Foty zgrywam na Fotosik właśnie :multi: Quote
Recommended Posts