tigrunia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Pegaza napisał(a): jesli chodzo o te buty - to awantura w domu murowana znaczy tak mówią, nie dawaj butow na stoł bo będzie w domu "chaja" aa macie jakis przepis latwy szybki niedrogi? potzebuje cos fajnego dac gosciom na stół... O właśnie ! Właśnie! Awantura!! :multi: Ale na co to ma być przepis ? Przekaska, danie głowne? Co?? Quote
tigrunia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Kasia napisał(a): Cze 2B :loveu: Cze Fidlasta :loveu: Co było na obiad wczoraj ? Ja poszłam na miasto na "Bułke Włoską" :loveu: Quote
Kasia Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 tigrunia napisał(a): Co było na obiad wczoraj ? Ja poszłam na miasto na "Bułke Włoską" :loveu: Wczoraj jadłam bigos szkolny, który mama przyniosła. Dzis też pewnie będzie szkolny obiad bo źle sie czuję i nie mam checi na gotowanie.... Quote
Kasia_zg Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Bry Kasieńko :) A ja tam bym z chęcią popichciła troche w kuchni ale nie mam dla kogo gotować rodzice jedza gdzieś wczasie pracy wracają wieczorkiem a dla samej siebie to mi sie niechce... Quote
Kasia Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Mi sie też właśnie nie chce gotować dla mnie samej. TZta nie ma w tygodniu, przyjeżdża tylko na weekendy wiec w tygodniu jadam obiady szkolne które przynosi moja mama...i mam juz ich dosyć :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ojej taka zupa to serio dobra? Z serkiem?? [quote name='Pegaza'] aa macie jakis przepis latwy szybki niedrogi? potzebuje cos fajnego dac gosciom na stół... To ja proponuje krakersy i słone paluszki. Ewentualnie koreczki jeszcze. :evil_lol: Cze Kasia :loveu: Ja se łazanki robiam a wogole to ochote na kutaka w sosie slodko-kwasnym mam ale knajpowo-wroclawskiego, nie domowego. EDIT: Chiba se zrobie!!!! http://gotowanie.onet.pl/3041,ksiazka_przepis.html Quote
tigrunia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Ojej taka zupa to serio dobra? Z serkiem?? EDIT: Chiba se zrobie!!!! http://gotowanie.onet.pl/3041,ksiazka_przepis.html Pychaaa Anusia-mówie Ci !! Ooo.. to też może być pychaaa :loveu: Cze Fidlaki :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 kujka zrobilam to ino z sosem inszym czosnkowym. pycha :loveu: Quote
tigrunia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):kujka zrobilam to ino z sosem inszym czosnkowym. pycha :loveu: A jaki inszy zrobiłas? Ja to za czosnkiem nie przepadam z racji późniejszego oddechu :evil_lol: Może z koperkowym by było dobre :roll: Quote
madziasto4 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 tigrunia napisał(a):A jaki inszy zrobiłas? Ja to za czosnkiem nie przepadam z racji późniejszego oddechu :evil_lol: Może z koperkowym by było dobre :roll: Trza pić podobno sok jabłkowy, grejfrutowy albo mleko po spożyciu czosnku. Czytałam też u żuciu natki pietruszki. Czosnek w kuchni musi być :loveu: Quote
Magda Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 madziasto4 napisał(a): Czosnek w kuchni musi być :loveu: Pewnie, że musi! Uwielbiam czosnek:loveu: Szczególnie przepadam za dipem, skrzydełkami i ryżem....mmm.....palce lizać. Na razie jestem na lekkiej diecie głównie warzywno-owocowej. Na lato muszę dostarczyć witaminek. Pokoik śliczny:loveu: Kolorowo i przytulnie Quote
Kasia Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Cze Anusia :loveu: Cze 2B :loveu: cze Maźdka :loveu: Cze Władziu :loveu: Czosnyk ważna rzecz w kuchni i mus być!!! Quote
Pegaza Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Witam:p ee Anusiak to by była sciema z takim poczęstunkiem:eviltong: zrobilam krokiety i chinszczyzne a jutro salatke z makaronem i zimna płyta cieple "francki " troche zielonych witamin i koniec:lol: widze ze Fidlak kąpanie mial:lol: Quote
Kasia Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Cze Dario-Ewo :loveu: Sie przejmujesz imprezą, najlepsze są wtedy gdy goście sami przynoszą wszystko :evil_lol: Miał pranie Fidlak, prawda. Był zakurzony strasznie a że pcha siedo spania w łóżku to niestety częste pranie musi być ;) Quote
tigrunia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ojj .. cóż za paszcza :crazyeye: Ja chyba zaraz też się wezme za kąpanie Jessi :loveu: Quote
Kasia Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Paszcza moja kochana, umyta i nie śmierdząca :loveu: 2B, Ty lepiej fotek przy tym praniu Jessi narób :mad: Quote
tigrunia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Kasia napisał(a):Paszcza moja kochana, umyta i nie śmierdząca :loveu: 2B, Ty lepiej fotek przy tym praniu Jessi narób :mad: :loveu::loveu: Nio porobie, porobie.. przyjechałam sobie dziś do mamy, zabrałam aparat, czytnik się znalazł więc niedługo fotki będą :multi: Quote
Kasia Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 tigrunia napisał(a): Nio porobie, porobie.. przyjechałam sobie dziś do mamy, zabrałam aparat, czytnik się znalazł więc niedługo fotki będą :multi: O pazurach nie zapomnij...:cool3: Quote
tigrunia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Kasia napisał(a):O pazurach nie zapomnij...:cool3: Aaa.. dobrze, żeś przypomniała :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Aaaale morda :loveu: Pegaza napisał(a):Witam:p ee Anusiak to by była sciema z takim poczęstunkiem:eviltong: zrobilam krokiety i chinszczyzne a jutro salatke z makaronem i zimna płyta cieple "francki " troche zielonych witamin i koniec:lol: Jeny to straszna wielka impreza bydzie. Dobrze Kasia mowi, niech se przyniosa jak źrec chca. A czosnyk w kuchni musi byc!! Quote
Kasia Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Anka spania nie masz? Cze i czołem :loveu: Quote
Recommended Posts