tigrunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 madziasto4 napisał(a):Cześć Kasiu :loveu: Ooo .. pirsza wstała :evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 madziasto4 napisał(a):O 9.30 wstałam :cool1: Ja o 4:30 bo zaspałam :cool1: Quote
tigrunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 madziasto4 napisał(a):W pracy jestes teraz? Do której? Ano jestem :placz: Do 14 :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='madziasto4']To ja poprawię I jeszcze raz Madzka!! [quote name='tigrunia']:roll::roll: Młodzież mówisz ? :roll::roll: No i czego buuczzysz znowu ??:cool1: bos mlodsza... Quote
tigrunia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']I jeszcze raz Madzka!! bos mlodsza... Nono , już wystarczy!! To źle ?? :roll::roll: Quote
Kasia Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Byliśmy w Ikei, kupiliśmy nowe "menskie" łóżko Smrodowi....przy okazji kupiłam mu też dywanik i zasłonki :loveu: Tak to wygląda mniej więcej w całości: a tak samo łóżko: Quote
tigrunia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 No piknie :loveu::loveu: Teraz ma swój raj :sweetCyb::sweetCyb: Tylko te buty na stole:hmmmm: .. mama mi ostatnio mówiła co to znaczy ale nie pamiętam :niewiem: Quote
Kasia Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 tigrunia napisał(a): Tylko te buty na stole:hmmmm: .. mama mi ostatnio mówiła co to znaczy ale nie pamiętam :niewiem: A tak już przestrogi jakieś! Se postawił je tam bo nowe były i się musiał nacieszyć nimi na widocznym miejscu :lol: Quote
tigrunia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Kasia napisał(a):A tak już przestrogi jakieś! Se postawił je tam bo nowe były i się musiał nacieszyć nimi na widocznym miejscu :lol: To na pewno Madzka będzie wiedziała o co chodzi z tymi butami :p Quote
madziasto4 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 tigrunia napisał(a):To na pewno Madzka będzie wiedziała o co chodzi z tymi butami :p Niestety nie wiem :p Pokoik bajeczny po prostu :loveu: A Fidlak- normalka...:lol::lol::lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 tigrunia napisał(a): Tylko te buty na stole:hmmmm: .. mama mi ostatnio mówiła co to znaczy ale nie pamiętam :niewiem: Tyz to gadac mialam hihi. Pokoik piekny, boski i cudowny :loveu: Nie mogem sie na niego napaczec :loveu: I na Fidlaka lozkowego tyz :eviltong: Cze Kasia dzisiaj poniedziaaaaalek :loveu: Quote
Kasia_zg Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Cześć Kasieńko:) Łałł pokoik Łukaszka wyglada fantastycznie i to wyrko rewelacyjne:lol: No i Fidlaczek łózkowy bombowy:loveu: Quote
Kasia Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 No cześć :loveu: Głodna jestem. I brak mi pomysłu na obiad... Quote
tigrunia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Kasia']No cześć :loveu: Głodna jestem. I brak mi pomysłu na obiad... I ja mówie cześć :loveu: Ja dziś kombinuje nad zupą jakąś.. Chodzi mi po głowie taka z mięsem mielonym i serkiem topionym :loveu: EDIT : Znalazłam dwie fajne : http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,62605620,62605620.html?f=777&w=62605620&a=62605620 i : http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,51457788,51457788,0,2.html?v=2 Quote
Kasia Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 tigrunia napisał(a): Ja dziś kombinuje nad zupą jakąś.. Chodzi mi po głowie taka z mięsem mielonym i serkiem topionym :loveu: Jadłam ja kiedyś. Pychota :loveu: Quote
tigrunia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Kasia napisał(a):Jadłam ja kiedyś. Pychota :loveu: Właśnie mama dzwoni do sąsiadki po przepis :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Kasia napisał(a):No cześć :loveu: Głodna jestem. I brak mi pomysłu na obiad... Ja sobie pyzy zrobiłam...Nie ma pomysłów ostatnio. Kasia napisał(a):Jadłam ja kiedyś. Pychota :loveu: Ooo a ja nie jadłam :hmmmm: Quote
Pegaza Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Dzis se wpadłam do Fidlastej z odwiedzinami:loveu: nono pokoik cieplutki fajny az by sie pomieszkac w nim chciało:eviltong: jesli chodzo o te buty - to awantura w domu murowana znaczy tak mówią, nie dawaj butow na stoł bo będzie w domu "chaja" u mnie nic nowego wszystko po staremu....... nie chce ktoś Somy na 3 tygodnie chętnie podrzuce w okresie wakacyjnym?:evil_lol: aa macie jakis przepis latwy szybki niedrogi? potzebuje cos fajnego dac gosciom na stół... Quote
Recommended Posts