Jagoda1 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Witaj, w Twoim bloku dylematy damsko-męskie, no cóż, widać, wiosna:lol:... Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 http://img99.imageshack.us/img99/7076/tnobraz008xw3.jpg jezu Kasia, to zdjecie jest straszne! Mina Fidlastego i rozkoszny podsmoczkowy usmieszek Łukaszka trzymajacego raczke na Fidlowym ogonie mowia wszystko... Quote
Kasia Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] http://img99.imageshack.us/img99/7076/tnobraz008xw3.jpg jezu Kasia, to zdjecie jest straszne! Mina Fidlastego i rozkoszny podsmoczkowy usmieszek Łukaszka trzymajacego raczke na Fidlowym ogonie mowia wszystko... Nie widziałaś strasznych zdjęć! Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Kasia napisał(a):Nie widziałaś strasznych zdjęć! ups... moze kiedys pokazesz po 22? :razz: Quote
tigrunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):ups... moze kiedys pokazesz po 22? :razz: To juz niedługo :evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): moze kiedys pokazesz po 22? :razz: kiedys może tak... tigrunia napisał(a): To juz niedługo :evil_lol::evil_lol: Czy ja powiedziałam, że to będzie dziś...? :p Quote
Kasia Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Macie zdjęcie po 22! Ty masz Tigrunia!!! Quote
Kasia Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 madziasto4 napisał(a): Jeszcze nie ma 22 :cool1: Zrobiłam wyjątek dla 2B. Takiego doła przecież dziś ma przez facetów, że normalnie żal mi sie Jej zrobiło...:shake: Quote
tigrunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Kasia napisał(a):Zrobiłam wyjątek dla 2B. Takiego doła przecież dziś ma przez facetów, że normalnie żal mi sie Jej zrobiło...:shake: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ło matko , matyldo :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Aż mnie zatkało :oops::oops: Quote
Kasia Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 tigrunia napisał(a): :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ło matko , matyldo :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Aż mnie zatkało :oops::oops: Odetkało już? :loveu: Quote
tigrunia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Kasia napisał(a):Odetkało już? :loveu: No nie za bardzo :roll: Koszmary w nocy miałam :shake: Quote
Kasia Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 tigrunia napisał(a): No nie za bardzo :roll: Koszmary w nocy miałam :shake: Więce żadnych zdjeć nie wstawie skoro macie koszmary i Was zatyka. Quote
tigrunia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Kasia']Więce żadnych zdjeć nie wstawie skoro macie koszmary i Was zatyka. Eee.. nie przejmuj sie Kasia .. to chyba tylko ja miałam te koszmary :evil_lol: Chłopa brak to wiesz .. :evil_lol: A ten Fidlasty tu macha dzwonkami :shake: Quote
Kasia Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Nie przejmuję sie takim rzeczami ;) Po prostu nie będę wstawiała zdjęć, z czasem wątek umrze śmiercią naturalną... Quote
tigrunia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Kasia napisał(a):Nie przejmuję sie takim rzeczami ;) Po prostu nie będę wstawiała zdjęć, z czasem wątek umrze śmiercią naturalną... O nie.. zaraz przyjdą te dwie i mnie zlinczują :placz::placz: Kasia nie rób tego !! Heheh Quote
Anusia & Alutka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 tigrunia napisał(a):No nie za bardzo :roll: Koszmary w nocy miałam :shake: Goopia? koszmary?? eeee no ja to tak raczej nie-koszmary mam po takich widokach :evil_lol: tigrunia napisał(a):O nie.. zaraz przyjdą te dwie i mnie zlinczują :placz::placz: Kasia nie rób tego !! Heheh A dal Ci ktos kiedys w leb 2B?? :mad: Cze Kasia :loveu: Quote
Kasia Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Cze Anusia :loveu: Ty jedna rozumiesz powagę tej sytuacji i cel wstawienia owego zdjęcia :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Kasia']Cze Anusia :loveu: Ty jedna rozumiesz powagę tej sytuacji i cel wstawienia owego zdjęcia :evil_lol: Aaaa bo 2B to jeszcze młodzież prawie jezd. A bynajmniej chiba mlodsza ode mnie jezd buuuu. Quote
madziasto4 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] A dal Ci ktos kiedys w leb 2B?? :mad: To ja poprawię Cze Kasiu :loveu: Łukaszek będzie chciał sam spać w swoim nowym łóżeczku? :cool3: Quote
Kasia Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 madziasto4 napisał(a): Łukaszek będzie chciał sam spać w swoim nowym łóżeczku? :cool3: On teraz też śpi sam w swoim pokoiku wiec mysle, ze nie będzie problemu jak zmienimy mu łóżko :lol: Quote
madziasto4 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Kasia napisał(a):On teraz też śpi sam w swoim pokoiku wiec mysle, ze nie będzie problemu jak zmienimy mu łóżko :lol: Aaaa, jak tak, to faktycznie nie powinno byc problemu. :lol: Myślałam, że może jeszcze do Was się pcha do spania :lol: A Fidlak wietrzy nabiał jak zwykle :lol: Quote
tigrunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Aaaa bo 2B to jeszcze młodzież prawie jezd. A bynajmniej chiba mlodsza ode mnie jezd buuuu. :roll::roll: Młodzież mówisz ? :roll::roll: No i czego buuczzysz znowu ??:cool1: Quote
Recommended Posts