tigrunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Kasia']Ciekawe co za dziad ja wykasował :evil_lol: Pojechał na kurs z pracy :lol: No właśnie nie wiem :placz: A wiesz dzie on tutajjest ? Może go odwiedze i powiem co ta jego żonka rbi jak go niema :evil_lol: Kasiu możesz wpadać w odwiedzinki do męża :loveu: Np przy okazji wystawy w Ino i Grudziądzu ? Kasia odIberii do mnie przyjeżdża, może Marta z Dagą i swoimi psiakami tyż wpadna :loveu: Ale będzie fajnie :multi::multi: [quote name='Kasia']Jest sposób na to: kup sobie bezbarwny lakier z filtrem UV z INGLOTA na ten przykład i będzie OK ;) Jak tak robie i nigdy mi nie żółkną. Mi też może aż tak bardzo nie przeszkadzają ale jak piszę to często wtedy bzdury wychodzą z tego pisania, że sama nie potrafie sie rozczytać bo zahaczam paznokciami o kilka klawiszy na raz :p Inglot nic nie pomaga :shake: Mam i doopa blada :angryy: Moja paznokieciara używa YelloOut (taki specjalistyczny) no i doopa tyż na moje paz. nie działa :placz: Zawijam je nawet w te ręcznii papierowe i też żółkną :mad: Właśnie mi też bzdury wychodzą :p Tylko ja więcej cyferek pisze niż literek :roll: [quote name='Anusia & Alutka']Nooo ino ja mam swoje pokryte zelem wiec nic nie boli. A 2B to taka typowa blondi nie? Tipsy, york i solarium Ano jak żelem to co innego :p Chociaż nigdy żeli nie miałam to w sumie nie wiem :evil_lol: Ano blondi, ale farbowana :loveu: Swoje mam ciemne blondi wiec sie nie liczy :evil_lol: A do zestawu mi tylko Tigry brakuje :placz: EDIT : No i mięśniaka jakiegoś :D Quote
Kasia Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='madziasto4'] Pobudka Do ludzi pracujących z czymś takim wyskakujesz???? Lepiej Anuśce podmuchaj bo pewnie jeszcze grzeje doopsko pod kołdrą :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Kasia napisał(a):Do ludzi pracujących z czymś takim wyskakujesz???? Lepiej Anuśce podmuchaj bo pewnie jeszcze grzeje doopsko pod kołdrą :evil_lol: O pardon, faktycznie, cóż za nietakt z mojej strony :modla: Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='tigrunia'] Inglot nic nie pomaga :shake: Mam i doopa blada :angryy: Moja paznokieciara używa YelloOut (taki specjalistyczny) no i doopa tyż na moje paz. nie działa :placz: Zawijam je nawet w te ręcznii papierowe i też żółkną :mad: Ano blondi, ale farbowana :loveu: Swoje mam ciemne blondi wiec sie nie liczy :evil_lol: A do zestawu mi tylko Tigry brakuje :placz: EDIT : No i mięśniaka jakiegoś :D 1. Kup se bloczek taki pilnik jak ma Twoja tipsiarka i se scieraj ta wierzchnia warstwe jak zżółknie, bo to żółknie nablyszczacz i se pozniej lakierem bezbarwnym pojedz. 2. Czyli blondynka z powolania hihi :evil_lol: 3. Iiii tam tigry hyhy stad tigrunia? miesniaka z bmw i w dresach :megagrin: [quote name='Kasia']Do ludzi pracujących z czymś takim wyskakujesz???? Lepiej Anuśce podmuchaj bo pewnie jeszcze grzeje doopsko pod kołdrą :evil_lol: Ooooo se wypraszam!! Quote
madziasto4 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Ooooo se wypraszam!! Odkryta spałaś? Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 madziasto4 napisał(a):Odkryta spałaś? Goopek :evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']1. Kup se bloczek taki pilnik jak ma Twoja tipsiarka i se scieraj ta wierzchnia warstwe jak zżółknie, bo to żółknie nablyszczacz i se pozniej lakierem bezbarwnym pojedz. 2. Czyli blondynka z powolania hihi :evil_lol: 3. Iiii tam tigry hyhy stad tigrunia? miesniaka z bmw i w dresach :megagrin: 1, Mam taki pilnik ale mi sie tam nigdy nie chce :roll: 2. Można tak powiedzieć :cool1: 3. Si :loveu: Ale już mi troche minęło - teraz na Focusa sie pale :loveu: O nie - w żadnym BMW i żadnych dresach :shake: Przystojniak w limuzynie musi być :evil_lol: Elegancik bardziej :loveu: A auto .. hmm .. z tą limuzyną to przegina :eviltong: ale cosik w stylu Passata B5 np :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 tigrunia napisał(a): Przystojniak w limuzynie musi być :evil_lol: Elegancik bardziej :loveu: A auto .. hmm .. z tą limuzyną to przegina :eviltong: ale cosik w stylu Passata B5 np :loveu: i jeszcze do tego wszystkiego blachara :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: Quote
Kasia Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 madziasto4 napisał(a): Odkryta spałaś? Ba odkryta! Mało tego - bez PIDŻAMKI pewnie :cool1: Quote
madziasto4 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Kasia napisał(a):Ba odkryta! Mało tego - bez PIDŻAMKI pewnie :cool1: Bez pidżamki, ale w skarpetkach- bo to zmarźluch jest. :evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']i jeszcze do tego wszystkiego blachara :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: :mdleje: :mdleje:To mnie skwitowała :mdleje::mdleje: Quote
Kasia Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): i jeszcze do tego wszystkiego blachara :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Skóra fura i komóra! I spojlery jak Diter Bohlen :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Kasia']Ba odkryta! Mało tego - bez PIDŻAMKI pewnie :cool1: WY PIDŻAMCE [quote name='madziasto4']Bez pidżamki, ale w skarpetkach- bo to zmarźluch jest. :evil_lol: i w skarpetkach ofkors :cool1: [quote name='tigrunia']:mdleje: :mdleje:To mnie skwitowała :mdleje::mdleje: hyhy, no wszystko na to wskazuje 2B :cool3: Quote
tigrunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): hyhy, no wszystko na to wskazuje 2B :cool3: :shake::shake::shake: W sumie to doła dziś mam :-( Quote
Kasia Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 tigrunia napisał(a): W sumie to doła dziś mam :-( Nio chiba Anuśka Cię w niego nie wpędziła? Quote
tigrunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Kasia napisał(a):Nio chiba Anuśka Cię w niego nie wpędziła? :shake::shake: Faceci :angryy::angryy: Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 tigrunia napisał(a)::shake::shake: Faceci :angryy::angryy: Uuuuuuuhuhu Bo faceci to swinie sa 2B, zapamietaj se tą prawdę. Quote
tigrunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Uuuuuuuhuhu Bo faceci to swinie sa 2B, zapamietaj se tą prawdę. No własnie wiem :placz::placz: Tylko czemu oni są świnie ?? :placz::placz: Quote
madziasto4 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='tigrunia'] Faceci :angryy::angryy: A to jest ich więcej niż jeden?? Quote
tigrunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='madziasto4']A to jest ich więcej niż jeden?? Noo ... w sumie to jest ich dwóch . Tzn chętnych jest dwóch a ja już chyba na żadnego nie jestm chętna :placz: Quote
madziasto4 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 tigrunia napisał(a):Noo ... w sumie to jest ich dwóch . Tzn chętnych jest dwóch a ja już chyba na żadnego nie jestm chętna :placz: To poszukaj trzeciego. Żebyś miała większy wybór :evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 madziasto4 napisał(a):To poszukaj trzeciego. Żebyś miała większy wybór :evil_lol: Dobra rada :happy1: Quote
madziasto4 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 tigrunia napisał(a):Dobra rada :happy1: Większy wybór i większy dylemat...:evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 madziasto4 napisał(a):Większy wybór i większy dylemat...:evil_lol: E tam .. szczerze to chyba pomógłby mi teraz większy wybór :evil_lol: Quote
Recommended Posts