Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hihi Kasiu uściskaj od nas Łukaszka:loveu: Boski chłopak! Ja bym nie mogła zachować powagi w takiej sytuacji "mniam mniam?":evil_lol:

Fidel czyściutki, pachnący:loveu:

Posted

Magda_Miki napisał(a):

hihi Kasiu uściskaj od nas Łukaszka:loveu: Boski chłopak! Ja bym nie mogła zachować powagi w takiej sytuacji "mniam mniam?":evil_lol:

Fidel czyściutki, pachnący:loveu:

Mi też cieżko zachowac powagę i momentami naprawdę wybucham smiechem a Łukaszek razem ze mną :lol:

I wyczesany :loveu:
Kilo kłaków z Niego wytargałam. Taki mięciutki sie od razu zrobił :loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasiu :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Czytania standardowo nie nadrabiam, przerzuciłam się na obrazki :cool3:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Teraz wyjdzie, ze czytac nie umiem haha :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Przejrzałam Fidlastego, po kąpieli aż błyszczy, a mójmały przystojniak -ach i och :loveu::loveu::loveu: Kasiu musisz z mężem koniecznie rodzeństwo Łukaszkowi załatwić, coby się chłopak nie nudził :cool3::cool3:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Przesyłam pozdrowienia ode mnie i zakochanego Oskarka, który mi tu pieknie śpiewa do ukochanej :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='bGirl']

[FONT=Comic Sans MS]Witaj Kasiu[/FONT]

Witaj Karinko :lol:

[quote name='Daga_i_Oskar']

[FONT=Comic Sans MS]Przejrzałam Fidlastego, po kąpieli aż błyszczy, a mójmały przystojniak -ach i och :loveu::loveu::loveu: Kasiu musisz z mężem koniecznie rodzeństwo Łukaszkowi załatwić, coby się chłopak nie nudził :cool3::cool3:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Przesyłam pozdrowienia ode mnie i zakochanego Oskarka, który mi tu pieknie śpiewa do ukochanej :evil_lol:[/FONT]

Dzięki :loveu:
Co do drugiego Łukaszka to na razie dziękuję! On sam jeden daje popalic jak za trzech ;)

Ukochana choc warta tych jego serenad? :cool3:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
[FONT=Comic Sans MS]Kasiu musisz z mężem koniecznie rodzeństwo Łukaszkowi załatwić, coby się chłopak nie nudził :cool3::cool3:[/FONT]

To samo powtarzam, ale sie zapiera ze niet, oj buuu...

Wlasnie jaka ta ukochana?

Kasiu paczka mam hihi i pazurki nowe piekne :loveu:
Pokazac?

Posted

jak ty dajesz rade robic cokolwiek taki szponami?
ja zrezygnowalam z tipsow i na swoje wyzelowane mam ozdoby cyrkonie i brokat:p
fajne ale dla mnei za dlugie nie umialam bym nic zrobic w domu..:p

Posted

Pegaza napisał(a):
jak ty dajesz rade robic cokolwiek taki szponami?
ja zrezygnowalam z tipsow i na swoje wyzelowane mam ozdoby cyrkonie i brokat:p
fajne ale dla mnei za dlugie nie umialam bym nic zrobic w domu..:p

Eeee wydaje Ci sie, kwestia przyzwyczajenia.
Jak rosna paznokcie z krotkich to automatycznie sie przyzwyczajasz.
Jakbys zrobila od razu takie to bylyby owszem problemy z najprostszymi czynnosciami.

Posted

Kasia napisał(a):
Anuś piękne :loveu:
Uwielbiam białe frencze!!!

O danke Kasiu :loveu:

Ja zauwazylam ze lubie bardzo odjechane pazurki, a jak frencz to gladziutki tzn bez brokatow, linerkow itp.

Ze skrajnosci w skrajnosc hihi

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):

Ja zauwazylam ze lubie bardzo odjechane pazurki, a jak frencz to gladziutki tzn bez brokatow, linerkow itp.

Ja teraz też mam frencza białego, ale i troszke trawki też mam. A na 4 paluchach mam czerwone pieczatki.
Jestem bardzo zadowolona z tego jak to wygląda :loveu:

Posted

Cześć Kasieńko :calus:
Fidlasty pieknie sie świeci a jak ładnie wyczesany ahhh:iloveyou:

Anusia paurki masz fajniusie, ja żałuje że nie moge nosić takich długich a lubie ale w pracy by mnie za takie zlinczowali ;)

Posted

Ja też mam krótsze ale to dlatego, że w pracy cały czas na komputerze i dłuższe na pewno by mi przeszkadzały :lol:
Chociaż po 4 tydniach jak idę na uzupełnienie to długość maja gdzieś tak jak u Ani...

Posted

[quote name='Kasia']A na 4 paluchach mam czerwone pieczatki.

Nie trafiłaś w pracy pieczątką na list ino po palcach? :roflt:
Bo Ty Fidlasta na poczcie pracujesz nie? Czy mi się pochrzaniło coś? :hmmmm:

Mnie się tyż biały frencz podoba, ogólnie preferuję coś skromnego i umiarkowaną długość.
Długaśnych nie kcem, boby mi nagródki dla psów za paznokcie właziły:evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']
Nie trafiłaś w pracy pieczątką na list ino po palcach? :roflt:
Bo Ty Fidlasta na poczcie pracujesz nie? Czy mi się pochrzaniło coś? :hmmmm:

Długaśnych nie kcem, boby mi nagródki dla psów za paznokcie właziły:evil_lol:

Dobrze pamiętasz, pracuje na poczcie ale nie na okienkach tylko w administracji wiec nie mam do czynienia z klientami, paczkami, listami ani datownikami ;)

Mi za paznkocie wchodzi surowe miencho jak kroję Fidlakowi...

Posted

Kasia .. ja u Ciebie nie byłam od 10 marca :oops: Jessooo .. jak mi wstyd :placz: Ktoś mi wykasował Twoją galeryje no i tak jakoś nigdy zajść nie mogłam :placz: :oops::oops::oops:
No to zaczynamy :
[quote name='Anusia & Alutka']Madzka, jak Madzka, ale jak 2B doradzi to ojoj... klekajcie narody i bijcie poklony :modla:
Wypraszam sobie!! :xJa tyż mówiłam,żeby ciemne brac!! :mad:
[quote name='Kasia']:loveu:

Pojechał na 3 miesiace do Bydgoszczy.
Ooo.. a po co, dzie ? Co tu robi ?? :p

[quote name='Anusia & Alutka']Oooo, to mozesz go odwiedzic i 2B przy okazji :grins:

[quote name='Kasia']Zapytam czy mnie przyjmie. 2B oczywiście :p
Of corse - zapraszam :loveu::loveu::loveu:

EDIT: Wracam dalej - skończyłam na 840 str!

Posted

Nio .. bedzie już chyba wszystko .. No to jedziem dalej:

Kasia napisał(a):
Dario-Ewo jak możesz tak mówić?
Poniedziałek to najwspanialszy dzień tygodnia :loveu: Madźka powie ci to samo. Władka tyż!

Cze wszystkim :loveu:

O co chodzi z tym poniedziałkiem?? ja nie cierpie! :angryy::angryy:
Alicja tez zostala nareszcie wyprana.
A mama na to: jejku jaka ona ładna :evil_lol:

Cze swiateczne Fidlaki :loveu:

Anusia przyznaj ty sie co ile ty ją kąpiesz?? :roll::roll:
Kasia napisał(a):
Nie wiem czemu ale nie lubię win :shake:
Żadnych! Nawet do obiadu nie zdierżę!

Mniam .. winka uwielbiam ale ino czerwone :loveu::loveu: Ajj .. Jakie pyszne u Kasi od Iberii było winko .. Chyba pojade specjalnie dla niego następnym razem :evil_lol:
Dobry Kasia :loveu:
Jeszcze dwa dni i poniedzialek!!!

:niewiem:

Kasia napisał(a):
Ja mam długopisy, mazaki i pisaki za darmochę i w ilościach jakich zapragnę więc wierz mi, że co dzień ich stan sie zmienia a Fidlaka wąsy i zęby też zmieniają kolory :evil_lol:

Kaska to dostawe do Bydgoszczy poprosze bo u mnie w firmie to autentycznie na czy biurka czasem jeden długopis przypada :shake::shake: Masakra z tymi długopisami, kierowcy nam podbierają i potem nie ma ..:placz::placz:
Eeee wydaje Ci sie, kwestia przyzwyczajenia.
Jak rosna paznokcie z krotkich to automatycznie sie przyzwyczajasz.
Jakbys zrobila od razu takie to bylyby owszem problemy z najprostszymi czynnosciami.

Ja mam problem na pierwszy dzień po zrobieniu - jakoś tak obolałe te palce i dłuzsze zawsze troche też są pazury. Ale Anusia dałas czadu- śliczne są :loveu: I kształcik zmieniony widze :loveu::loveu:

Kasia napisał(a):
Anuś piękne :loveu:
Uwielbiam białe frencze!!!

Tak - faktycznie są piękne, ale mnie białe denerwują - często na solarium chodze i bardzo widać jak zżółkną :mad:
O danke Kasiu :loveu:

Ze skrajnosci w skrajnosc hihi

Mam to samo Anuś - jak robie białe to ino na serdecznych coś tam jakiś dodatek wstawie , albo białe brokatowe robie.
A jak kolorowe to z wszystkimi możliwymi pierdołami :loveu:
Kasia napisał(a):
Ja też mam krótsze ale to dlatego, że w pracy cały czas na komputerze i dłuższe na pewno by mi przeszkadzały :lol:
Chociaż po 4 tydniach jak idę na uzupełnienie to długość maja gdzieś tak jak u Ani...

Ja tyż na komputerze pracuje,ale daje rade z długimi ;)

No to by było na tyle .. Nadrobiłam zaległości u Cie Kasiu :multi:

Posted

tigrunia napisał(a):

Kasia .. ja u Ciebie nie byłam od 10 marca :oops: Jessooo .. jak mi wstyd :placz: Ktoś mi wykasował Twoją galeryje no i tak jakoś nigdy zajść nie mogłam :placz: :oops::oops::oops:

Ooo.. a po co, dzie ? Co tu robi ?? :p

Ciekawe co za dziad ja wykasował :evil_lol:

Pojechał na kurs z pracy :lol:

Posted

tigrunia napisał(a):

Tak - faktycznie są piękne, ale mnie białe denerwują - często na solarium chodze i bardzo widać jak zżółkną :mad:

Ja tyż na komputerze pracuje,ale daje rade z długimi ;)

Jest sposób na to: kup sobie bezbarwny lakier z filtrem UV z INGLOTA na ten przykład i będzie OK ;)
Jak tak robie i nigdy mi nie żółkną.

Mi też może aż tak bardzo nie przeszkadzają ale jak piszę to często wtedy bzdury wychodzą z tego pisania, że sama nie potrafie sie rozczytać bo zahaczam paznokciami o kilka klawiszy na raz :p

Posted

[quote name='tigrunia']
Ja mam problem na pierwszy dzień po zrobieniu - jakoś tak obolałe te palce i dłuzsze zawsze troche też są pazury. Ale Anusia dałas czadu- śliczne są :loveu: I kształcik zmieniony widze :loveu::loveu:

Nooo ino ja mam swoje pokryte zelem wiec nic nie boli.
A 2B to taka typowa blondi nie?
Tipsy, york i solarium