Anusia & Alutka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='koregra']Tu na fotki zawsze można liczyć:loveu: O to akurat najprawdziwsza prawda. :loveu::loveu::loveu: http://img261.imageshack.us/img261/8210/tnobraz003xp1.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 hihi Kasiu uściskaj od nas Łukaszka:loveu: Boski chłopak! Ja bym nie mogła zachować powagi w takiej sytuacji "mniam mniam?":evil_lol: Fidel czyściutki, pachnący:loveu: Quote
Kasia Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Magda_Miki napisał(a): hihi Kasiu uściskaj od nas Łukaszka:loveu: Boski chłopak! Ja bym nie mogła zachować powagi w takiej sytuacji "mniam mniam?":evil_lol: Fidel czyściutki, pachnący:loveu: Mi też cieżko zachowac powagę i momentami naprawdę wybucham smiechem a Łukaszek razem ze mną :lol: I wyczesany :loveu: Kilo kłaków z Niego wytargałam. Taki mięciutki sie od razu zrobił :loveu: Quote
WinterGirl Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witaj Kasiu[/FONT][/CENTER] Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasiu :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czytania standardowo nie nadrabiam, przerzuciłam się na obrazki :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Teraz wyjdzie, ze czytac nie umiem haha :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przejrzałam Fidlastego, po kąpieli aż błyszczy, a mójmały przystojniak -ach i och :loveu::loveu::loveu: Kasiu musisz z mężem koniecznie rodzeństwo Łukaszkowi załatwić, coby się chłopak nie nudził :cool3::cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przesyłam pozdrowienia ode mnie i zakochanego Oskarka, który mi tu pieknie śpiewa do ukochanej :evil_lol:[/FONT] Quote
Kasia Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='bGirl'][FONT=Comic Sans MS]Witaj Kasiu[/FONT] Witaj Karinko :lol: [quote name='Daga_i_Oskar'] [FONT=Comic Sans MS]Przejrzałam Fidlastego, po kąpieli aż błyszczy, a mójmały przystojniak -ach i och :loveu::loveu::loveu: Kasiu musisz z mężem koniecznie rodzeństwo Łukaszkowi załatwić, coby się chłopak nie nudził :cool3::cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przesyłam pozdrowienia ode mnie i zakochanego Oskarka, który mi tu pieknie śpiewa do ukochanej :evil_lol:[/FONT] Dzięki :loveu: Co do drugiego Łukaszka to na razie dziękuję! On sam jeden daje popalic jak za trzech ;) Ukochana choc warta tych jego serenad? :cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Daga_i_Oskar'] [FONT=Comic Sans MS]Kasiu musisz z mężem koniecznie rodzeństwo Łukaszkowi załatwić, coby się chłopak nie nudził :cool3::cool3:[/FONT] To samo powtarzam, ale sie zapiera ze niet, oj buuu... Wlasnie jaka ta ukochana? Kasiu paczka mam hihi i pazurki nowe piekne :loveu: Pokazac? Quote
Kasia Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Kasiu paczka mam hihi i pazurki nowe piekne :loveu: Pokazac? No ba, jeszcze pytasz!!! Quote
Anusia & Alutka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Kasia napisał(a):No ba, jeszcze pytasz!!! To uno momento. Quote
Pegaza Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 sie nie chwal bo ja tez mam ale szczeze myslalam ze efekt bedzie lepszy:roll: cze Fidlaki:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Bedem!! I proszem: te cyrkonie to swarovski jest :loveu: dzieki czemu cudnie sie blyszcza :loveu: Quote
Pegaza Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 jak ty dajesz rade robic cokolwiek taki szponami? ja zrezygnowalam z tipsow i na swoje wyzelowane mam ozdoby cyrkonie i brokat:p fajne ale dla mnei za dlugie nie umialam bym nic zrobic w domu..:p Quote
Anusia & Alutka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Pegaza napisał(a):jak ty dajesz rade robic cokolwiek taki szponami? ja zrezygnowalam z tipsow i na swoje wyzelowane mam ozdoby cyrkonie i brokat:p fajne ale dla mnei za dlugie nie umialam bym nic zrobic w domu..:p Eeee wydaje Ci sie, kwestia przyzwyczajenia. Jak rosna paznokcie z krotkich to automatycznie sie przyzwyczajasz. Jakbys zrobila od razu takie to bylyby owszem problemy z najprostszymi czynnosciami. Quote
Kasia Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Anuś piękne :loveu: Uwielbiam białe frencze!!! Quote
Anusia & Alutka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Kasia napisał(a):Anuś piękne :loveu: Uwielbiam białe frencze!!! O danke Kasiu :loveu: Ja zauwazylam ze lubie bardzo odjechane pazurki, a jak frencz to gladziutki tzn bez brokatow, linerkow itp. Ze skrajnosci w skrajnosc hihi Quote
Kasia Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Ja zauwazylam ze lubie bardzo odjechane pazurki, a jak frencz to gladziutki tzn bez brokatow, linerkow itp. Ja teraz też mam frencza białego, ale i troszke trawki też mam. A na 4 paluchach mam czerwone pieczatki. Jestem bardzo zadowolona z tego jak to wygląda :loveu: Quote
Kasia_zg Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Cześć Kasieńko :calus: Fidlasty pieknie sie świeci a jak ładnie wyczesany ahhh:iloveyou: Anusia paurki masz fajniusie, ja żałuje że nie moge nosić takich długich a lubie ale w pracy by mnie za takie zlinczowali ;) Quote
Kasia Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Ja też mam krótsze ale to dlatego, że w pracy cały czas na komputerze i dłuższe na pewno by mi przeszkadzały :lol: Chociaż po 4 tydniach jak idę na uzupełnienie to długość maja gdzieś tak jak u Ani... Quote
madziasto4 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Kasia']A na 4 paluchach mam czerwone pieczatki. Nie trafiłaś w pracy pieczątką na list ino po palcach? :roflt: Bo Ty Fidlasta na poczcie pracujesz nie? Czy mi się pochrzaniło coś? :hmmmm: Mnie się tyż biały frencz podoba, ogólnie preferuję coś skromnego i umiarkowaną długość. Długaśnych nie kcem, boby mi nagródki dla psów za paznokcie właziły:evil_lol: Quote
Kasia Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='madziasto4'] Nie trafiłaś w pracy pieczątką na list ino po palcach? :roflt: Bo Ty Fidlasta na poczcie pracujesz nie? Czy mi się pochrzaniło coś? :hmmmm: Długaśnych nie kcem, boby mi nagródki dla psów za paznokcie właziły:evil_lol: Dobrze pamiętasz, pracuje na poczcie ale nie na okienkach tylko w administracji wiec nie mam do czynienia z klientami, paczkami, listami ani datownikami ;) Mi za paznkocie wchodzi surowe miencho jak kroję Fidlakowi... Quote
tigrunia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Kasia .. ja u Ciebie nie byłam od 10 marca :oops: Jessooo .. jak mi wstyd :placz: Ktoś mi wykasował Twoją galeryje no i tak jakoś nigdy zajść nie mogłam :placz: :oops::oops::oops: No to zaczynamy : [quote name='Anusia & Alutka']Madzka, jak Madzka, ale jak 2B doradzi to ojoj... klekajcie narody i bijcie poklony :modla: Wypraszam sobie!! :xJa tyż mówiłam,żeby ciemne brac!! :mad: [quote name='Kasia']:loveu: Pojechał na 3 miesiace do Bydgoszczy. Ooo.. a po co, dzie ? Co tu robi ?? :p [quote name='Anusia & Alutka']Oooo, to mozesz go odwiedzic i 2B przy okazji :grins: [quote name='Kasia']Zapytam czy mnie przyjmie. 2B oczywiście :p Of corse - zapraszam :loveu::loveu::loveu: EDIT: Wracam dalej - skończyłam na 840 str! Quote
tigrunia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Nio .. bedzie już chyba wszystko .. No to jedziem dalej: Kasia napisał(a):Dario-Ewo jak możesz tak mówić? Poniedziałek to najwspanialszy dzień tygodnia :loveu: Madźka powie ci to samo. Władka tyż! Cze wszystkim :loveu: O co chodzi z tym poniedziałkiem?? ja nie cierpie! :angryy::angryy: Anusia & Alutka napisał(a):Alicja tez zostala nareszcie wyprana. A mama na to: jejku jaka ona ładna :evil_lol: Cze swiateczne Fidlaki :loveu: Anusia przyznaj ty sie co ile ty ją kąpiesz?? :roll::roll: Kasia napisał(a):Nie wiem czemu ale nie lubię win :shake: Żadnych! Nawet do obiadu nie zdierżę! Mniam .. winka uwielbiam ale ino czerwone :loveu::loveu: Ajj .. Jakie pyszne u Kasi od Iberii było winko .. Chyba pojade specjalnie dla niego następnym razem :evil_lol: Anusia & Alutka napisał(a):Dobry Kasia :loveu: Jeszcze dwa dni i poniedzialek!!! :niewiem: Kasia napisał(a):Ja mam długopisy, mazaki i pisaki za darmochę i w ilościach jakich zapragnę więc wierz mi, że co dzień ich stan sie zmienia a Fidlaka wąsy i zęby też zmieniają kolory :evil_lol: Kaska to dostawe do Bydgoszczy poprosze bo u mnie w firmie to autentycznie na czy biurka czasem jeden długopis przypada :shake::shake: Masakra z tymi długopisami, kierowcy nam podbierają i potem nie ma ..:placz::placz: Anusia & Alutka napisał(a):Eeee wydaje Ci sie, kwestia przyzwyczajenia. Jak rosna paznokcie z krotkich to automatycznie sie przyzwyczajasz. Jakbys zrobila od razu takie to bylyby owszem problemy z najprostszymi czynnosciami. Ja mam problem na pierwszy dzień po zrobieniu - jakoś tak obolałe te palce i dłuzsze zawsze troche też są pazury. Ale Anusia dałas czadu- śliczne są :loveu: I kształcik zmieniony widze :loveu::loveu: Kasia napisał(a):Anuś piękne :loveu: Uwielbiam białe frencze!!! Tak - faktycznie są piękne, ale mnie białe denerwują - często na solarium chodze i bardzo widać jak zżółkną :mad: Anusia & Alutka napisał(a):O danke Kasiu :loveu: Ja zauwazylam ze lubie bardzo odjechane pazurki, a jak frencz to gladziutki tzn bez brokatow, linerkow itp. Ze skrajnosci w skrajnosc hihi Mam to samo Anuś - jak robie białe to ino na serdecznych coś tam jakiś dodatek wstawie , albo białe brokatowe robie. A jak kolorowe to z wszystkimi możliwymi pierdołami :loveu: Kasia napisał(a):Ja też mam krótsze ale to dlatego, że w pracy cały czas na komputerze i dłuższe na pewno by mi przeszkadzały :lol: Chociaż po 4 tydniach jak idę na uzupełnienie to długość maja gdzieś tak jak u Ani... Ja tyż na komputerze pracuje,ale daje rade z długimi ;) No to by było na tyle .. Nadrobiłam zaległości u Cie Kasiu :multi: Quote
Kasia Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 tigrunia napisał(a): Kasia .. ja u Ciebie nie byłam od 10 marca :oops: Jessooo .. jak mi wstyd :placz: Ktoś mi wykasował Twoją galeryje no i tak jakoś nigdy zajść nie mogłam :placz: :oops::oops::oops: Ooo.. a po co, dzie ? Co tu robi ?? :p Ciekawe co za dziad ja wykasował :evil_lol: Pojechał na kurs z pracy :lol: Quote
Kasia Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 tigrunia napisał(a): Tak - faktycznie są piękne, ale mnie białe denerwują - często na solarium chodze i bardzo widać jak zżółkną :mad: Ja tyż na komputerze pracuje,ale daje rade z długimi ;) Jest sposób na to: kup sobie bezbarwny lakier z filtrem UV z INGLOTA na ten przykład i będzie OK ;) Jak tak robie i nigdy mi nie żółkną. Mi też może aż tak bardzo nie przeszkadzają ale jak piszę to często wtedy bzdury wychodzą z tego pisania, że sama nie potrafie sie rozczytać bo zahaczam paznokciami o kilka klawiszy na raz :p Quote
Anusia & Alutka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='tigrunia'] Ja mam problem na pierwszy dzień po zrobieniu - jakoś tak obolałe te palce i dłuzsze zawsze troche też są pazury. Ale Anusia dałas czadu- śliczne są :loveu: I kształcik zmieniony widze :loveu::loveu: Nooo ino ja mam swoje pokryte zelem wiec nic nie boli. A 2B to taka typowa blondi nie? Tipsy, york i solarium Quote
Recommended Posts