Kasia Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Cze Anuś :loveu: Juz teraz Łukaszek nie wyjada Fidlakowi z miski, kiedyś zdarzało mu sie ale teraz to sam swoje mu tam dokłada. Ostatnio zrobiłam Łukaszkowi na sniadanie paróweczke na gorąco, pokroiłam ja na kawałeczki, dałam na jego talerzyk, posadziłam przed telewizorem i kazałam jeść. Wyszłam do kuchni tylko po kawę czyli nie było mniej jakąś minutę, nie więcej. Przyszłam i pytam czy zjadł bo widzę, ze nic nie ma już a on że tak, w tej samej chwili patrzę na Fidla a ten sie zamaszyscie oblizuje więc nie zostało mi nic innego jak powąchać jego pysek. Jak pachniał? PARÓWKOWO! :evil_lol: Tak sobie razem jedzą :loveu: Quote
Kasia Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Pegaza napisał(a): ...ale pogoda za oknem sie robi więc jest nadzieja ze mala bedzie latac po dworze.. Tylko do czwartku bo potem zaś zima ma przyjść... Quote
Pegaza Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 zartujesz?...:crazyeye: ja juz nie chce zimy:placz: Quote
Kasia Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Pegaza napisał(a): zartujesz?...:crazyeye: ja juz nie chce zimy:placz: tak mówili w długoterminowej pogodzie. Quote
Anusia & Alutka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Kasia napisał(a):Cze Anuś :loveu: Juz teraz Łukaszek nie wyjada Fidlakowi z miski, kiedyś zdarzało mu sie ale teraz to sam swoje mu tam dokłada. Ostatnio zrobiłam Łukaszkowi na sniadanie paróweczke na gorąco, pokroiłam ja na kawałeczki, dałam na jego talerzyk, posadziłam przed telewizorem i kazałam jeść. Wyszłam do kuchni tylko po kawę czyli nie było mniej jakąś minutę, nie więcej. Przyszłam i pytam czy zjadł bo widzę, ze nic nie ma już a on że tak, w tej samej chwili patrzę na Fidla a ten sie zamaszyscie oblizuje więc nie zostało mi nic innego jak powąchać jego pysek. Jak pachniał? PARÓWKOWO! :evil_lol: Tak sobie razem jedzą :loveu: :roflt: szybki Łukaszek hihi :evil_lol: A to oblizywanie piesow zdradliwe jest, oj zdradliwe. Ala jak cos zeźre to po same slipia jezorem wymach.uje. Kasia napisał(a):tak mówili w długoterminowej pogodzie. A ma ktos pogode na lipiec? Quote
Kasia Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 No, to oblizywanie zdradza piesy! Fidel to aż mlaskał :evil_lol: Lypiec też mnie interesuje ale nie mam pojecia jaka pogoda ma byc... Quote
madziasto4 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Kasia napisał(a): Juz teraz Łukaszek nie wyjada Fidlakowi z miski (...) :roflt: :roflt: :roflt: Anusia & Alutka napisał(a): A to oblizywanie piesow zdradliwe jest, oj zdradliwe. Ala jak cos zeźre to po same slipia jezorem wymach.uje. Oj zdradliwe, i to bardzo... Chłopaki zawsze moją mamę zdradzają:evil_lol: Nie pozwalam dokarmiać między posiłkami i dawać więcej niż 2 posiłki o umówionych porach:mad: A mama im czasami coś tam da w kuchni, jakieś mięsko bez przypraw czy coś innego. I te dwa gady przychodzą do mnie, oblizują się aż do uszu :evil_lol: i już nie pytam CZY im mama dała, tylko CO im dała :mad: :evil_lol: Quote
Kasia Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 madziasto4 napisał(a): :roflt: :roflt: :roflt: Kurczaka mu wyjadał. A byście widziały jak go drugą rączką odpęedzał od tej miski by tylko dla siebie mieć :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Kasia napisał(a):Kurczaka mu wyjadał. A byście widziały jak go drugą rączką odpęedzał od tej miski by tylko dla siebie mieć :evil_lol: Oooo nie moooogę :roflt: Quote
Kasia Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Były jaja były :evil_lol: Ale skubaniec odróżniał co jest w misce - jak dawałam Fidlakowi puszkę czy surowe mięso to tego nie wyjadał tylko BE BE mówił a kurczaka to z marszu wyczuwał!!! Kulki to może ze 2 razy skosztował ale psie przysmaczki więcej. Raz nawet u weta zjadł psią kosteczke ciastkową :p Quote
Anusia & Alutka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Kasia napisał(a):Były jaja były :evil_lol: Ale skubaniec odróżniał co jest w misce - jak dawałam Fidlakowi puszkę czy surowe mięso to tego nie wyjadał tylko BE BE mówił a kurczaka to z marszu wyczuwał!!! Kulki to może ze 2 razy skosztował ale psie przysmaczki więcej. Raz nawet u weta zjadł psią kosteczke ciastkową :p :roflt: ale to jest cudak :loveu: jakby co to masz sposob na niejadka hihi chcialabym widziec mine weta :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 http://images31.fotosik.pl/200/c8588e86872faba3.jpg O jaka pięknota :loveu: Toro toby Łukaszka oskubał z tych wszystkich długopisów :evil_lol: Ostatnio wyszłam na moment do kuchni po herbatę, a jak wróciłam, to zastałam Torka z resztkami mojego rozłupanego na wióry ołówka w pysku :razz: Quote
Kasia Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): chcialabym widziec mine weta :evil_lol: troszkę oczy mu na wierch wyszły :evil_lol: Dziś Łukaszek wykopał w piaskownicy psową kupę, wziął do rączki i przyszedł do mnie z pytaniem Co to? Mniam Mniam? :cool1: Quote
Kasia Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 madziasto4 napisał(a): Toro toby Łukaszka oskubał z tych wszystkich długopisów :evil_lol: Ostatnio wyszłam na moment do kuchni po herbatę, a jak wróciłam, to zastałam Torka z resztkami mojego rozłupanego na wióry ołówka w pysku :razz: Ja mam długopisy, mazaki i pisaki za darmochę i w ilościach jakich zapragnę więc wierz mi, że co dzień ich stan sie zmienia a Fidlaka wąsy i zęby też zmieniają kolory :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Kasia napisał(a): Dziś Łukaszek wykopał w piaskownicy psową kupę, wziął do rączki i przyszedł do mnie z pytaniem Co to? Mniam Mniam? :cool1: Chwała Bogu, że chociaż pyta przed zjedzeniem :evil_lol: Quote
Kasia Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 madziasto4 napisał(a): Chwała Bogu, że chociaż pyta przed zjedzeniem :evil_lol: Dokładnie. Ale potem chciał dać mi tą rączke i iść ze mną a ja jakos nie chciałam...:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Kasia napisał(a):troszkę oczy mu na wierch wyszły :evil_lol: Dziś Łukaszek wykopał w piaskownicy psową kupę, wziął do rączki i przyszedł do mnie z pytaniem Co to? Mniam Mniam? :cool1: Hi hi ale nie skomentowal? :roflt: ciekawe z czym mu sie skojarzylo :evil_lol: Kasia napisał(a):Dokładnie. Ale potem chciał dać mi tą rączke i iść ze mną a ja jakos nie chciałam...:evil_lol: WYRODNA MATKA :roflt: Quote
Kasia Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Poczekaj aż będziesz mieć swoje to wtedy pogadamy :evil_lol: Ja nie raz muszę powstrzymywać śmiech aby Mały nie myslał że to smieszne i tak można :p Quote
Kasia Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 koregra napisał(a): Tu na fotki zawsze można liczyć:loveu: dzienki dzienki :loveu: Quote
Recommended Posts