Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia']Czołem, kluski z rosołem z niedzieli :evil_lol:

Dziś ukochana Pańcia Fidlakowa sprawiła swemu drugiemu dziecku prezenta - nowy komolecik :loveu:
Tamten poprzedni poszedł na wyciep, tzn. szelki poszły do prania (ja te zepsuje to tamte będą na zapas) a smycz do śmietnika.
http://images32.fotosik.pl/182/e86d508f3c6c2783.jpg

http://images26.fotosik.pl/178/abaa50777bea18d3.jpg

http://images29.fotosik.pl/178/342a20694501782e.jpg
Niezły sprzęcik:cool3:
[quote name='Kasia']Dobry wszystkim :loveu:

Nie mam Fidlastego bo dalej obrażony jest :cool1: ale mam zdjęcie małego dogomaniaka :loveu:... Akurat "rozmawiał" sobie z moją siostrą.
http://images32.fotosik.pl/184/518259a63368695b.jpg
Jak on z tym mokiem rozmawiał :evil_lol:

Posted

Nasz Kochany Łukaszek...zazdroszcze Ci Kasieńko takiego pomagiera :)

Pastelowo kolorowo, kurzo, kaczo i Drobiowo. Troche śmiesznie, troche czule, ciepło, mokro i w ogóle. Niech to będzie czas Uroczy Życze Wam Pieknej Wielkanocy

Posted

Dobry :loveu:

Mokry był ten poniedziałek, od samego rańca do teraz...przynajmniej u nas bo pada i sypie takim niby śniegiem cały czas :shake:
Nawet nigdzie nie łaziliśmy bo sie pochorowaliśmy - razem z Łukaszkiem święta spędziłam w łóżku a z Fidlastym łaził TZ, który przyjechał na święta i godzinkę temu pojechał z powrotem do Bydgoszczy.

Posted

madziasto4 napisał(a):

No to ładnie...
Ale już lepiej ze zdrówkiem??

Powiedzmy...do pracy trzeba było iść więc niech będzie, że jest lepiej ;)

Witamy po światecznie :loveu:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):

Cze Kasia.
Chorowitki biedne...
Co z Fidlaka jajami?
Jak Łukaszek? :loveu:

Cze Anuś.

No, dalej jestesmy chorzy...

Na miejscu. Miejsce to na pewno opuszczą, mam nadzieje ze juz niedługo. Teraz Tomek był tylko 2 dni i to przez same świeta ale w kwietniu ma przyjechać na jakis weekend wiec może wtedy mnie zawiezie.
Musze to zrobić przed kolejna wizyta u fryzjera bo inaczej babka mi go nie obstrzyże :evil_lol:

Łukaszek chorutki jeszcze, męczy sie biedny przez kaszel i katar.

Posted

Kasia napisał(a):

Musze to zrobić przed kolejna wizyta u fryzjera bo inaczej babka mi go nie obstrzyże :evil_lol:

Och niech juz nie bedzie taka wrazliwa :evil_lol:

Biedny Łukaszek...
Kasiu a co sie z nim wlasciwie dzieje jak idziesz do pracy?
Chiba nie mowilas...

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):

Och niech juz nie bedzie taka wrazliwa :evil_lol:

Biedny Łukaszek...
Kasiu a co sie z nim wlasciwie dzieje jak idziesz do pracy?
Chiba nie mowilas...

On Ją gwałci cały ten czas! Normalnie rence ma podrapane do krwi przez niego :cool1:

Jak idę do pracy to Łukaszek zostaje z nianią Jasią - z Jasią 3 dni w tygodniu i 2 z moją mamą. Takie mamy rozwiązanie dopóki nie przyjma mi go do przedszkola czyli do października tego roku.
Jak Łukaszek zostaje z nianią to Fidlaka rano idąc do pracy zaprowadzam do mojej mamy a jak Mały zostaje z moja mamą to Fidlak też zostaje z nimi w domku :lol:

Posted

Cześć Kasiu.

Madziu, a u mnie z Fotosikiem i Tynipic jest podobnie, nie wszystkie zdjęcia widzę :-? Najlepszy jest ImageShack i PhotoBucket, moje ulubione :loveu:

Fidelek na takiego zbója nie wygląda :-o Ale co z tą fryzjerką, nie może ona nad nim zapanować, czy on po prostu nie chce tam być?