Kasia Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 madziasto4 napisał(a): Fidlaczysko obrażone :evil_lol: Ofuczone strasznie. Nawet nie zerknie na mnie jak go wołam :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Biedny Fidlaczek :shake: Kasia sadystka :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 madziasto4 napisał(a):Już się Fidlaczysko odobraziło? :cool1: Watpie! Ja bym sie tak latwo nie dala przeprosic :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Dobry wieczór Kasieńko :) Śpiacy Łukaszek w Fidelkowym posłanku wygląda uroczo rewelacyjne aż zwołałam wszystkich domowiników by zobaczyli te focie:loveu: Komplecik Fidelkowy ładniutki szkoda tylko że właściciel tego pieknego komplety taki naburmuszony :lol: Quote
Pegaza Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Cze Kasia:p taa mi przypomniałaś tez musze takie coś kupic znaczy dokupic... tylko ja czerwone :p a się dziwisz...zalozylas więc myslał że od razu się pochwali przed kumplami i kolezankami a tu Kasia zdjęła i się chłopak obraził hihi Quote
Kasia Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Dobry wszystkim :loveu: Nie mam Fidlastego bo dalej obrażony jest :cool1: ale mam zdjęcie małego dogomaniaka :loveu:... Akurat "rozmawiał" sobie z moją siostrą. Quote
Kasia Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 madziasto4 napisał(a): Świetny chłopaczek z niego :loveu: Dosłownie na sekund pięć zeszłam z krzesła a Mały już mnie podsiadł i słuchawki myk na uszka od razu :loveu: Quote
magda z. Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Kasia napisał(a):Dosłownie na sekund pięć zeszłam z krzesła a Mały już mnie podsiadł i słuchawki myk na uszka od razu :loveu: mały spryciarz:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Cześć Kasieńko!!:) Masz wspaniałego smyka jest niesamowity mały agencik kochany :loveu: Oj to widze Fidelek focha strzelił na całego....coś mi sie zdaje że ciezko go bedzie przeprosić...;) Quote
Kasia Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Hej Kasieńko :loveu: Fidlasty ma to chyba po mnie, jak ja jest strasznie uparty ;) Quote
Anusia & Alutka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Slyszalam od weta ze panuje psia grypa jelitowa i objawy sa takie same jak u ludziow ;) Quote
magda z. Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Slyszalam od weta ze panuje psia grypa jelitowa i objawy sa takie same jak u ludziow ;) mój miał przed samym sylwestrem i na przełomie stycznia i lutego, jak tylko zauważycie polecam szybką wizytę u weta, bo roboty przy tym:shake:Bismarck napierw miał biegunkę a na drugi dzień przychodziło haftanie, nawet wodą, psiak się strasznie męczy, a doraźne środki nie skutkują, najlepiej od razu zastrzyki Quote
Kasia Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Mam nadzieję, że u nas nic takiego sie nie pojawi ;) I tak bez żadnej wirusówki zbyt często u nas jest haftowanie z biegunkowaniem...:shake: Quote
magda z. Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Kasia napisał(a):Mam nadzieję, że u nas nic takiego sie nie pojawi ;) I tak bez żadnej wirusówki zbyt często u nas jest haftowanie z biegunkowaniem...:shake: Ja dopiero później Kasiu skojarzyłam, mój jamniol jak suki miały cieczki tez miał podobne objawy, bo chłopak bardzo przeżywał i był notorycznie zakochany:shake: Quote
Kasia Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 magda z. napisał(a): Ja dopiero później Kasiu skojarzyłam, mój jamniol jak suki miały cieczki tez miał podobne objawy, bo chłopak bardzo przeżywał i był notorycznie zakochany:shake: Czyli to taki Fidlowy typ - amant i erotoman :evil_lol: Fidlasty też non stop zakochany... Cze Madźka :loveu: Quote
Kasia Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Wyprałam Fidlastego co by czysty i pachnący był na te Święta...:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Cześć Kasiu. Łukaszek to spryciarz na całego. Cudowny chłopczyk :loveu: Fidlasty nadal obrażony? :lol: Quote
Kasia Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Odbraził się ale po dzisiejszym praniu zaś się obraził :evil_lol: Quote
Recommended Posts