Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziasto4 napisał(a):

A Fidlak nie ma żadnego swojego miejsca (jakaś poduszka, kocyk na podłodze), takiego swojego azylu? A jak był szczeniaczkiem, to gdzie sobie spał?

Miał swoje legowiska o samego początku. Kupowałam mu je z nadzieją, że kiedyś tam "zamieszka" ale niestety on zawsze pchał sie do łóżka, na fotele czy kolana.
Nigdy jeszcze nie spędził żadnej nocy w swoim posłaniu, śpi albo w naszym łóżku albo pod albo gdzieś obok.
Nie ważne czy jest tam dywan, poduszka czy nie ma nic - on nawet na samych panelach potrafi przespać całą noc.
Ma swój kocyk o samego początku, to ten który jest teraz w legowisku ale nie zwraca na niego większej uwagi.

Tak więc ten pies jest taki jaki jest czyli troszke inny i troszke dziwny ;)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moi to tak pół na pół w nocy- zasypiają w łóżku, jak im gorąco to idą do siebie, a w dzień to śpią w zasadzie gdzie im się chce, w tym u siebie również.

Tak pytam, bo już nie mówiąc o spaniu, ale moi ze swoim ciastkiem/kością czy czymkolwiek co dostali do przekąszenia maszerują do siebie dziamać, schować sobie, pilnować :lol:
Mam też komendę "Do siebie"- jak mi przeszkadzają w kuchni czy gdziekolwiek, to jak powiem "do siebie", to idą się położyć w posłankach i nie pałętają się pod nogami.

Posted

Fidel to te swoje dziwne przysmaki je przeważnie w łóżku naszym albo na samym środku dywaniku w pokoju.

Nie powiem, ze nie denerwuje mnie to że ten pies nie ma swojego miejsca. Wolałabym aby je miał ale co mam zrobić? Na siłę? To nic nie da niestety tylko jeszcze bardziej zniechęci :shake:

Posted

Kasia napisał(a):
Fidel to te swoje dziwne przysmaki je przeważnie w łóżku naszym albo na samym środku dywaniku w pokoju.

Nie powiem, ze nie denerwuje mnie to że ten pies nie ma swojego miejsca. Wolałabym aby je miał ale co mam zrobić? Na siłę? To nic nie da niestety tylko jeszcze bardziej zniechęci :shake:

Na siłę jasne, że nie, bo posłanie ma być azylem, a nie miejscem za karę. Skoro się nie przyzwyczaił do swojego miejsca, to teraz już pewnie po ptakach.

I co, tak Wam kruszy na tym łóżku hihi :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

I co, tak Wam kruszy na tym łóżku hihi :evil_lol:

Weź nawet nie mów :mad:
Nie raz ku*** głośne lecą, że pewnie sąsiedzi słyszą :evil_lol:

Posted

Takie cuś śpi mi pod nogami...
Tak w ogóle to te moje domowniki w różnych dziwnych miejscówkach i w różnych dziwnych pozycjach lubią śpikać :evil_lol:

Posted

Foteczke juz zem widziala i podziwiala hihi.
Poslanko dobry zakup :evil_lol:

madziasto4 napisał(a):

A Fidlak nie ma żadnego swojego miejsca (jakaś poduszka, kocyk na podłodze), takiego swojego azylu?

Maaaa, owszem ze tak.
Łukaszkowe zakratowane lozeczko :evil_lol:

madziasto4 napisał(a):
Gołą stopą go tak teraz po tym brzucholu wygłaskać :grins:

Ojej lubie tak po Herce szczegolnie, bo ona mieciutka :loveu:

Posted

Dario-Ewo jak możesz tak mówić?
Poniedziałek to najwspanialszy dzień tygodnia :loveu: Madźka powie ci to samo. Władka tyż!

Cze wszystkim :loveu:

Posted

Czołem, kluski z rosołem z niedzieli :evil_lol:

Dziś ukochana Pańcia Fidlakowa sprawiła swemu drugiemu dziecku prezenta - nowy komolecik :loveu:
Tamten poprzedni poszedł na wyciep, tzn. szelki poszły do prania (ja te zepsuje to tamte będą na zapas) a smycz do śmietnika.

Posted

madziasto4 napisał(a):

Ależ entuzjazm Fidlaka :evil_lol:

Wiesz dlaczego?
Kupowałam mu to bez jego obecności. Dosłownie chwilę przed zrobieniem fotki przyprowadziła go siostra i wtedy chciałam mu przymierzyć komplet. Jak to zrobiłam to on se od razu pomyslał że idziemy na dwór wiec gdy to po chwili ściągnęłam to sie obraził, że jednak nie :p

Posted

Kasia napisał(a):
Wiesz dlaczego?
Kupowałam mu to bez jego obecności. Dosłownie chwilę przed zrobieniem fotki przyprowadziła go siostra i wtedy chciałam mu przymierzyć komplet. Jak to zrobiłam to on se od razu pomyslał że idziemy na dwór wiec gdy to po chwili ściągnęłam to sie obraził, że jednak nie :p

Fidlaczysko obrażone :evil_lol: