Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesć Kasiu :multi:

mam nadzieje, ze mod mnie nie udusi, ze nie przestrzegam regulaminu i wstawiam zdjecie zamiast linku, ale normalnie tego dzieciaka na linka nie da sie zamienic, bo taki cudny jest, a na tym zdjeciu to taki mały raperek, ach i och :loveu::loveu::loveu: bosko wygląda :multi:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda_Miki napisał(a):

To nawet Łukaszek go nie rozrusza?:lol:

Łukaszek go męczy, goni i ściga...Fidlasty ucieka i chowa się gdzie popadnie - tyle jego rozruszania :p

Daga_i_Oskar napisał(a):
http://images23.fotosik.pl/172/1d409f9177c31103.jpg

Czesć Kasiu :multi:

mam nadzieje, ze mod mnie nie udusi, ze nie przestrzegam regulaminu i wstawiam zdjecie zamiast linku, ale normalnie tego dzieciaka na linka nie da sie zamienic, bo taki cudny jest, a na tym zdjeciu to taki mały raperek, ach i och :loveu::loveu::loveu: bosko wygląda :multi:

Witaj Dagula :loveu:

dzięki!

Posted

Kasia_zg napisał(a):

Kasieńko wybór butków znakomity wiadomo jak Madzia doradzi to doradzi ;)

Madzka, jak Madzka, ale jak 2B doradzi to ojoj... klekajcie narody i bijcie poklony :modla:

madziasto4 napisał(a):

A najlepiej jak to moje prosię przyjdzie z tym mokrym ryjem buzi dać:evil_lol:

Oooo a Alka jak czasem dorwie kocie zarcie z puszki, to natychmiast przychodzi z tym smierdzacym ryjem sie calowac :cool1:

Magda_Miki napisał(a):
To Daguś co wybierasz? Punkty czy banan od razu?:diabloti:

Daga bierz banana!!
Se mozesz wtedy zrobic ryz na slodko :grins:

Dobry piatkowe.

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):

Co tam Kasia nowego?
Co z ogonem kolejnym i jajkami Fidlowymi?

Nic.
O kolejnego ogona proszę mnie juz nie pytać.
Z jajkami czekam na Tzta jak przyjedzie na "przepustkę" aby nas zawiózł bo ja niestety nie posiadam jeszcze prawa jazdy. Autobusem nie pojadę a na taksówkę też kasy nie wydam bo to prawie 30 km w jedną stronę.

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Madzka, jak Madzka, ale jak 2B doradzi to ojoj... klekajcie narody i bijcie poklony :modla:

Oooo a Alka jak czasem dorwie kocie zarcie z puszki, to natychmiast przychodzi z tym smierdzacym ryjem sie calowac :cool1:

Daga bierz banana!!
Se mozesz wtedy zrobic ryz na slodko :grins:

Dobry piatkowe.

Ale mi się ryło roześmiało, jak Cię przeczytałam :grins:

Cześć Kasiu :loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):

ja wybieram to:grab:mimo że nie podpadłam modowi... mam nadzieje:roll:

serce mnie boli...

Dario-Ewo za wcześnie jeszcze.

Mam nadzieję, że nie krwawi...

Posted

madziasto4 napisał(a):

:roflt: :roflt: :roflt:

Ukradł mi piloty i tam uciekł. Nie minęły nawet 2 minuty jak tam poszłam aby je zabrać a On już spał.
Przykryłam kołderką i wyszłam. :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Ale tak prawdę mówiąc, to to łoże Fidlakowe wygląda całkiem jak sofa dziecięca, nie jak psie posłanie hihi :lol:

Dlatego też pomimo tego, że Fidel nawet koło niego nie przechodzi nie mówić nic o spaniu tam ono wciąż jest i nie pozbyłam sie jego.
To ulubiona miejscówka Łukaszka. Lubi tam siedziec i bawić sie autkami albo urządza sonie takie biegania ze skokami z jednego końca pokoju na drugi lądując z impetem w legowisku :lol:

Posted

Kasia napisał(a):

To ulubiona miejscówka Łukaszka. Lubi tam siedziec i bawić sie autkami albo urządza sonie takie biegania ze skokami z jednego końca pokoju na drugi lądując z impetem w legowisku :lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A Fidlak nie ma żadnego swojego miejsca (jakaś poduszka, kocyk na podłodze), takiego swojego azylu? A jak był szczeniaczkiem, to gdzie sobie spał?