Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koregra napisał(a):

A w tej pomarańczowej miseczce to Cori mogłaby się wykąpać ???:evil_lol:

Miskę zakupiłam na dogomaniowym bazarku. Jak ją dostałam to przeraziłam sie jej wielkością - dla boksera w sam raz :evil_lol:

Posted

[quote name='Aga76']
Sęp kuchenny :evil_lol: słodziak :evil_lol:

Te ciemniejsze butki są fajowe.

Jak tak sępi to nie mam serca mu odmówić czegokolwiek :loveu:

Te właśnie kupiłam. Czekam na dostawę.

Posted

[quote name='madziasto4']
Torek w tej naszej małej misce cały ryj zamacza i kapie po całym mieszkaniu, a co dopiero w tej dużej jakby umoczył pyska :mdleje:
Toby chyba uszy miał mokre nawet:evil_lol:

Jak Fidlasty chleje wodzionke to kafelki na całym mieszkaniu są mokre i zacieki wszędzie. Jak kapci nie ubiorę to zoki mokre som :evil_lol:

Co o wielkosci miski - jest git! Możesz kłaść żarcie w kilku miejscach i nie myć po każdym posiłku :evil_lol: żart

Posted

Cześć Kasiu:loveu:
Mamy ten sam problem z kapiącą wodą po całym domku i jescze beszczelnie bedzie robił wtedy obchód po wszystkich pokojach zeby jak najwiecej nakapać :)
Kasieńko wybór butków znakomity wiadomo jak Madzia doradzi to doradzi ;)

Posted

Cze Kasieńko :loveu:

Te mokre plamy są wszędzie, chlipie i chlipie, potem niby odchodzi by zaś wrócic do chlipania i tak po kilka razy więc kuchnia cała pływa a potem na przedpokoju to sie jeszcze otrzepie z resztek tej wody więc i lustro szafowe jest czasami mokre :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']Cze Kasieńko :loveu:

Te mokre plamy są wszędzie, chlipie i chlipie, potem niby odchodzi by zaś wrócic do chlipania i tak po kilka razy więc kuchnia cała pływa a potem na przedpokoju to sie jeszcze otrzepie z resztek tej wody więc i lustro szafowe jest czasami mokre :evil_lol:

Hihi cwaniaki...a człowiek potem biega ze ścierakami i sprzata...A ja miałam ostanio ubaw jak przyjechał TZ a chwile wczesniej Matuś pił wode i przebiegł sie z kapaniem po korytarzu...Tz po coś maszerował i nie załozył papci i sie poślignoł na tym mokrym usłyszałam huk a potem to już sie zwijałam ze śmiechu jak mamrotał pod nosem że Matrix na niego pułapki zastawia :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Cześć Kasiu:loveu:
Mamy ten sam problem z kapiącą wodą po całym domku i jescze beszczelnie bedzie robił wtedy obchód po wszystkich pokojach zeby jak najwiecej nakapać :)
Kasieńko wybór butków znakomity wiadomo jak Madzia doradzi to doradzi ;)

Bo Masterek na ten przykład wcale nie kapie wodą :cool1:

A najlepiej jak to moje prosię przyjdzie z tym mokrym ryjem buzi dać:evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Hihi cwaniaki...a człowiek potem biega ze ścierakami i sprzata...A ja miałam ostanio ubaw jak przyjechał TZ a chwile wczesniej Matuś pił wode i przebiegł sie z kapaniem po korytarzu...Tz po coś maszerował i nie załozył papci i sie poślignoł na tym mokrym usłyszałam huk a potem to już sie zwijałam ze śmiechu jak mamrotał pod nosem że Matrix na niego pułapki zastawia :evil_lol:

Mogłaś fotki popstrykać :evil_lol:

[quote name='madziasto4']
Bo Masterek na ten przykład wcale nie kapie wodą :cool1:

A najlepiej jak to moje prosię przyjdzie z tym mokrym ryjem buzi dać:evil_lol:

Bo Masterek to pełna kultura :loveu:
A reszta to ryje obślizgłe i niekulturalne.

Ooohoho, mokre całusy :cool3:

Posted

Kasieńko bardzo żałowałam że nie mogłam pstryknąc fotek a najlepsze jest to że ślizg na mokrym zawsze trafi sie TZ-towi jednak tym razem tuluby i salta były najlepsze ;)

O tak tak Masterek jako jedyny jest najlepeij wychowany i jako jedyny potrafi sie nalezycie zachować przy wodopoju :)
aaaaa wiem co to mokre całusy Matrix jeszcze na beszczela tym mokrym pycholem szuka ucha i wtedy to jest ciekawie:evil_lol:

Posted

Cześć Kasiu.

Arisek też jest wychowany, bo nie chlapie ani nie brudzi (jedzeniem) :multi:

Łukaszek w różowej piżamce uroczy :loveu: Jak to dobrze, że jest jeszcze taki mały, bo nie narzeka, że to nie dla niego :lol:

Posted

Kasia napisał(a):
Dobry w obleganej po brzegi galeryji :evil_lol:

No właśnie chciałam wleźć do Was, ale ścisk taki, se myślę cholela może to sztuczny tłum i jeszcze mnie okradną :hmmmm:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):

Łukaszek w różowej piżamce uroczy :loveu: Jak to dobrze, że jest jeszcze taki mały, bo nie narzeka, że to nie dla niego :lol:

Jak nie narzeka jak narzeka - sam pokazuje co założy a co nie bo jest beee :evil_lol:
Z tą piżamą to było spoko bo nówka była ale po praniu juz nie taka fajna i trza było go przekupić!

Posted

madziasto4 napisał(a):

No właśnie chciałam wleźć do Was, ale ścisk taki, se myślę cholela może to sztuczny tłum i jeszcze mnie okradną :hmmmm:

Dobry bajer w cenie jest :evil_lol:

Posted

No tak - wieczór i zaczynają się fotki pościelowe:loveu: Fidel zaprasza do spania

A ja wyciachałam ostatnio Miekiemu wszystkie włosy na klacie i brzuchu. Goopia ja....