koregra Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ale fajne chłopaki :loveu: A w tej pomarańczowej miseczce to Cori mogłaby się wykąpać ???:evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Sęp kuchenny :evil_lol: słodziak :evil_lol: Te ciemniejsze butki są fajowe. Quote
Kasia Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 koregra napisał(a): A w tej pomarańczowej miseczce to Cori mogłaby się wykąpać ???:evil_lol: Miskę zakupiłam na dogomaniowym bazarku. Jak ją dostałam to przeraziłam sie jej wielkością - dla boksera w sam raz :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Torek w tej naszej małej misce cały ryj zamacza i kapie po całym mieszkaniu, a co dopiero w tej dużej jakby umoczył pyska :mdleje: Toby chyba uszy miał mokre nawet:evil_lol: Quote
Kasia Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Aga76'] Sęp kuchenny :evil_lol: słodziak :evil_lol: Te ciemniejsze butki są fajowe. Jak tak sępi to nie mam serca mu odmówić czegokolwiek :loveu: Te właśnie kupiłam. Czekam na dostawę. Quote
madziasto4 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Kasia'] Te właśnie kupiłam. Czekam na dostawę. A kto Ci doradził? Jaaaa :loveu: Quote
Kasia Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='madziasto4'] Torek w tej naszej małej misce cały ryj zamacza i kapie po całym mieszkaniu, a co dopiero w tej dużej jakby umoczył pyska :mdleje: Toby chyba uszy miał mokre nawet:evil_lol: Jak Fidlasty chleje wodzionke to kafelki na całym mieszkaniu są mokre i zacieki wszędzie. Jak kapci nie ubiorę to zoki mokre som :evil_lol: Co o wielkosci miski - jest git! Możesz kłaść żarcie w kilku miejscach i nie myć po każdym posiłku :evil_lol: żart Quote
Aga76 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Kasia napisał(a):Jak tak sępi to nie mam serca mu odmówić czegokolwiek :loveu: Zawodowo to robi :cool1: Mistrz Quote
Kasia Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='madziasto4'] A kto Ci doradził? Jaaaa :loveu: Ty gamoniu, Ty :loveu: Quote
Kasia Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Aga76 napisał(a): Zawodowo to robi :cool1: Mistrz No, w sępieniu nie ma sobie równych. Te maślane oczy swoje zdziałają :loveu: Quote
Kasia_zg Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Cześć Kasiu:loveu: Mamy ten sam problem z kapiącą wodą po całym domku i jescze beszczelnie bedzie robił wtedy obchód po wszystkich pokojach zeby jak najwiecej nakapać :) Kasieńko wybór butków znakomity wiadomo jak Madzia doradzi to doradzi ;) Quote
Kasia Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Cze Kasieńko :loveu: Te mokre plamy są wszędzie, chlipie i chlipie, potem niby odchodzi by zaś wrócic do chlipania i tak po kilka razy więc kuchnia cała pływa a potem na przedpokoju to sie jeszcze otrzepie z resztek tej wody więc i lustro szafowe jest czasami mokre :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Kasia']Cze Kasieńko :loveu: Te mokre plamy są wszędzie, chlipie i chlipie, potem niby odchodzi by zaś wrócic do chlipania i tak po kilka razy więc kuchnia cała pływa a potem na przedpokoju to sie jeszcze otrzepie z resztek tej wody więc i lustro szafowe jest czasami mokre :evil_lol: Hihi cwaniaki...a człowiek potem biega ze ścierakami i sprzata...A ja miałam ostanio ubaw jak przyjechał TZ a chwile wczesniej Matuś pił wode i przebiegł sie z kapaniem po korytarzu...Tz po coś maszerował i nie załozył papci i sie poślignoł na tym mokrym usłyszałam huk a potem to już sie zwijałam ze śmiechu jak mamrotał pod nosem że Matrix na niego pułapki zastawia :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Kasia_zg']Cześć Kasiu:loveu: Mamy ten sam problem z kapiącą wodą po całym domku i jescze beszczelnie bedzie robił wtedy obchód po wszystkich pokojach zeby jak najwiecej nakapać :) Kasieńko wybór butków znakomity wiadomo jak Madzia doradzi to doradzi ;) Bo Masterek na ten przykład wcale nie kapie wodą :cool1: A najlepiej jak to moje prosię przyjdzie z tym mokrym ryjem buzi dać:evil_lol: Quote
Kasia Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Kasia_zg']Hihi cwaniaki...a człowiek potem biega ze ścierakami i sprzata...A ja miałam ostanio ubaw jak przyjechał TZ a chwile wczesniej Matuś pił wode i przebiegł sie z kapaniem po korytarzu...Tz po coś maszerował i nie załozył papci i sie poślignoł na tym mokrym usłyszałam huk a potem to już sie zwijałam ze śmiechu jak mamrotał pod nosem że Matrix na niego pułapki zastawia :evil_lol: Mogłaś fotki popstrykać :evil_lol: [quote name='madziasto4'] Bo Masterek na ten przykład wcale nie kapie wodą :cool1: A najlepiej jak to moje prosię przyjdzie z tym mokrym ryjem buzi dać:evil_lol: Bo Masterek to pełna kultura :loveu: A reszta to ryje obślizgłe i niekulturalne. Ooohoho, mokre całusy :cool3: Quote
Kasia_zg Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Kasieńko bardzo żałowałam że nie mogłam pstryknąc fotek a najlepsze jest to że ślizg na mokrym zawsze trafi sie TZ-towi jednak tym razem tuluby i salta były najlepsze ;) O tak tak Masterek jako jedyny jest najlepeij wychowany i jako jedyny potrafi sie nalezycie zachować przy wodopoju :) aaaaa wiem co to mokre całusy Matrix jeszcze na beszczela tym mokrym pycholem szuka ucha i wtedy to jest ciekawie:evil_lol: Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Dobry w obleganej po brzegi galeryji :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Cześć Kasiu. Arisek też jest wychowany, bo nie chlapie ani nie brudzi (jedzeniem) :multi: Łukaszek w różowej piżamce uroczy :loveu: Jak to dobrze, że jest jeszcze taki mały, bo nie narzeka, że to nie dla niego :lol: Quote
madziasto4 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Kasia napisał(a):Dobry w obleganej po brzegi galeryji :evil_lol: No właśnie chciałam wleźć do Was, ale ścisk taki, se myślę cholela może to sztuczny tłum i jeszcze mnie okradną :hmmmm: Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Sara_i_Aris napisał(a): Łukaszek w różowej piżamce uroczy :loveu: Jak to dobrze, że jest jeszcze taki mały, bo nie narzeka, że to nie dla niego :lol: Jak nie narzeka jak narzeka - sam pokazuje co założy a co nie bo jest beee :evil_lol: Z tą piżamą to było spoko bo nówka była ale po praniu juz nie taka fajna i trza było go przekupić! Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 madziasto4 napisał(a): No właśnie chciałam wleźć do Was, ale ścisk taki, se myślę cholela może to sztuczny tłum i jeszcze mnie okradną :hmmmm: Dobry bajer w cenie jest :evil_lol: Quote
Magda Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 No tak - wieczór i zaczynają się fotki pościelowe:loveu: Fidel zaprasza do spania A ja wyciachałam ostatnio Miekiemu wszystkie włosy na klacie i brzuchu. Goopia ja.... Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Fidel to już starszyzna, liga więcej niż chodzi :p Quote
Magda Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Kasia napisał(a):Fidel to już starszyzna, liga więcej niż chodzi :p To nawet Łukaszek go nie rozrusza?:lol: Quote
Recommended Posts