Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tigrunia napisał(a):
:loveu::loveu::loveu: Dziś do fryka ide znów sie rozjaśnić :multi: bom pociemniała :roll:

Ja sie mialam zarudzic dzisiaj ale nie wiem kurde bo nie mam tego co miec powinnam czyli takiego zelu odswiezajacego kolor ino cos innego...

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Ja sie mialam zarudzic dzisiaj ale nie wiem kurde bo nie mam tego co miec powinnam czyli takiego zelu odswiezajacego kolor ino cos innego...

Sama se robisz ?? Tez bym spróbowała jakbym jeden ino kolor miała a z pasemkami to gorzej :shake:

Posted

tigrunia napisał(a):
Sama se robisz ?? Tez bym spróbowała jakbym jeden ino kolor miała a z pasemkami to gorzej :shake:

Dzie tam sama.
Sama bym e w zyciu takiego kolora nie zrobila :shake:
Ino mowie ze odswiezyc chcialam takim zelem, ktory tez fryzjerka mi naklada.

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Dzie tam sama.
Sama bym e w zyciu takiego kolora nie zrobila :shake:
Ino mowie ze odswiezyc chcialam takim zelem, ktory tez fryzjerka mi naklada.

Aaaaa .. to ja nie znam takich żelów :shake:

Posted

tigrunia napisał(a):
Aaaaa .. to ja nie znam takich żelów :shake:

Kasia napisał(a):
Nie słyszałam o takich zelach. One są tylko do kolorów czy do blondów też?
Jak sie nazywają?

One sa do takich ekstermalnych kolorow, typu fioletoey, rozowy, czerwony, zielony, pomaranczowy. I ja jak mam rudy łeb, ktory mi sie po jakims czasie robi mniej rudy, to wtedy siup taki kolor orange na wlosy i znowu sa bardzo rude :loveu:

Posted

Kumam ;)

Ja to se do mojego blondu na ten przykład używam zamiast normalnego szamponu do mycia głowy taki fioletowy kupowany w salonie fryzjerskim. On przy systematycznym stosowaniu zapobiega żółknięciu i ciemnienu, blond utrzymuje sie długo i przybiera taki ładny platynowy odcień.

Posted

Kasia napisał(a):
Kumam ;)

Ja to se do mojego blondu na ten przykład używam zamiast normalnego szamponu do mycia głowy taki fioletowy kupowany w salonie fryzjerskim. On przy systematycznym stosowaniu zapobiega żółknięciu i ciemnienu, blond utrzymuje sie długo i przybiera taki ładny platynowy odcień.

Kasia gadaj co to za specyfik :crazyeye: Zaraz sie zapytam jak będę u fryzjera!!

Posted

Ja akurat kupuję u swojej fryzjerki taki szampon.

Ale równie dobrze mozesz kupic taki specyfik w sklepie kosmetycznym, są szapmony z Welli (drogie około 20 zł ale jak dla mnie niezbyt skuteczne) i z Joanny (około 5 zł i ten jest bardzo skuteczny, fajnie sie pieni i możesz go stosować do kazdego mycia głowy nawet pozostawiając go na kilka minut na głowie).

Posted

Kasia napisał(a):
Ja akurat kupuję u swojej fryzjerki taki szampon.

Ale równie dobrze mozesz kupic taki specyfik w sklepie kosmetycznym, są szapmony z Welli (drogie około 20 zł ale jak dla mnie niezbyt skuteczne) i z Joanny (około 5 zł i ten jest bardzo skuteczny, fajnie sie pieni i możesz go stosować do kazdego mycia głowy nawet pozostawiając go na kilka minut na głowie).

No jezd jak Kasia mowi.
Joanna dobra jezd.
A jeszcze teges, rossman ma swoj taki szampon wlasnie rossmanowy wiec bezfirmowy i tani i dobry.

Posted

[quote name='madziasto4']
Nie wytrzymam dłużej, muszę gebe do kogoś otworzyć.
Cze Fidlaki.

haha :evil_lol:
Cze Madźka :loveu:

Saruś plosiem :lol:

i Łukaszka też macie :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):

I tego mi było trzeba do szczęścia :loveu:
Za co Fidlak siedzi? Jak wszyscy, za niewinność? :evil_lol:

Wiedziałam ;)

To więzienie to jego azyl i kryjówka przed Łukaszkiem. Tam może sobie chwilkę w spokoju poligać bo Mały zawsze jak najdalej łóżeczka :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
Wiedziałam ;)

To więzienie to jego azyl i kryjówka przed Łukaszkiem. Tam może sobie chwilkę w spokoju poligać bo Mały zawsze jak najdalej łóżeczka :evil_lol:

Buahaha zamienili się łóżeczkami na dobre widzę:evil_lol: