Kasia Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 madziasto4 napisał(a): Fidlaka obskubują :evil_lol: I smarować sie nim chcą :cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Cześć Kasiu. Nie obdzielaj Fidelkiem tak wszystkich, bo ja i Kamilka jesteśmy tylko potrzebujące :lol: Aris jak na swój wzrost waży malutko, sam vet tak powiedział :-( Kości ma drobne, więc na nie liczyć nie możemy. Ale mięśnie też z chęcią pożyczymy :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Kasiu. Nie obdzielaj Fidelkiem tak wszystkich, bo ja i Kamilka jesteśmy tylko potrzebujące :lol: Aris jak na swój wzrost waży malutko, sam vet tak powiedział :-( Kości ma drobne, więc na nie liczyć nie możemy. Ale mięśnie też z chęcią pożyczymy :loveu: Mięśnie to se sami wyróbcie, a nie się na Fidlakowe czaicie:evil_lol: Torcio ma doopsko i nóżki umięśnione :grins: Quote
Kasia Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Fidlak to cały taki mięsisty jest :lol: Mało co je, pazerny nie jest to tłuszczyku nie ma choć wiele osób mi mówi, że widać po nim że niby dobrze zjeść lubi... No ale nie ma co porównywac Fidlaka do Waszych piesów ;) Quote
koregra Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Fidelcio jest kochaniutki :loveu: Jest uroczy taki jaki jest nie wyobrażam sobie go innego :p Quote
Anusia & Alutka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Kasia napisał(a):Fidlak to cały taki mięsisty jest :lol: Mało co je, pazerny nie jest to tłuszczyku nie ma choć wiele osób mi mówi, że widać po nim że niby dobrze zjeść lubi... Miesniak kochany :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 I u Fidlaków też nikogo z rańca nie ma? :???: Quote
Kasia Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 madziasto4 napisał(a): I u Fidlaków też nikogo z rańca nie ma? :???: Fidlaki były na nudnym szkoleniu BHP...Nudnym, beznadziejnym i nieciekawym. Quote
madziasto4 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Kasia napisał(a):Fidlaki były na nudnym szkoleniu BHP...Nudnym, beznadziejnym i nieciekawym. Oj biedne Fidlaki :glaszcze: Quote
Anusia & Alutka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Kasia napisał(a):Fidlaki były na nudnym szkoleniu BHP...Nudnym, beznadziejnym i nieciekawym. w opolu i sie Maca nażarły :evil_lol: Czesc :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):w opolu i sie Maca nażarły :evil_lol: Czesc :loveu: Ano właśnie, gdyby zjadły kulturalnie i z umiarem, toby tera nie suszyło, ale nie, nażarły się.:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 madziasto4 napisał(a):Ano właśnie, gdyby zjadły kulturalnie i z umiarem, toby tera nie suszyło, ale nie, nażarły się.:evil_lol: No. Jeszcze se pewnie zestaw powiekszyla... I sa efekty... Quote
tigrunia Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Dobry dzień :loveu: Ach jak ja McChickeny uwielbiam :loveu: Dałabym sie pokroić za nie :evil_lol: Quote
Kasia Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): w opolu i sie Maca nażarły :evil_lol: madziasto4 napisał(a): Ano właśnie, gdyby zjadły kulturalnie i z umiarem, toby tera nie suszyło, ale nie, nażarły się.:evil_lol: Kultury nie było do kiszki z głodu marsza grały więc żarłam a nie jadłam :evil_lol: Anusia & Alutka napisał(a): Jeszcze se pewnie zestaw powiekszyla... I sa efekty... Powiększyła a jak! Big Maca se wzięłam z frytami i do tego nugetsy se dokupiłam :loveu: A potem wstać prawie co nie umiałam i cała drogę powrotną jęczałam Tztowi, że mnie brzuch boli z przejedzenia :p Cze Beatrycze :lol: Ja tam wolę Big Maca! Quote
tigrunia Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Kasia napisał(a): Powiększyła a jak! Big Maca se wzięłam z frytami i do tego nugetsy se dokupiłam :loveu: O żesz :crazyeye: Dzieś Ty to zmieściła ?? :crazyeye: Quote
Kasia Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 tigrunia napisał(a): O żesz :crazyeye: Dzieś Ty to zmieściła ?? :crazyeye: W brzuszku mym :loveu: Quote
tigrunia Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Kasia napisał(a):W brzuszku mym :loveu: Pojemny :loveu: Quote
Kasia Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 tigrunia napisał(a): Pojemny :loveu: Bardzo... ;) Quote
tigrunia Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Mi sie skurczył żołądek chyba .. :roll: Przez ostatni tydzień na prawde bardzo malutko jem i wcale nie jestem głodna .. a schudłam już 3 kg :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Kasia napisał(a): Powiększyła a jak! Big Maca se wzięłam z frytami i do tego nugetsy se dokupiłam :loveu: A potem wstać prawie co nie umiałam i cała drogę powrotną jęczałam Tztowi, że mnie brzuch boli z przejedzenia :p No wiedziala, ze powiekszyla :evil_lol: tigrunia napisał(a):Mi sie skurczył żołądek chyba .. :roll: Przez ostatni tydzień na prawde bardzo malutko jem i wcale nie jestem głodna .. a schudłam już 3 kg :multi: Nie kce dolowac, ale zes sie 2B ino odwodnila :evil_lol: Cze w piatek przedsobotni :multi: Quote
tigrunia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Nie kce dolowac, ale zes sie 2B ino odwodnila :evil_lol: Cze w piatek przedsobotni :multi: Cicho być!!!! Schudłam i tyle :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 tigrunia napisał(a):Cicho być!!!! Schudłam i tyle :evil_lol: Dobła :grins: Quote
tigrunia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Dobła :grins: :loveu::loveu::loveu: Dziś do fryka ide znów sie rozjaśnić :multi: bom pociemniała :roll: Quote
Recommended Posts