Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madziasto4 napisał(a):
Ależ oni się kochają :loveu:

U nas słoneczko za oknem, gałęzie drzew się nie ruszają, więc chiba nie wieje :hmmmm:

Madzka co ty opowiadasz?? U Iberii taka wichura była, ze prądu nie miała bidaczka .. :shake: Mnie na szczęście ominęło :evil_lol: ale huragan zebrał żniwa niezłe :shake:

Dobry w poniedziałek :multi:

Posted

[quote name='Kasia']To wychodzi na to, ze tylko mnie te wichury prześladuja :evil_lol:

No przecie u mnie tyz i nawet przedwczoraj pradu nie mialam na ta okolicznosc :roll:

[quote name='Kasia']Fidlaka ino podwiewało :evil_lol:
Waży duuużo...11-12 będzie.

O to jak moje walijczyki.
Fajny Fidlak, jest w co poklepac :razz:

http://images23.fotosik.pl/168/62e0d8d04dfea99a.jpg <= :roflt:

czyzby te male raczki sie zaciskaly? :evil_lol:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']
O to jak moje walijczyki.
Fajny Fidlak, jest w co poklepac :razz:

http://images23.fotosik.pl/168/62e0d8d04dfea99a.jpg <= :roflt:
czyzby te male raczki sie zaciskaly? :evil_lol:

No, fajowy jest taki duży. Mięciutki, można poleżeć na nim jak na podusi :loveu:
Nie chciałabym mniejszego!!!

Napisałam przeceiż, że Łukaszek kocha Fidelka czasami a nawet częściej niż czasami zbyt mocno :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
No, fajowy jest taki duży. Mięciutki, można poleżeć na nim jak na podusi :loveu:
Nie chciałabym mniejszego!!!

Napisałam przeceiż, że Łukaszek kocha Fidelka czasami a nawet częściej niż czasami zbyt mocno :evil_lol:

No kurde taki size jest najepszy.
Od biedy pod pache wezmiesz jak trza, a przytulic sie jest do czego, przy czym sie nie zdepta nieopacznie.

Ja lubie jak Herka mi do wyra wlazi spac, bo ja spie na boczku, a ona wtedy tyz na boczku sie kladzie plecami do mnie, wsciska sie nak najblizej i lepetyne na rynke mi kladzie :loveu:

Lukaszek hy hy :loveu:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):

No kurde taki size jest najepszy.
Od biedy pod pache wezmiesz jak trza, a przytulic sie jest do czego, przy czym sie nie zdepta nieopacznie.

Ja lubie jak Herka mi do wyra wlazi spac, bo ja spie na boczku, a ona wtedy tyz na boczku sie kladzie plecami do mnie, wsciska sie nak najblizej i lepetyne na rynke mi kladzie :loveu:

Pod pachę weźmiesz ale długo tak nie ponosisz :evil_lol:
Zdeptać nie zdeptasz a jak nawet nazdepniesz to on i tak mało co poczuje.

Fidlaczek też sie lubi w nocy wtulać. Najpierw kładzie sie w nogach ale po chwili myk na poduszkę byle jak najbliżej nas, wciska sie w człowieka a ja wtedy wtulam sie w jego mieciutka skórkę :loveu:

Posted

Kurde wczoraj zostalam obwarczana przez Horusa, bo se szlam korytarzem po ciemnicy, bo mi sie nie kcialo swiatla zapalac, a ten baran zamiast na wyrku swoim spac co na korytarzu stoi to on na podlodze. I troche go skopalam w drodze do lazienki :oops:
Ale jak wracalam to juz lezal na lozku :evil_lol: Sie uczy chlopak :razz:

Posted

Kurde wczoraj zostalam obwarczana przez Horusa, bo se szlam korytarzem po ciemnicy, bo mi sie nie kcialo swiatla zapalac, a ten baran zamiast na wyrku swoim spac co na korytarzu stoi to on na podlodze. I troche go skopalam w drodze do lazienki :oops:
Ale jak wracalam to juz lezal na lozku :evil_lol: Sie uczy chlopak :razz:

Rozumny taki :evil_lol:

Fidlak tyż czasami zlezie z łóżka i śpi obok i jak se idę siku w nocy to albo go skopie troszke albo wyrżnę przez niego jak długa...

Posted

Saro ja nie wiem czemu on jest taki duży bo z jedzeniem to też nie jest tak lekko. Fakt, że sie nie głodzi ale łakomczuchem też nie jest.
Więc ta jego waga to z postury raczej wynika i budowy a nie z obżarstwa czy otycia ;)
Ale kilograma mogę Wam oddać....nie wiecej :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):
Saro ja nie wiem czemu on jest taki duży bo z jedzeniem to też nie jest tak lekko. Fakt, że sie nie głodzi ale łakomczuchem też nie jest.
Więc ta jego waga to z postury raczej wynika i budowy a nie z obżarstwa czy otycia ;)
Ale kilograma mogę Wam oddać....nie wiecej :loveu:

I nam tyż choc pół :razz:

Posted

Ooo Kasia dzieli Fidlakiem :evil_lol:

Chcesz też kilka deko?
Wczoraj wykąpany więc czysty, pachnący i puszysty jest :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):
Chcesz też kilka deko?
Wczoraj wykąpany więc czysty, pachnący i puszysty jest :loveu:

Ja może poprosze ale nie deko ino pare centymetrów wzrostu :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):

Ja może poprosze ale nie deko ino pare centymetrów wzrostu :evil_lol:

Centymetrów nie rozdaje bo u nas same niziołki :evil_lol:

Jakby mial nadmiar tuszczyku to ja bym se chetnie tu i owdzie wiecie...

Niestety tłuszczyku brak bo to same mięśnie są!!! Nie będzie smalczyka Kochana...

Posted

No tak wlasnie myslalam, ale wolalam sie upewnic, coby pozniej nie miec se nic do zarzucenia.

Bedę o Tobie pamiętać w przypadku gdyby uzbierało sie troszkę tłuszczyku.