Anusia & Alutka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Osły oślaste, zarazaja nam Madzke :calus: Quote
koregra Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Cześć Kasieńko i fidelkowy nochalku :loveu: Quote
Kasia Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Cześć Kamilko :loveu: Posucha dzis na galeryjach, co nie? Quote
Jagoda1 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Blondaskom brakuje skrzydełek anielskich... :lol: Quote
madziasto4 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Jejku jakie oni mają piękne oczęta obaj :loveu: Białeczko Fidlakowe:loveu: Quote
Kasia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Witajcie. Paskudna pogoda to i paskudne samopoczucie... :cool1: Quote
Kasia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 magda z. napisał(a): ależ oni świetnie razem wyglądają:loveu: Hej :loveu: Wiecie jak u nas wieje? :crazyeye: Normalnie świszczy i dudni cały czas. Dobrze, że Fidlak swoje waży bo by mnie zwiało dzis na spacerku...:roll: Quote
magda z. Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Kasia napisał(a):Hej :loveu: Wiecie jak u nas wieje? :crazyeye: Normalnie świszczy i dudni cały czas. Dobrze, że Fidlak swoje waży bo by mnie zwiało dzis na spacerku...:roll: U mnie przestało, w ogóle jakoś mało wiało, w tamtym roku to mieliśmy pogrom, a teraz luzik. Nawet deszcz przestał padać przed chwilą. Trzymajcie się ciepło i mocno:razz: Quote
koregra Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Cześć Kasieńko u nas już tylko leje, ale wiało strasznie :cool1: Quote
Kasia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 To wychodzi na to, ze tylko mnie te wichury prześladuja :evil_lol: Quote
koregra Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 No chyba, a Corinkę zwiewało a Fidelek chociaz sie gleby trzyma. Ile on teraz waży? Quote
Kasia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 koregra napisał(a): No chyba, a Corinkę zwiewało a Fidelek chociaz sie gleby trzyma. Ile on teraz waży? Fidlaka ino podwiewało :evil_lol: Waży duuużo...11-12 będzie. Quote
madziasto4 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ależ oni się kochają :loveu: U nas słoneczko za oknem, gałęzie drzew się nie ruszają, więc chiba nie wieje :hmmmm: Quote
Kasia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 madziasto4 napisał(a): Ależ oni się kochają :loveu: Łukaszek kocha Fidelka, nawet czsami zbyt mocno :roll: Fidlak tez kocha Łukaszka ale na odległość. A te wspólne chwile miłości uwiecznione na fotkach są tylko wtedy gdy jestem blisko i głaskam uspokajająco Fidelka mówiąc do niego: Spokojnie, nic Ci sie stanie jak Łukaszek cię pocałuje. :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Dobry Dywanikowe fotki są cudne, musi im być tam wygodnie. Quote
Recommended Posts