Anusia & Alutka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Kasia']Będzie. Kiedy? Zapytaj mojego TZta.... Jajka idziemy ciąć na początku marca. Mam zadzwonić który dzień mi pasuje, a że TZ wyjeżdża 9-go marca to myślę ze zaraz po jego wyjeżdzie pójdziemy na obcinkę. Dawaj tu TZ-ta! Odjajczanie Quote
madziasto4 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Tz nie stawia oporów przed odjajczaniem Fidlaka? Quote
koregra Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Witaj Kasieńko. Fidelek jak zwykle rewelacyjny :loveu: A co Łukaszek tak męczy mamę ? Quote
Kasia Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 madziasto4 napisał(a): Tz nie stawia oporów przed odjajczaniem Fidlaka? Nie stawia. Ma takie samo zdanie w tej kwesti jak ja, zreszta jak Fidlak ucieka nam za sukami to Tomek go gania nie ja więc też juz ma tego dosyć. A ucieka ten pies za każdym razem, niestety kiedy idzie sie z małym i z nim na spacer to Fidlaka trza bezs smyczy "prowadzic" bo inaczej każde idze w inną stronę. On z reguły idzie przy nodze i posłuszny jest ale jak wyczuje suke to koniec! Quote
madziasto4 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Kasia napisał(a):Nie stawia. Ma takie samo zdanie w tej kwesti jak ja, zreszta jak Fidlak ucieka nam za sukami to Tomek go gania nie ja więc też juz ma tego dosyć. A ucieka ten pies za każdym razem, niestety kiedy idzie sie z małym i z nim na spacer to Fidlaka trza bezs smyczy "prowadzic" bo inaczej każde idze w inną stronę. On z reguły idzie przy nodze i posłuszny jest ale jak wyczuje suke to koniec! Pytam, bo na ogół panowie osobiście traktują zabieg kastracji i przeważnie się ociągają z decyzją:evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Cze Kasia:p następny będzie bezjajeczny:lol: taa Madzia powiadasz że faceci na ogoł protestują heh ciekawe skąd takie wnioski wysuwasz hahah:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Pegaza napisał(a): taa Madzia powiadasz że faceci na ogoł protestują heh ciekawe skąd takie wnioski wysuwasz hahah:evil_lol: Z obserwacji :cool1: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Przytsojny Fidlasty na spacerku, wiosennie już nie? Quote
Kasia Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 madziasto4 napisał(a): Przytsojny Fidlasty na spacerku, wiosennie już nie? Dzisiaj to było prawdziwie bardzo wiosennie :loveu: Pogoda marzenie! Quote
Anusia & Alutka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 madziasto4 napisał(a):Pytam, bo na ogół panowie osobiście traktują zabieg kastracji i przeważnie się ociągają z decyzją:evil_lol: Tato protestowal? :evil_lol: Czeeee :loveu: jutro poniedzialek! Quote
madziasto4 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Tato protestowal? :evil_lol: Czeeee :loveu: jutro poniedzialek! Początkowo się ociągał, ale ogólnie poszło gładko. Quote
koregra Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Cześć Kasieńko Fidelkowe fotki super :loveu: To dzisiejsze? U nas chyba jeszcze cieplej było:lol: Quote
Kasia Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 koregra napisał(a): Fidelkowe fotki super :loveu: To dzisiejsze? U nas chyba jeszcze cieplej było:lol: cze :loveu: Fotki wczorajsze, dzis było dużo cieplej i bezwietrznie :lol: Quote
koregra Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 No to dokładnie jak u nas - fajowo co :multi: Quote
tigrunia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Dobry Fidlaki :multi: Pogoda wczoraj fakt - pikna była :loveu: My z Jessiną jutro sie wybieramy nad jeziorko .. jak wypali :roll: Quote
Kasia Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 madziasto4 napisał(a): Wcale mu jajków nie widać :hmmmm: Bo są zasłonięte włosami ;) Quote
tigrunia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ajj.. Kasieńko , co tak wczesnie budzisz tego Fidlaka ??:nono: Quote
Kasia Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 tigrunia napisał(a): Ajj.. Kasieńko , co tak wczesnie budzisz tego Fidlaka ??:nono: To są wczorajsze fotki, których nie zdążyłam wkleić bo mi net zaczął mulić ;) Quote
Recommended Posts