Kasia Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): A ciemu nie idziesz na L4? Koleżanka z pokoju poszła wczoraj na chorobowe na dziecko. Kolega, który zawsze ja zastepuje, również ma chorobowe bo się połamał więc ja musiałam zostać i zastąpić ich oboje :placz: Quote
tigrunia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Dobry Kasieńko :multi: tam gdzie wygwiazdowało musisz wpisac wyraz:" terierko wo" ino razem i powinno chodzić ;) Quote
koregra Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Kasieńko wracaj do zdrowia. Ja też ledwo zipie a do pracy trzeba chodzić Quote
Anusia & Alutka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 tigrunia napisał(a):Dobry Kasieńko :multi: tam gdzie wygwiazdowało musisz wpisac wyraz:" terierko wo" ino razem i powinno chodzić ;) Nie chodzi. Sprawdzalam juz wczoraj. Quote
tigrunia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Nie chodzi. Sprawdzalam juz wczoraj. Juz wim moze czemu .. tam kawiarenke tez wykropkowało czy cus .. kawiarenka byc powinna Quote
madziasto4 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Dobra, rozszyfrowałam, Fidlasta, tylko bez spacji t e r i e r k o w o, bo cenzura jest:evil_lol: http://www.t e r i e r k o w o.fora.pl/kawiarenka/g-mai,572.html Quote
tigrunia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='madziasto4']Dobra, rozszyfrowałam, Fidlasta, tylko bez spacji t e r i e r k o w o, bo cenzura jest:evil_lol: http://www.t e r i e r k o w o.fora.pl/kawiarenka/g-mai,572.html :klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
madziasto4 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 tigrunia napisał(a)::klacz::klacz::klacz::klacz: Gamoniu linka nie umisz wstawić poprawnie:cool1: Tylko rozszyfrowywać trza. Quote
tigrunia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 madziasto4 napisał(a):Gamoniu linka nie umisz wstawić poprawnie:cool1: Tylko rozszyfrowywać trza. No jak sie zaszyfrował to co ? :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 tigrunia napisał(a):No jak sie zaszyfrował to co ? :eviltong: No coś taka bezradna? Trzabyło wtedy z przeglądarki uzupełnić adres, a nie.:cool1: Quote
tigrunia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 madziasto4 napisał(a):No coś taka bezradna? Trzabyło wtedy z przeglądarki uzupełnić adres, a nie.:cool1: No toc napisalam, ze to terier.. kowo trza dopisać a ze tej kawiarenki nie zauważyłam no to co ? :p Quote
madziasto4 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 tigrunia napisał(a):No toc napisalam, ze to terier.. kowo trza dopisać a ze tej kawiarenki nie zauważyłam no to co ? :p A to, że to istotny element, bez którego niemożliwe jest przekierowanie na odpowiednią stornę:razz: Quote
Pegaza Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Cze Fidlasta:pchorowiasta lepiej juz? co to za kawiarenki co? a kawe tam podają dobrą?to ja poprosze i ciastko do tego:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Pegaza napisał(a): co to za kawiarenki co? a kawe tam podają dobrą?to ja poprosze i ciastko do tego:evil_lol: Ino storczyki pokazuja. Tyz mialam nadzieje ze cos obrego daja :evil_lol: Cze Kasiu :loveu: Quote
Kasia Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Dobry chołocie :loveu: Dziś mam straszny dzień - jadę z dziewczynami z Opola odbierać psa wyadoptowanego do nowego domu. Chodzi o tą sunie do której Fidlasty tak sie dobierał jak bylismy tam podpisywac umowę. Normalnie mam stracha... Tu jest wątek, na ostatnich stronach pisze dlaczego trzeba ja odebrać. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65537 Quote
magda z. Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Kasia']Dobry chołocie :loveu: Dziś mam straszny dzień - jadę z dziewczynami z Opola odbierać psa wyadoptowanego do nowego domu. Chodzi o tą sunie do której Fidlasty tak sie dobierał jak bylismy tam podpisywac umowę. Normalnie mam stracha... Tu jest wątek, na ostatnich stronach pisze dlaczego trzeba ja odebrać. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65537 Kasia nie stresuj się:loveu::loveu::loveu:chociaż ja też mam stracha-na odległość; rozmawiałam z Beatą, jest dobrze zorganizowana, będzie dobrze, musi się udać. Drapanko dla Fidlaka:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 magda z. napisał(a): Kasia nie stresuj się:loveu::loveu::loveu:chociaż ja też mam stracha-na odległość; rozmawiałam z Beatą, jest dobrze zorganizowana, będzie dobrze, musi się udać. Drapanko dla Fidlaka:loveu::loveu::loveu: I sie udało!!!! Dzięki Beacie i Twoim kciukom ;) :loveu: Quote
Kasia Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 madziasto4 napisał(a): To super!!! :loveu: Widziałaś? Przegrywamy na Krakvecie....:-( Quote
Anusia & Alutka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Kasia napisał(a): Widziałaś? Przegrywamy na Krakvecie....:-( Nooooooooo :roll: Quote
madziasto4 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Widziałam cholera :-( Dwoma procentami już... Quote
Kasia Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 madziasto4 napisał(a): Widziałam cholera :-( Dwoma procentami już... Ponoć na wizażu utworzyli wątek nawołujący do głosowania na Głowno... Quote
Anusia & Alutka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Kasia napisał(a):Ponoć na wizażu utworzyli wątek nawołujący do głosowania na Głowno... A to swinstwo. Quote
madziasto4 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Kasia napisał(a):Ponoć na wizażu utworzyli wątek nawołujący do głosowania na Głowno... No to wszystko jasne...Stąd ten napływ głosów Szłag by to trafił no! Quote
Recommended Posts