Kasia Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Jenyyy mu tak wygodnie bylo?? Chiba tak :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Hyhy dobry jest :loveu: Uszy mam zatkane od rana... :cool1: Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Uszy mam zatkane od rana... :cool1: Ja wczoraj tak miałam całe popołudnie i wieczór....siem czułam normalnie jakbym w górach jakiś była :roll: Quote
Sara_i_Aris Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Cześć Kasiu. W końcu nadrobiłam zaległości :multi: Fidelek długo nie pocieszy się swoimi jajkami :razz: Ostatnio prawie wszystkich wzięło na kastrowanie psów. Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Sara_i_Aris napisał(a): Cześć Kasiu. W końcu nadrobiłam zaległości :multi: Fidelek długo nie pocieszy się swoimi jajkami :razz: Ostatnio prawie wszystkich wzięło na kastrowanie psów. Hej Saro... Dawno Cię tu nie było :lol: A jajków mus sie pozbyć bo inaczej spokoju nie będzie ;) Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 :evil_lol::evil_lol: Wraca żona do domu i widzi kartkę na drzwiach: - "Sprzedam żonę za 360 zł". I Mówi do męża: - Czyś Ty zwariował, mnie sprzedasz i to za 360 zł, skąd to wziąłeś? Mąż na to: - Wiesz, 80 kilo wagi razy 2zł, kilo żywca plus 200 zł obrączka. Na drugi dzień mąż wraca i widzi kartkę: - "Sprzedam męża za 1,10zł". Mąż zdenerwowany mówi: - Ja wszystko rozumiem ale za 1,10? Skąd to wzięłaś? A żona mówi: - 2 jajka po 0,30 groszy i rurka bez kremu po 0,50 groszy! Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Mąż wraca do domu i mówi do żony: - Kupiłem kasety video. - Po co Ci kasety video, skoro nie mamy odtwarzacza? - pyta żona. - A czy ja Ciebie pytam, po co Ty biustonosze kupujesz? - odpowiada mąż. Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 :evil_lol: Pewne małżeństwo ma "ciche dni". Wieczorem mąż pisze kartkę do żony: "Stara, obudź mnie o piątej." Nazajutrz mąż budzi się o siódmej i spostrzega na stole kartkę: "Stary wstawaj, już piąta...!" Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Kasia']Mąż wraca do domu i mówi do żony: - Kupiłem kasety video. - Po co Ci kasety video, skoro nie mamy odtwarzacza? - pyta żona. - A czy ja Ciebie pytam, po co Ty biustonosze kupujesz? - odpowiada mąż. ooo :roflt: [quote name='Kasia']:evil_lol: Pewne małżeństwo ma "ciche dni". Wieczorem mąż pisze kartkę do żony: "Stara, obudź mnie o piątej." Nazajutrz mąż budzi się o siódmej i spostrzega na stole kartkę: "Stary wstawaj, już piąta...!" Nooo to jest zaj***te :megagrin: Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Kurna, ciekawe kiedy mnie takie ciche dni nastaną :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 To z cichymi dniami to coś podobne do tego hihi:lol: Do faceta dzwoni rano telefon. Odbiera i slyszy: - "Halo, dzien dobry, czy pan zamawial budzenie na siodma?" - "Tak" - odpowiada zaspany. - "No to szybciutko, szybciutko, bo juz dziewiata...." Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Hihi, czytałam go dzisiaj :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Teraz z innej beczki....Widziałayście ten filmik? Ja obejrzałam do końca ale ledwo wytrzymałam :-(:-( http://pl.youtube.com/watch?v=KPmX9Na-7gs Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Wiecie ja to sie kurde zastanawiam czy ten problem da sie rozwiazac w taki sposob, zeby nikt nie krzyczal. Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Wiecie ja to sie kurde zastanawiam czy ten problem da sie rozwiazac w taki sposob, zeby nikt nie krzyczal. Co niektórzy juz od kilku lat TAM walcza i jak do tej pory nic się nie zmieniło na lepsze więc nie wiem czy jest jakaś szansa na zmianę i poprawę ale nadzieję trzeba mieć...:-( Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ciekawe czy kiedykolwiek wprowadza obowiazkowe sterylki... Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Ciekawe czy kiedykolwiek wprowadza obowiazkowe sterylki... Nie liczę na to tak samo jak na zmianę prawa dotyczącego zwierząt. Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 I Fidlasty powiedzial dobranoc :loveu: Quote
Pegaza Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 to my mu tez mówimy dobranoc:loveu: dobry wicier:p Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Czołem D-E :loveu: Cześć Anuś po raz któryś :loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts