Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobry w Walentego :loveu:

W tej zwisającej pozycji Fidlak przespał prawie 3 godziny.
Następnie wstał, przeciągnął się i ponownie zawisł....:cool1:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fidlasty to mój osobisty bohater, pomógł w wizytach przed i poadopcyjnych:razz:, nie wiem czy Kaisa wrzuciła tu te foty, ale piesio ma teraz nową sąsiadkę w okolicy:loveu:

Kasiu jeszcze raz wielkie dzięki:loveu:

Posted

[quote name='magda z.']
Fidlasty to mój osobisty bohater, pomógł w wizytach przed i poadopcyjnych:razz:, nie wiem czy Kaisa wrzuciła tu te foty, ale piesio ma teraz nową sąsiadkę w okolicy:loveu:

Kasiu jeszcze raz wielkie dzięki:loveu:

Witaj Madziu :loveu:

Dla mnie to była przyjemność i wielka radość móc pomóc więc na przyszłość również sie polecam...;)

Zdjęć Finki nie wstawiałam ale wspominałam o Niej jak to Fidlasty próbował sie do niej dobierać :p

[quote name='Jagoda*']
Walentynkowo....:loveu:

Dzięki Jagódko :loveu:

Posted

Fidlasty to niezły zalotnik:razz: W ogóle to jest podobny do psiaka mojej koleżanki, w latach młodości Aris był praktycznie identyczny, teraz już jest yorkowym dziadziusiem-ok 14lat, ale strzyżony jest podobnie:cool3:

Posted

magda z. napisał(a):

Fidlasty to niezły zalotnik:razz: W ogóle to jest podobny do psiaka mojej koleżanki, w latach młodości Aris był praktycznie identyczny, teraz już jest yorkowym dziadziusiem-ok 14lat, ale strzyżony jest podobnie:cool3:

Przez te jego wieczne zaloty do psich i ludzkich panienek pozbawiamy go jajków :p

Posted

Moja sąsiadka w sobotę to zrobiła swojemu jamnikowi-pokazywała mi nawet efekty;) Blizna niewielka, chyba miał 3-4 szwy, coś by nasieniowodach mu zrobili, chyba przecinają, nie wiem dokładnie:roll: Piesio się natychmiastowo uspokoił. U weta był tylko kilka godzin po narkozie.

Posted

magda z. napisał(a):

W takim razie wypada trzymać kciuki, aby wszystko sie udało:)

Dzięki :lol:
Na pewno wszystko będzie w porządku!!!

madziasto4 napisał(a):

Fidlak już umówiony na zabieg czy jeszcze nie?

To nasz znajomy wet więc nie muszę go umawiać dużo wcześniej, wystarczy że przedzwonie na kilka dni przed ;)

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):

bo Fidlak bzyka wszystko i wszystkich.
Ups, sa walnientynki, powinnam powiedziec, Fidlak kocha wszystko... :loveu:

Znajomi przed wykastrowaniem swojego yorka to ze szmatami latali za nim i wycierali tak wszystko w chałupie bzykał...Babka w końcu nie wytrzymała i pozbawiła kawalera jajków i ma teraz spokój i czysto przynajmniej :p

Posted

Kasia napisał(a):

To nasz znajomy wet więc nie muszę go umawiać dużo wcześniej, wystarczy że przedzwonie na kilka dni przed ;)

Och a kiedy będzie to kilka dni przed?:diabloti:
No chiba, że na razie tylko sobie tak przyszłościowo planujecie pozbawienie Fidlaka jajek.

Posted

madziasto4 napisał(a):

Och a kiedy będzie to kilka dni przed?:diabloti:
No chiba, że na razie tylko sobie tak przyszłościowo planujecie pozbawienie Fidlaka jajek.

Pisałam że chcę go wykastrować jeszcze w lutym, pod koniec miesiaca jak będę miałą kasę.
Ewentualnie w pierwszym tygodniu marca ;)

Posted

Kasia napisał(a):
Pisałam że chcę go wykastrować jeszcze w lutym, pod koniec miesiaca jak będę miałą kasę.
Ewentualnie w pierwszym tygodniu marca ;)

Aaaaaa, to mea culpa, nie przeczytałam albo żem zapomniała:p

Posted

Kasia napisał(a):
Znajomi przed wykastrowaniem swojego yorka to ze szmatami latali za nim i wycierali tak wszystko w chałupie bzykał...Babka w końcu nie wytrzymała i pozbawiła kawalera jajków i ma teraz spokój i czysto przynajmniej :p

To az tak jest?? :crazyeye: