Kasia Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Dobry w Walentego :loveu: W tej zwisającej pozycji Fidlak przespał prawie 3 godziny. Następnie wstał, przeciągnął się i ponownie zawisł....:cool1: Quote
magda z. Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Fidlasty to mój osobisty bohater, pomógł w wizytach przed i poadopcyjnych:razz:, nie wiem czy Kaisa wrzuciła tu te foty, ale piesio ma teraz nową sąsiadkę w okolicy:loveu: Kasiu jeszcze raz wielkie dzięki:loveu: Quote
Kasia Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='magda z.'] Fidlasty to mój osobisty bohater, pomógł w wizytach przed i poadopcyjnych:razz:, nie wiem czy Kaisa wrzuciła tu te foty, ale piesio ma teraz nową sąsiadkę w okolicy:loveu: Kasiu jeszcze raz wielkie dzięki:loveu: Witaj Madziu :loveu: Dla mnie to była przyjemność i wielka radość móc pomóc więc na przyszłość również sie polecam...;) Zdjęć Finki nie wstawiałam ale wspominałam o Niej jak to Fidlasty próbował sie do niej dobierać :p [quote name='Jagoda*'] Walentynkowo....:loveu: Dzięki Jagódko :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 tigrunia napisał(a):Ale jakie wymuszone - to jest okazja a nie wymuszenie :loveu: Wymuszona okazja :grins: Kasia napisał(a):Dobry w Walentego :loveu: Dobry w Walniętego :loveu: Quote
Kasia Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 madziasto4 napisał(a): Dobry w Walniętego :loveu: Dobry Walnięty Walenty nie jest zły :evil_lol: Quote
magda z. Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Fidlasty to niezły zalotnik:razz: W ogóle to jest podobny do psiaka mojej koleżanki, w latach młodości Aris był praktycznie identyczny, teraz już jest yorkowym dziadziusiem-ok 14lat, ale strzyżony jest podobnie:cool3: Quote
Kasia Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 magda z. napisał(a): Fidlasty to niezły zalotnik:razz: W ogóle to jest podobny do psiaka mojej koleżanki, w latach młodości Aris był praktycznie identyczny, teraz już jest yorkowym dziadziusiem-ok 14lat, ale strzyżony jest podobnie:cool3: Przez te jego wieczne zaloty do psich i ludzkich panienek pozbawiamy go jajków :p Quote
magda z. Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Moja sąsiadka w sobotę to zrobiła swojemu jamnikowi-pokazywała mi nawet efekty;) Blizna niewielka, chyba miał 3-4 szwy, coś by nasieniowodach mu zrobili, chyba przecinają, nie wiem dokładnie:roll: Piesio się natychmiastowo uspokoił. U weta był tylko kilka godzin po narkozie. Quote
Kasia Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 To tylko malutki zabieg a jak pomocny w skutkach ;) U nas to juz jest mus zrobić!!! Quote
magda z. Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 W takim razie wypada trzymać kciuki, aby wszystko sie udało:) Quote
madziasto4 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Fidlak już umówiony na zabieg czy jeszcze nie? Quote
Anusia & Alutka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Kasia napisał(a): U nas to juz jest mus zrobić!!! bo Fidlak bzyka wszystko i wszystkich. Ups, sa walnientynki, powinnam powiedziec, Fidlak kocha wszystko... :loveu: Quote
Kasia Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 magda z. napisał(a): W takim razie wypada trzymać kciuki, aby wszystko sie udało:) Dzięki :lol: Na pewno wszystko będzie w porządku!!! madziasto4 napisał(a): Fidlak już umówiony na zabieg czy jeszcze nie? To nasz znajomy wet więc nie muszę go umawiać dużo wcześniej, wystarczy że przedzwonie na kilka dni przed ;) Quote
Kasia Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): bo Fidlak bzyka wszystko i wszystkich. Ups, sa walnientynki, powinnam powiedziec, Fidlak kocha wszystko... :loveu: Znajomi przed wykastrowaniem swojego yorka to ze szmatami latali za nim i wycierali tak wszystko w chałupie bzykał...Babka w końcu nie wytrzymała i pozbawiła kawalera jajków i ma teraz spokój i czysto przynajmniej :p Quote
madziasto4 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Kasia napisał(a): To nasz znajomy wet więc nie muszę go umawiać dużo wcześniej, wystarczy że przedzwonie na kilka dni przed ;) Och a kiedy będzie to kilka dni przed?:diabloti: No chiba, że na razie tylko sobie tak przyszłościowo planujecie pozbawienie Fidlaka jajek. Quote
Kasia Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 madziasto4 napisał(a): Och a kiedy będzie to kilka dni przed?:diabloti: No chiba, że na razie tylko sobie tak przyszłościowo planujecie pozbawienie Fidlaka jajek. Pisałam że chcę go wykastrować jeszcze w lutym, pod koniec miesiaca jak będę miałą kasę. Ewentualnie w pierwszym tygodniu marca ;) Quote
madziasto4 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Kasia napisał(a):Pisałam że chcę go wykastrować jeszcze w lutym, pod koniec miesiaca jak będę miałą kasę. Ewentualnie w pierwszym tygodniu marca ;) Aaaaaa, to mea culpa, nie przeczytałam albo żem zapomniała:p Quote
Anusia & Alutka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Kasia napisał(a):Znajomi przed wykastrowaniem swojego yorka to ze szmatami latali za nim i wycierali tak wszystko w chałupie bzykał...Babka w końcu nie wytrzymała i pozbawiła kawalera jajków i ma teraz spokój i czysto przynajmniej :p To az tak jest?? :crazyeye: Quote
madziasto4 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):To az tak jest?? :crazyeye: Noooo, piesy wtedy tryskają....energią:evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Oj tak, tryskają energią z energii :evil_lol: U nas jeszcze na szczęście do tego nie doszło!!! Quote
Anusia & Alutka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Hy hy energią jądrową :roflt: Quote
madziasto4 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Hy hy energią jądrową :roflt: :roflt::roflt::roflt: Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Dobry :loveu: Zwróćcie uwagę jak zgrabnie Fidlak se usiadł :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Cze Kasia :loveu: Jenyyy mu tak wygodnie bylo?? :crazyeye: Quote
Recommended Posts