Aga76 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):To na te okazje se prysne moim sprejem alkoholowym. I nie raz jak powinnam tylko dwa i nie w gardlo a na jezyk, o. Jak swietowac to swietowac :evil_lol: Anusia szalejesz :megagrin: Bry :loveu: Quote
Kasia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): I nie raz jak powinnam tylko dwa i nie w gardlo a na jezyk, o. Jak swietowac to swietowac :evil_lol: Jak tak będziesz świętować to kiepsko widzę Twe odwiedziny w ostatniej galeryji.... Jak Madźka w sylwestra będziesz zachaczać o progi :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Fidlaki macie cudowną rodzinkę buziak dla modeli Quote
Anusia & Alutka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Wiecie co? Ten psikacz pomaga, nie boli tak gardelko, ale go mozna przedawkowac. Niby moge 4 razy dziennie tylko :( Quote
Kasia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 bGirl napisał(a):Fidlaki macie cudowną rodzinkę buziak dla modeli Dziękujemy :loveu::loveu: Anusia & Alutka napisał(a): Wiecie co? Ten psikacz pomaga, nie boli tak gardelko, ale go mozna przedawkowac. Niby moge 4 razy dziennie tylko :( To stanowczo za mało przy tak dobrym jego smaku... Quote
madziasto4 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Cze FIdlaki:loveu: 800 stronka Edit: Osz cholela nie załapałam się buuu Quote
Kasia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 madziasto4 napisał(a): 800 stronka :drink1: Edit: Osz cholela nie załapałam się buuu 801 to też dobra okazja do jednego głębszego :evil_lol: Ha, nawet brak okzaji to okazja :grins: Quote
madziasto4 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Kasia napisał(a):801 to też dobra okazja do jednego głębszego :evil_lol: Ha, nawet brak okzaji to okazja :grins: Z powodzeniem można też wypić z okazji środy Quote
tigrunia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 I z o kazji dnia przed-Walentego :evil_lol: Quote
Martinee Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Czy możemy przyłączyć się do świętowania ?? Quote
Kasia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 madziasto4 napisał(a): Z powodzeniem można też wypić z okazji środy:drink1: Czy nawet z okazji, że już tylko 5 dni zostało do kolejnego PONIEDZIAŁKU :loveu: :drink1: :loveu: tigrunia napisał(a): I z o kazji dnia przed-Walentego :evil_lol: Nie lubiem świeta Walniętego Walentego....:roll: Martinee napisał(a): Czy możemy przyłączyć się do świętowania ??:drink1: W większej kupie zawsze raźniej i weselej :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Kasiu, mam wrażenie, że kupiłam wczoraj z tej samej serii piłeczkę, ino, że mniejszą i inny wzór :grins: Fajowo się odbija i pływa w wodzie:loveu: Torcio wniebowzięty:loveu: Quote
Kasia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 One są takie fajnie mięciutkie, mamy ich kilka i Fidlka tylko te przynosi do zabawy :loveu: Quote
Martinee Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 http://images26.fotosik.pl/158/040bafd43d956110.jpg jaki ślicznyy Quote
Kasia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Dawno nie było słynnych zwisów... Quote
koregra Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Oj oj toc to mu krewka do głowy spływa :p Quote
Anusia & Alutka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Kasia napisał(a): To stanowczo za mało przy tak dobrym jego smaku... pj hihi o wlasciwosci mi bardziej chodzilo :evil_lol: madziasto4 napisał(a):Walnięty Walenty. dokladnie! Kasia napisał(a): Nie lubiem świeta Walniętego Walentego....:roll: Ja tyz nie. Ale mi sie trafilo na zwisa :loveu: Quote
tigrunia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ojej .. a wy co takie ni-Walentynkowe?? :crazyeye: Ja tam lubie Walentynki:loveu: Przynajmniej jest okazja,zeby do kina iść i na kolacyjke tyz jakoms :loveu: Dobry zwisy :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 tigrunia napisał(a):Ojej .. a wy co takie ni-Walentynkowe?? :crazyeye: Ja tam lubie Walentynki:loveu: Przynajmniej jest okazja,zeby do kina iść i na kolacyjke tyz jakoms :loveu: Phi takie rzeczy sie powinno robic na codzien, a nie raz w roku i to wymuszone przez swieto, bo tak trza :roll: Czesc FIdlaki :loveu: Quote
Pegaza Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Cze Kasia:loveu: miłego dnia zycze a wieczorkiem upojnej nocy:eviltong: Quote
tigrunia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Phi takie rzeczy sie powinno robic na codzien, a nie raz w roku i to wymuszone przez swieto, bo tak trza :roll: Czesc FIdlaki :loveu: Ale jakie wymuszone - to jest okazja a nie wymuszenie :loveu: Ja tam lubie wszystkie święta :loveu: A na codzień jakbym do restauracji i kina chodziła to bym zbankrutowała :shake: Quote
Recommended Posts