Kasia Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Pegaza napisał(a): pic mi się chce a w domu nie ma nic:placz: poratujcie spragnioną...:roll: U mnie dostatek. Teraz se piwko otworzyłam... Przyliź do mnie :loveu: Quote
Pegaza Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 :placz: a mi się w domu skończyło gazowane a zapomniałam sobie kupić buu herbate musiałam se zrobic... Quote
Kasia Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Ja to musze mieć dostęp do wodopoju non stop i cały czas. Nawet na noc butle wodzionki targam do łóżka :p Quote
madziasto4 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Ja też mam zawsze przy łóżku niegazowaną nałęczowiankę:p Quote
Pegaza Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 heh powiadasz wodzionki?:evil_lol: u nas to taka zupa chlebowa jest na czosnku i chlebie....ale wiem jarze że chodzi ci o wode.. jak mi to dzis dziecko moje powiedziało: kumasz mama kumasz?:-o powiem Wam ze parskłam śmiechem a rozmowa była nie do smiania...:lol:łapie takie slangi młodziezowe...:evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 A ja gazowaną wole :roll: I tyż do łóżka taśtam :loveu: Dabry Kasiu z ranka :multi: .. pewno już sie do pracy szykujesz :diabloti: A ja siedze i dukam juz od 1,5 h na tej klawiaturze :placz: Quote
Kasia Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Cze... Ja już po kawusi, pączku i francuzie ze srem :loveu: Quote
tigrunia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Kasia napisał(a):Cze... Ja już po kawusi, pączku i francuzie ze srem :loveu: Ja mam własnie herbatke i sniadanko :lol: Quote
Kasia Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 tigrunia napisał(a): Ja mam własnie herbatke i sniadanko :lol: Po śniadanko to ja se muszę iść dopiero do sklepiku.... Quote
tigrunia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Ja już byłam i już zjadłam :lol: Została herbatka.. Quote
Kasia Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Agniecha to naprawdę Ty...? :crazyeye: Quote
Aga76 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Kasia']Agniecha to naprawdę Ty...? :crazyeye: Yes Quote
Kasia Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='Aga76'] Yes O, ta postać znacznie bardziej mi sie podoba... [quote name='bGirl'] HellO miłego dzionka Witaj Karinko :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Czesc Fidlaki! Lukaszek-kaczor :evil_lol: Madzka no konczysz ta rymowane?? Ej wstrzymajta sie na 5 minut z gadaniem, bo musze nadrobic zaleglosci. Quote
Anusia & Alutka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Ale super ciocia :megagrin: Fajne ma wlosy hihi. Super fotka! Quote
Kasia Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Ale super ciocia :megagrin: On uwielbia tą Ciocię :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Madzka no konczysz ta rymowane?? To nie rymowanka. Jak nie wiesz o co cho z czema krokami do studni, to se weź rozstaw maksymalnie kciuk i palec środkowy i odmierz taką miarką (odl. pomiędzy kciukiem a środkowym) odległość od ust- odmierz se w dół czy kroki i dojdziesz do studni. Kasia napisał(a):A tego uczy go moja siostra... Ale Łukaszkowi do twarzy z wystającą łopatą :megagrin: Quote
tigrunia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 madziasto4 napisał(a):To nie rymowanka. Jak nie wiesz o co cho z czema krokami do studni, to se weź rozstaw maksymalnie kciuk i palec środkowy i odmierz taką miarką (odl. pomiędzy kciukiem a środkowym) odległość od ust- odmierz se w dół czy kroki i dojdziesz do studni. Jesooo .. co ona znowu wymysliła :mdleje: Dabry Kasiu z ranka :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 madziasto4 napisał(a):To nie rymowanka. Jak nie wiesz o co cho z czema krokami do studni, to se weź rozstaw maksymalnie kciuk i palec środkowy i odmierz taką miarką (odl. pomiędzy kciukiem a środkowym) odległość od ust- odmierz se w dół czy kroki i dojdziesz do studni. O hihi cos w tym jezd. To taj jak z liczba FI nie? Czesc FIdlaki :evil_lol: Oooo trza sie napic :drink1: Quote
Kasia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Pijcie na zdrowie, zwłaszczy Ty Anusia przepłucz se gardziołko :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Kasia napisał(a):Pijcie na zdrowie, zwłaszczy Ty Anusia przepłucz se gardziołko :loveu: To na te okazje se prysne moim sprejem alkoholowym. I nie raz jak powinnam tylko dwa i nie w gardlo a na jezyk, o. Jak swietowac to swietowac :evil_lol: Quote
Recommended Posts